25

муспи

преди 6 години

По Рома Веле премиера Б.Борисоф е казал, че всички жени в света, - преди всичко Третия свят де, могат да заповядат в България. Автоматично се зачисляват на Пособия, безплатно си оправят зъбите и лекуват от каквото им скимне. Още на границата се отделят транссексуалните, обратните и всякакви нетрадиционни, като ще се помемат от санаториумите по Пампорово. Тези които ще са затруднени да пътуват до Швейцария във връзка с медицинските им проблеми, получават заеми от Министерството на Здравеопазванео

24

FAKE NEWS

преди 6 години

еми правилно си ги псува Тръмп, че само измислени новини пускат, а те реват.

23

Анонимен

преди 6 години

Това са хората на Хилари,те се борят с Тръмп,а Тръмп се бори с глобализаторите.

22

Анонимен

преди 6 години

Щом пискат, значи всичко е наред.

21

Анонимен

преди 6 години

Браво за протестите срещу домашното насилие! Но не разбирам защо двата протеста се обединяват?? Тръмп да не би да подкрепя посегателствата над жени? Е, в предизборната кампания излязоха доста компромати срещу него, но мисля че трябва да се е променил в това отношение... . Аз също не го харесвам, и то още от времето когато беше пръв приятел на Майкъл Джаксън. Въпросът е - защо в България не протестират срещу домашното насилие? Сигурно защото това означава българите да протестират срещу самите себе си :)

20

Анонимен

преди 6 години

Сякаш той пише и подписва законите на света,че им налага и вето при това,ако открие прозорец,врата,да изисква уточнение на колко за открити или прикрити чрез поставяне с заместване на думи за целта за изяснаване на проблема и с оразмеряването на параметрите до техническите възможности с нивелациите и техническите норми по стандарти да изисква стиковка или прогонка до мм. в детайлите и изпълнението,че то тогава заплатата му трябва да нарасне в пъти за поставяне по постове и изпълнения по позиции.

19

АНОНИМНА

преди 6 години

ДО ТАНЯ - НИКОЙ НЕ СЕ ПЪНЕ ЗА РАВНИ ФИЗ. СИЛИ, И КАТО Е ПО-СИЛЕН ФИЗИЧЕСКИ, МОЖЕ ПЪК ДА Е ПО-***, ОСВЕН ТОВА ВЕКОВЕ НАРЕД ЖЕНИТЕ БУКВАЛНО СА БИЛИ НАТИКАНИ В МИША ДУПКА, ПРИРАВНЕНИ ВКЛ. И ОТ РЕЛИГИИТЕ КЪМ ДОБИТЪКА, ТАКА, ЧЕ ТОВА КОЕТО ЖЕНИТЕ СА СЕГА, СИ Е НАПРАВО МНОГО, АМИ НЯМАЛО УЧЕНИ ПР., ТО ВСИЧКИ МЪЖЕ КАТО ЧЕ СА ТАКИВА, С ТЕХНИТЕ ПРИВИЛЕГИИ НЕ СА ПОСТИГНАЛИ КОЙ ЗНАЕ КАКВО......

18

всичко е точно

преди 6 години

защото снощи пл=щях феминистки

17

Марто

преди 6 години

Според заглавието , около стотина жени правят масов протест. Въпросът ми е, ако аз и двама трима приятели се разходим по улицата без определена цел, дали се брои за малък протест? Питам за да знам дали трябва да уведомя общината за събитието

16

Анонимен

преди 6 години

Жените ОТДАВНА ИМАТ РАВНИ ПРАВА с мъжете! Следователно, редно е да се запитаме, кого и какво обслужват тези протести?

15

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера тия дрогирани булки защо протестират срещу Тръмп,а не срещу Меркел примерно,която им докара пришълците,които както се оказа май УЖ са ги тормозили сексуално.Явно им е харесал подрязания ориенталски чип,та ги е страх Тръмп да не им развали кефа.

14

Таня

преди 6 години

Понятието феминизъм е силно изкривено в наше време. Преди жените е имало са какво да протестират - не са имали право да учат, да гласуват, дори за хора не са ги смятали. В днешно време обаче някои жени прекаляват. Да, смятам , че трябва да имаме равни права, защото всички сме хора, но да ми се пънат наравно, че можем да сме физически силни като мъжете не го разбирам.

13

Анонимен

преди 6 години

Погледнете ги на снимката - дори и те самите се смеят на това, което правят. Имам чувството че се чувстват както мъжете се чувстват на футболем нач - излезли са малко да повикат, да похейват, да отпуснат напрежението. Само че го правят доста социопатично - не си плащат билетчета и хейтват по президента на САЩ. Винаги са били соципоПАТКИ тея феминистки. Липсва им всякакво чувство за социална отговорност.

12

Анонимен

преди 6 години

Срещу Тръмп протестират6 само феминистките. А те са виновни за най - големите злочестини на съвременната цивилизация. Кога ли хората ще започннат да протестират срещу феминистките? Не вярвам да започнат нбаправо да ги избиват. Твърде брутално и феминистко е.

11

антисоросоид

преди 6 години

Ръката на демократите в сащ финансирани от мъ р ша та Сорос

10

Анонимен

преди 6 години

Я, американска зима, по подобие на арабска пролет. Бързо Русия и Китай да спретнат една международна коалиция и да свалят президента на САЩ.

9

Гост+

преди 6 години

Тръмп е пич!

8

Анонимен

преди 6 години

Стотици хора излязоха по улиците...--------Това не са нормални хора а шизофренични женуря изживаващи се като такива каквито не са - мъже! Да се лекуват!

7

Анонимен

преди 6 години

МАЛКИ ГРУПИ ДЖЕНДЪРКИ, ЗАСНЕТИ ПОД ПОДХОДЯЩ ЪГЪЛ И ДООБРАБОТЕНИ НА ФОТОШОПА. ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ СА ПАТЕНТ НА АМЕРИКАНСКИТЕ МЕДИИ И ТРЪМП ИМ ГО КАЗА В ПРАВ ТЕКСТ. ЗАТОВА ПИЩЯТ КАТО НАСТЪПЕНИ ЧЕРВЕИ.

6

Анонимен

преди 6 години

Нормално е да протестират срещу неадекватника на Путин. Единственото свястно нещо което свърши през първата си година в Белия дом беше подписа му под закона за санкциите на Русия+Иран+КНДР на 2.08.2017 година и 60-те томахавки по овчите руски тикви в Сирия.