216

Анонимен

преди 6 години

tupkacha na maloumni masi az sum shapkar na 25 sum imam naem koito pribiram i zimam 1400 zaplata nishto ne praa v rabotata i mi e chuk zavijdate li kucheta mrusniii na kukite patkata da im qdete

215

вълчан

преди 6 години

Какво ми е на коментара? Ти да не си учител/ка, че се нервиш така? Истината не винаги е приятна.

214

Анонимен

преди 6 години

Обслужват интересите на мафията.Затова е и увеличението.

213

Анонимен

преди 6 години

Полвината им чиновници са на пенсия и запалата.Увеличавйте им парите.

212

Анонимен

преди 6 години

Надявам се ,че имаш поне основно образование!Коментарът ти е на ученик 6 клас!

211

вълчан

преди 6 години

За учители и медици нямало увеличение????? Само миналата година Колко % имаше. А за МВР години наред нищо.

210

вълчан

преди 6 години

До ***.Ти си голям ***. Информирай се малко преди да се изказваш. Цялото МВР барабар с пожарната, паспортни служби и т.н. е 46 хиляди. Каква администрация 100 хиляди?

209

Анонимен

преди 6 години

Тия ченгета само за пари и привилегии реват, а за 5 стотинки работа не вършат.

208

Анонимен

преди 6 години

Полицаите не заслужават и 500 лева заплата.Наркодилърите свободно продават дрога около училищата и тровят децата ни.Битовата престъпност расте и тя-ромите като зелени скакалци грабят БГ-села.

207

Полицая

преди 6 години

Полицаите да вземат да протестират не само за заплати,а за лошите материални условия. Не им достига гориво,принтерна хартия,нямат облекло от няколко години,канцелариите им с мебели от 40г.,т.е отвсякъде са зле,но те само за заплати реват,което едва ли ще подобри качеството,при липса на другите условия. За нивото,което са и тези заплати са им много!

206

Смешник

преди 6 години

Мвр таз умряла система пари не че не заслужават ама не можи мвр да има над 100 хиляди администрация и някав който хванал петко с 1 гр марихуана да иска пари щото си свършил рабоата. Сиг в мексико ченгетата взимат по малко пари ама там се трепят и не става въпрос за 1 гр ам за 1 тон . ама давай бойко гласове ти трябват .

205

чантаджия

преди 6 години

До АнонименГоляма част от тези чантаджи са експерти,, дето ходят и описват трупове и изземват материали, разузнавачи и разследващи полицаи. За вас това са чантаджии. Но тези хора дават денонощни дежурства, докато вие си веете п....днята.Явно се правите на голям разбирач от МВР, но грешите. От такива познавачи МВР е в такова състояние.

204

паразит

преди 6 години

До ДаааА ти на каква заплата се осигуряваш на реална или на минимална. Колко от полицейските семейства получават детски, нищожна част, но затова 90 % в часния сектор получават детски, как става това. Как можеш да обясниш на едно дете, че нямаш право да получаваш детски, а частника дето се осигурява на минимална и има 2 коли получава детски. Проблемите са много дълбоки. Всеки гледа по някакъв начин да ощети бюджета по лоялен и нелоялен начин.

203

Анонимен

преди 6 години

Накрая ще останат само милиционери и роми,все социално слаби групи!Кой ще ги храни???

202

Симо

преди 6 години

Бойко обеща,че от 1.01.2018г ще има увеличение на заплатите на учителите. Да, да ама не. И така гражданите остават с впечатлението,че учителите имат заплати над 1000лв, а те са 700-800. След удръжките около 500-600лвЗа пенсиите въобще не се говори. Гавра с хората

201

Andreshko

преди 6 години

Само учители,медици и пенсионери мълчат и затова за тях няма увеличение.

200

Срещу каква работа?

преди 6 години

Не си личи да си вършат работата

199

Вълчан

преди 6 години

И на военните вдигнаха. Ама с повече. За това не протестират. Професионален войник взима колкото полицай.

198

анонимен

преди 6 години

Какво сте се хванали с полицаите? Чистачките в съд и прокуратура ги слагат в джоб по доходи. Това нормално ли е?

197

Анонимен

преди 6 години

военните винаги са взимали малко по големи заплати от полицаите тук са посочени основни заплати и едните и другите имат различни добавки към заплатите.