18

WTF?

преди 6 години

До До ГаляБи ли ми обяснила след като Бог казва "Не сиправи кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята и под водата. Не им се кланяй и не им служи" защо ВИЕ Източноправославните рисувате икони и им се кланяте? Би ли ми посочила къде в Библията Бог казва да правите това? Би ли ми казала защо след като знаете че Исус Христос не е роден на коледа вие празнувате рождението му тогава? Как и защо празнувате истината с лъжа?

17

До Галя

преди 6 години

Почти няма секта, която да не е под прикритието на християнските ценности. А промиването на мозъци е нечовешко. Ние сме източно-православни! Да си направят изводи тези, които са зарибени от секти и да не чакат да станат зомбита.

16

WTF?

преди 6 години

До ГаляОчаквано от лицемерните християни е да постъпят така.Имаш google попрочети за реалните християнски ценности. Пример: Инквизицията е измислена с цел да не се наруши Божията заповед "не убивай", това че някой е разчекнал, изгорил с киселина и изпочупил всички кости на някой човечец не означава че го убил. Той сам си е умрял 2-3 дни след инквизирането... Единствената истина в Християнството е библията, но християните не считат за необходимо да я четат или да правят това което Бог казва..

15

Евролюб

преди 6 години

До "управляващите&Белгия Е ратифицирала Истанбулската конвенция

14

реалист

преди 6 години

Добре де, детето е живо, родителите са повикали лекар, наказанието е 10г. , а за убийство е 20 г.---де е Ямбол, де е Стамбул?

13

Анонимен

преди 6 години

Не, белгийците доказват, че въпреки че са водеща страна в областта на защита правата на човека и седалище на ЕС, не са защитени от такива фрапиращи форми на насилие. Добре е, че те поне имат много стабилна правораздавателна с-***. И че за това дете сега ще се погрижат по най-добрия начин, защото и социалната им с-*** е много добра. Представете си в България какво е! Някои подобни форми на насилие у нас даже не стигат до медиите. Някои деца още ги наказват със затваряне в мазета, в стаи, на тъмно и т.н. Най - разпространената форма на наказание си остава боят и на това в обществото още се гледа

12

Галя

преди 6 години

Акцентът върху " християнската " религиозна огранизация е крайно съмнителен...Звучи като умишлено настройване срещу християнството. Едва ли майка с " перверзен" характер е притежавала християнски ценности, които са в основата на любовта и уважението в едно семейство..

11

"управляващите&

преди 6 години

Белгийците доказват че може и без да се ратифицира Истанбул ската конвенция законите да се спазват и да съдят нарушителите. Във България има закони но не важат за тези с имунитет.

10

Коментатор

преди 6 години

Не съм родител, но това е сърцераздирателно. Горкото детенце сигурно не е посмяло даже да вика за помощ, зашото се в страхували от още по-тежко наказание, може би бой. Малко са им дали - заслужават ФО живот да не видят свобода.

9

Родител

преди 6 години

Потресена съм как е възможно да причиниш това на дете

8

Анонимен

преди 6 години

Малко му е било на изpoдчето! Да не ги е правило то тия палачинки?

7

Анонимен

преди 6 години

Сектите вредят сериозно на психиката. психар+секта=затвор

6

Анонимен

преди 6 години

Какви хора има. Това не са религиозни, а психопати сектанти.

5

Еееее при нас ...

преди 6 години

За някакво си убийство тука се дава условна....абе яко си е тук....ама за кой.........е вижте Румъния хората не са страхливци и лека полека се оправят.....

4

Анонимен

преди 6 години

До 3 Стига сте се принизявали. Аман вече от такива, като вас! Омръзна ми да ви слушам самосъжаленията.

3

Ти да видиш

преди 6 години

Не е за вярване. Ако беше това беше станало у бегето щяха да лежат 24часа в предварителния и дотам, щото 90% от съдиите са бездушни алчни ***.

2

А така

преди 6 години

Тука за убийство дават 2 г. условно

1

Анонимен

преди 6 години

FRENSH DEMOKRASI-THANKU