13

Перничанин

преди 6 години

ахаха всички марки от 2 години говорят и се бият по гърдите как правели, как щели да са по-добри от Тесла.. а до момента какво имат, едно нищо..само статийки!

12

Анонимен

преди 6 години

Мъск не получава заплата, но всяка година му гласуват бонус от 1 млн. долара и източва субсидии за стотици милиони от държавата. Как мамка му става това в "демократична" страна???

11

Burzum

преди 6 години

Моят вибратор е с китайски батерии.Много съм доволен.

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9 а така ..много си прав ...ако ти трябват ракетни двигатели вземи си Руски .... ако ти трябва автомат ..Калашник да е ...

9

мда

преди 6 години

Ба ние у Пловдив ..оше 1980 праехме електрокари бре .... теа какво се пънат с техните електри4ки ....... ако не бе паднал социялизъма ...сега ъ Пловдив щехме Камиони на батерии да прайм ...ама нейсе ...

8

Анонимен

преди 6 години

Варта прави специални сребърни батерии за немските подводници а тоя тръгнал да ми говори за недоразумения. Ако трябва да избирам батерия ще си избера марка която се занимава с това като Варта, тошиба и тн. Ако трябва да избирам бормашина ще ви взема Бош или сименс, ако трябва да избирам телефон ще си взема ЛГ и тн. Всеки да си знае мястото.

7

Анонимен

преди 6 години

Интересен е въпроса кое ще е определящо за живота на един електромобил. При двигателите с ДВГ е ясно. Теоретично един електромобил би трябвало да е вечен. Производителите едва ли ще са доволни от подобна переспектива

6

Анонимен

преди 6 години

До Сандо 2Ще произвежда предплатените от второто тримесечие на 2017г.

5

Факт!

преди 6 години

А немските батериики къде са строени другаре със сигурност не са произведени от недоразуменията Варта и Бош!

4

Dedo

преди 6 години

hahahaha, a в гига фабриката сигурно правят хамбургери....

3

Анонимен

преди 6 години

Тесла е с двигатели, ПРОЕКТИРАНИ и построени в Китай, батрерии, проектирани и построени в Китай, контролери на батериите, проектирани и построени в Китай. Какво друго електрическо има в един електрически автомобил? Само двигателите на Тесла С са от Сингапур. Но май и те са проектирани в Китай. Не съм сигурен.

2

Сандо

преди 6 години

с други думи сега почват. а къде ли ще Тесла след 4 години?

1

Анонимен

преди 6 години

А доста дървени философи твърдяха, че Tesla не разполага с конкурентни предимства и всеки може да я конкурира когато си пожелае.