25

Анонимен

преди 6 години

Иракското правосъдие задмина немското, където такива ги пускат...

24

Карина

преди 6 години

Хайде си оправи заглавието, не е германка, а арабка!!

23

Анонимен

преди 6 години

Меркел?

22

КуКлус

преди 6 години

Хвана ли са Меркел ?

21

Меркел

преди 6 години

Ведбага да бъде помилвана ! Сигурна съм че ще се поправи и занапред ще продава фъстъци на пазара ! Горкото бедно клето момиче !

20

evala

преди 6 години

"германска гражданка е от марокански произход"... Нищо чудно, мароканците са най-гадното племе от Африка.

19

Анонимен

преди 6 години

Аз мисля че осъждането на смърт на тази "германка" е грешка. Защото сега Германия, Британия и Швеция не могат да изритат джихадистите които са с хиляди в техните страни. Законите не им позволяват да екстрадират имигранти които са осъдени на смърт някъде или ги грози осъждане на смърт.Ирак трябва да промени законодателната си система и да замени смъртното наказание със затвор, иначе изглежда като саботаж срещу Европа.

18

Анонимен

преди 6 години

Тази е толкова германка колкото настрадин ходжа е швед

17

ГАДОРЯН

преди 6 години

Хаха. Все повече ми се струва че войната в Сирия беше нарочно инспирирана за да завлече де що *** има и да ги избият. Плана горе солу успя. Вярват си че пак могат да завладеят половината свят. Малоум ници

16

Kill the poor

преди 6 години

Християнството е свършило не по малко злини през модерното летоброене означава ли това че всички християни по това време са били някакви ***. Много олигоБанани много!

15

Анонимен

преди 6 години

До Гepманистaн УбepалecПишат, че е с марокански произход. Предположението ти е правилно.

14

факт

преди 6 години

В Русия не си играят с съдилища,заловените терористи в Сирия от бившите съветски републики ги пращан в Чечня,там си знаят работата....

13

Борис

преди 6 години

Нещо несе връзват тук нещата,нали ИД е ислямска организация а ислямска държава съди исляма.Още едно доказателство че ИД е създадена от Израел и САЩ и няма нищо общо с исляма.

12

Гepманистaн Убepалec

преди 6 години

Тая сигурно е дъщеря на "натурализирани" германци.Изводът е че преди натурализация трябва да има отричане от исляма (и следващ контрол) защото Ислямът е Античовешко и Ретроградно Политическо Учение!Ако родителите на тази кифла се бяха отрекли от исляма при получаване на германско гражданство сега тя нямаше да чака да я обесят за "заслуги" към човечеството.Не е ли все още задължително да се откажеш от чуждото гражданство преди да получиш германско? Защо не се прилага и за исляма?

11

Вуте

преди 6 години

Добре че са иракчаните да покажат на света как трябва да се процедира с джихадите, иначе меркелица щеше да отпусне на това марканско *** хиляда евро помощи.

10

онбашията

преди 6 години

ако тъмничаря вика след работно време брачеди и роднини на купон, може и да прескочи трапа, бременни не се бесят.

9

ВКС

преди 6 години

Присъдата е правилна.

8

Анонимен

преди 6 години

Гебердясали "фашисти" писали глупости по форума !

7

Кико

преди 6 години

Ахааа, сега вече светна ламБичката защо Меркел Ханъм идва при Бойко! Може би за да му нареди да ходи в Багдад да измоли арабите да освободят германката, за да ходи да си изтърпи наказанието в Германия, като крайната цел да бъде да я обявят за човек на годината, или поне човек на месеца! Бойко ще ходи да ги измоли да освободят джихадистката, като за награда ще им обещае всички български агнета да натовари на тирове и да им ги изпрати! Арабите най-обичат български агнета - така вика Бойко!

6

шоп

преди 6 години

То и оная Ружа с коинтите е германка. Що ни занимават, а не си я търсят в Германия.Фатмето много дейна се оказа. Добре, че в Ирак още има смъртно наказание.