133

Няма средства...няма

преди 6 години

Куче влачи самолет насред София Бюджетът на София през 2010 година ще бъде 1.2 милиарда леваза 2011 г. 1,3 млрд. лева.за 2012-г. 1,272 млрд. лвза 2013 г. 1.190 млрдза 2014 г. 1,465 млрд. лева.за 2015г 1.49 млрд. лвза 2016г. 1.26 млрд. леваза 2017г с 63 млн. лв. повече от м.г. и възлиза на общо 1325 млрд. лвза 2018г над 1,43 млрд. лв. Това е със 104,9 млн. лв. повече от заложеното за 2017 г.Вноската за Евросъюза е от ВСИЧКИ ДАНЪКОПЛАТЦИМетрото е на 80-85% БЕЗВЪЗМЕЗДНО от Еврофондове!

132

Анонимен

преди 6 години

Честито...еми да си я чистят бе все на готово няма да стане

131

Анонимен

преди 6 години

Излизам сутринта за работа, а съседите си чистят колите от снега, двигателите си работят, а още с излизането от блока започва да смърди на всякакви газове! Смърдят си и не им пука, все едно сме им длъжни да ги дишаме!

130

Митко

преди 6 години

Таксите свързани с притежанието на автомобил трябва да се вдигнат многократно-особено за автомобили над 90 кс. и високи вредни емисии. С автомобил в центъра - само след закупуване на стикер на висока цена или с електромобил. Да се забрани твърдото гориво като въглища в София ! Не е много трудно да се спазва ако има кой да контролира !

129

"депутатите&quo

преди 6 години

Много депутатски автомобили станаха и само замърсяват въздуха и правят задръстване. Трябва да се съкратят наполовина депутатите и да се задължат да пътуват с транспорт или велосипед. Стига с тия привилегии за тях.

128

Ричарт

преди 6 години

Само харчат държавна пара и не се научиха как се правят велоалеи. На ул. Раковска махнаха от средата велоалеите, като ги сложиха от страни с тези стърчащи колове става задръстване и като се чисти снегъ ще ги бутнат. Велоалеите трябва само да бъдат маркирани с боя за да може да се почиства от сняг и да са по малко задръстванията за да не се замърсява.

127

гост

преди 6 години

Много важно за чистия въздух е непрекъснато да се увеличава лъчовете на метрото, и да се внасят само електобуси. На кръстовищата да се построят транспортни надлези и подлези. Трябва изграждане на много етажни паркинги.

126

възмутен

преди 6 години

Първата стъпка да бъде чист въздуха е: на кръстовищата да се изграждат надлези и да няма светофари. Защото на светофарите стават задръствания и колите работят на място. Така се натрупват много изгорели газове. Властите да не се оправдават че пари не стигат, ами по малко да крадат и да внасят само електроавтомобили.

125

Анонимен

преди 6 години

ДО 108НИЕ НЕ СЕ ЯДОСВАМЕ, НИЕ СЕ РАДВАМЕ, ЧЕ СОФИЯ ИМА МРЪСЕН ВЪЗДУХ.КОЕТО Е ЛОШО ЗА СОФИЯ Е ДОБРО ЗА БЪЛГАРИЯ.

124

Анонимен

преди 6 години

Най-мръсни,най-бедни,най-болни,най-корумпирани,най.....най.....!!!Абе, кой управлява България десет години вече? как кои г.рберастката изм.т

123

Анонимен

преди 6 години

В България за старите бракми се плащат в пъти по-ниски данъци от новите автомобили, които замърсяват много по-малко. Докато това не се промени, така ще е. Сиромахомилство и долен популизъм.

122

Др.Михайлов

преди 6 години

Най-мръсни,най-бедни,най-болни,най-корумпирани,най.....най.....!!!Абе, кой управлява България десет години вече?

121

ИМПЕРИАЛИСТ-прод.

преди 6 години

Става дума за Чехия, Германия, Испания, Франция, Италия, Унгария, Румъния, Словакия и Великобритания. Комисарят по околната среда Кармену Вела е поканил министрите на околната среда на тези държави, за да им даде възможност да изложат мерките, които ще предприемат за решаването на проблема.

120

До 117 Песимист

преди 6 години

Отопление с твърдо гориво би могло да има в София, а и в другите големи градове в България само ако горивото и отоплителните инсталации отговарят на норми, които да гарантират по-малко замърсяване. Като първа стъпка трябва непременно да се спре горенето на гуми, най-вече в гетата. Това е, заради което се тровим в София.

119

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Дневник, 15:28, 19 яну 18, 8882 Девет държави - членки на Европейския съюз, имат последно предупреждение заради нарушения на нормите за чистота на въздуха. Това съобщи говорителят на Европейската комисия Мина Андреева, цитирана от БНР.

118

До 117 Песимист

преди 6 години

Казваш, че в Лондон са за изолиране от обществото със закон, щом искат чист въсдух и забраниха огромният замърсител - отоплението с твърдо гориво. Казваш също, че цената на парното била над 50% от средната заплата в страната, което означава, че за двустаен апартамент от 64 квадрата, аз трябва да плащам 500 лева на месец, а не сегашните 100-120 лева за отопление с парно, които плащам, както и съседите ми.

117

традиция

преди 6 години

важното е да се спазват традициите иначе ке се изгубиме...

116

Анонимен

преди 6 години

Защо всички от СО искат центърът на София да е с най-чист въздух?Защо всички искат да спират колите,а не обръщат внимание на основният замърсител а именно електортът на Бойко Борисов от Факултета , Красна поляна и Филиповци,които горят гуми чанти дрехи стара дограма и всичко,което намерят на улицата.

115

Писимист

преди 6 години

До РеалистНарода ще изпука от бяла смърт,с тоя ток и парно един месец е над 50% от средната заплата за страната.Тока със закон да се намали с 60%!И подобни като тебе да се изолират от обшеството пак със ЗАКОН!

114

Анонимен

преди 6 години

Пак имитират дейност, като ни лъжат, че колите много замърсявали с фини прахови частици. В София колите с Евро 5 и Евро 6 са около 25% от регистрираните коли, а след 10 години ще са около 95% от колите. При тях нормата за замърсяване с фини прахови частици за дизеловите коли и за бензиновите коли с директно впръскване е една и съща и е толкова строга, че те практически не замърсяват, а замърсяване има и то е от отоплението и от неизмитите улици.