60

123

преди 6 години

До Анонимен 51Е какво чака тогава де. Айде де. Ама *** не им стиска на ибриците.

59

Бай Дончо

преди 6 години

Не знам защо тази журналистка трябваше да пише толкова много за да каже само едно нещо което я вълнува... тоест знам защо - за пари. Както и да е, цялата й мисъл е:"Доналд Тръмп е президент от една година и противно на всички надежди за импийчмънт, си личи, че ще остане на власт още за известно време." Дайте да го изтърпим "със стил и почтеност".От Дойче веле нищо свястно не е излязло като анализ, няма и да излезе.

58

Анонимен

преди 6 години

До 57В тотална грешка си.Тръмп дойде на власт защото либерРастията бе на път да разруши цивилизацият и моралните цености по Света. И въпреки налетите с пъти повече милиарди в пропаганда изборите и тотална медийна война, американския народ реши друго ПО ДЕМОКРАТИЧЕН ПЪТ.Подобни са и нещата и в Европа, където Същите Тези са пуснали лепкавите си пипала и мангизи, и хората са отвратени.А Путин и неговите жалки 2000 трола на които никой не оръща внимание, ги ползват за оправдание.

57

Факти за Тръмп

преди 6 години

1. ТРъмп осъзна че Юнеско е огрмана загубна на Ресурси и реши да изкара САЩ от ЮНЕСКО2. Тръмп видя че глобалното затопляне не зависи от човека, и намали рязко парите на разни левичарски организации за проучване на климата, а за сметка на това увеличи проучванията за шистов газ, и борсите се стабилизираха.3. Тръмп видя, че при Обама с неговата ненамеса Путин си разигра коня и поиска превъоръжаване на САЩ4. Тръмп видя че САЩ иска партньорите от НАТО да си плащат, за сигурността

56

До олп

преди 6 години

Тръмп дойде на власт в следствие жестоката междукланова борба сред елита в САЩ!А за "овцете" остава мисълта, че техния избор е решаващия и определящ фактор!

55

олп

преди 6 години

Тръмп дойде на власт за да сложи нещата в ред.Руските пиянки и азиатските диваци много се разпасаха.Забравят кой им дава хляба.Либералната политика в САЩ и Европа свърши ако някой не е разбрал.Запада им предложи мир и проспиритет,те взеха да се правят на императори,късия човек от Кремал и късия китаец.Комплекс на късите и малки хора с малки инструменти.

54

До 36

преди 6 години

Вашия коментар ми хареса и получавате шестица.*** може да покаже среден пръст само на себе си.Хахахахахахааа

53

може би!?

преди 6 години

Маниерът на поведение на Тръпеца много наподобяват тези на Мусолини.

52

Jert

преди 6 години

Тръмп е като лисица в кокошарник. Тепърва ще гърчи перушина в САЩ. След приемането на специалният доклад за злоупотребите, където много се надяваха въобще да не види бял свят, вече чакаме арестите на елита. Както знаем ЗАКОНЪТ е за всички, от просяци до сенатори. А има много, ама мнооого нагазили в л...та хора, които са защитени от същия елит. Тепърва ще става интересно, колкото и да го спъват, Тръмп е великан и ще ги изобличи

51

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До *** "Докато концерни като Сименс , BMW, Folkswagen , Mercedes ..изнасят хиляди работни места в Китай...и лишават народите си от работа и хляб."Германия е изнесла в Китай САМО управленски персонал. Иначе споменатите фирми имат заводи в Китай. На БМВ завода в САЩ е с капацитет равен на китайския.Китай е толкова голям пазар (немож си представи), че всяка голяма фирма, която го пренебрегне, ще се срине. Как изнасяйки персонал, "лишават народите си от работа и хляб"?

50

Анонимен

преди 6 години

Турция може да размаже българия като xлебарка буквално за часове.

49

BG

преди 6 години

Изпълнява си обещанията ! Намали безработицата ! Намали данъците ! Увеличи пенсиите ! До Анонимен : Не вземай отношение за политиката на Тръмп от България , въздух !

48

До Hafen die Wahrhei

преди 6 години

Африканците не са никакви икономически имигранти! Тръмп не е срещу привличането на мозъци от др държави, а срещу храненето на безполезни за страната му пришълци.И не е трудно да го разбере човек.

47

Анонимен

преди 6 години

ТРЪМП Е НАГЪЛ МОШЕНИК И НИЩО ПОВЕЧЕ!!! ПАРИТЕ СИ ГИ НАСЛЕДЯВА ОТ БАЩА СИ И ГИ УВЕЛИЧАВА С ПОМОЩА НА 16 ФАЛИТА С КОИТО ЗАВЛИЧА ВСИЧКИТЕ СИ СЪДРУЖНИЦИ А ТОЙ ПЕЧЕЛИ ОТ ТОВА!!! ТОВА Е ТРЪМП НАГЪЛ МОШЕНИК КОЙТО НЕ ДАВА ПЕТ ПАРИ НИТО ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА НИТО ЗА ХОРАТА САМО ПАРИ СА МУ В ГЛАВАТА ТОЗИ Е ПО ЕВРЕЙН И ОТ ЕВРЕЙТЕ!!!

46

Анонимен

преди 6 години

ДОЛАРА СЕ Е СРИНАЛ ЗА 1 ГОДИНА УПРАВЛЕНИЕ НА ГАДИНАТА С 15% И ТО ПРИ УСЛОВИЕ , ЧЕ ЕС Е В ПОЛИТИЧЕСКА КРИЗА!

45

Анонимен

преди 6 години

До АНТИТУРЦИЯ Е БИЛА ИМПЕРИЯ , А СЕГА Е ЕДИН ВЕРТЕП И НИЩО ПОВЕЧЕ :D

44

Анонимен

преди 6 години

ФАЩ СА НАПЪЛНО ОПОЗОРЕНИ ЗАВИНАГИ!!!НЕ МОЖЕ ЕДИНЯ КАНДИДАТ ДА ИМА НАД 1 МИЛИОН ГЛАСА ПОВЕЧЕ И ДА НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ !!!ИЗОБЩО НЕ МИ ДРЕМЕ РЕПУБЛИКАНЕЦ ИЛИ ДЕМОКРАТ!!! КОЙТО ИМА НАЙ-МНОГО ГЛАСА ТОЙ ПЕЧЕЛИ ПРИ ТЯХ ИЗОБЩО НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ!!!

43

АНТИ

преди 6 години

Ние живеем между 2 империи - Русия и Турция.За добро или лошо, всеки да си прави изводите.

42

истината 2

преди 6 години

боже мили, тука дори името на изпълнителният директор на Епъл цензурират, смешна слугинска медия, за коята свобода на словото няма!

41

истината

преди 6 години

Миналата семица Т.им Кук - изпълнителният директор на Епъл, заяви че в следствие на данъчната реформа на Тръмп Епъл се завръща обратно "вкъщи", т.е. в САЩ и ще инвестират 350 милиарда от чуждите си капитали обратно в САЩ, т.е. ще изтеглят по-голяма част от капитала си в Европа и Азия. Също, така разкриват като за начален отскок 20 000 нови работни места в САЩ, дето са с 100 000 и повече долара годишна заплата. Да, много е лошо при Тръмп, покланяйте се на Мъркъл и бежанците от Африка, хранете ги!!