8

Анонимен

преди 6 години

Шофьора на автомобила ми е познат. Мога да кажа че той алкохол не опотребява,също така и наркотици.... А пак до велосипедиста да почива в мир ...

7

Голям прос

преди 6 години

А шофьорите къде карат след 5-6 ракии. Като чета такива умозаключения, ми се отщява да ги чета

6

Анонимен

преди 6 години

След 5-6 ракии колиездачите карат по средата, защото платното им се вижда двойно. И какво в виновен водача на колата, като колоездачите не спазват правилата изобщо.

5

До холограми

преди 6 години

Голям си! Всички изпаткали говорят за облъчване - някои, като теб ги облъчват с холограми, други го облъчват директно от електическите жици и контакти. Чудя се дали истината не е някъде там. Как може всички луди да говорят за облъчване под всякакви форми, а?Нагласена работата.Совите не са това, което са..Понякога имам чувството, че живеем в некав сериал, като Туин Пийкс!

4

ползват холограми

преди 6 години

Слязохме пред магазинче минаха три обсебени обемно автомобила на дистанция плътно точно 3 метра един от друг по завоите в селото скорост точно 90 км в час.няма как да спрат безопасно ..МАсови убиици ползват нова сателитна техника з а следене и манипулиране на водачите през холограми и съоръжения в лични документи и талони на автомобилите..

3

КАТ са виновни

преди 6 години

возих с е при познат който бе обсебен след облъчване от терористични камери инсталирани незаконно на кръстовище.водача бе зомбиран и по тясна селска улица заедно с много други започна една гонка яка.в Автомобила бяха жената и малката дъщеря на водача.Ползваха ДМК в слънчев сплит през холограмно обемно обсебващо поле.Средна скорост на лед и сняг и сух асфалт до 40 км над безопасната.За няколко километра над 90 пъти застраши живота ни. Един път се размина от тежка катастрофа на 34 сантиметра.

2

Убиват с фарове

преди 6 години

Освен заслепяване на водачи с пси блокиращ ефект новите нагло вредни скенери облъчват тежко и велосипедисти и пешеходци имат остър психотронен ефект.най новите остро терористични скенери продавани при тех прегледи с е ползват з а обемно проникващи обсебвания на водачите с цел нарушаване на безопасноста на пътя..КАТ имат снимани стотици хиляди обсебени обемно водачи чрез нагло НЕЗАКОННИ ХОЛОГРАМНИ ОРъжия лепени принудително на предни стъкла..

1

Суджук и Ламби

преди 6 години

Сяку кулуло с фар за през деня.