162

-

преди 6 години

Навремето Борисов каза:Когато Меркел говори, аз мълча....

161

Life

преди 6 години

До 163 АнонименВ Германия не се живее добре.Имам доста приятели които работят в Германия и знам от тях че живеят като скотове.От квартирата на работа и след работа обратно в квартирата.Така цели 20 дена на месеца.И немците са скотове.Нито по заведения ходят нито се веселят.То и в българия не е лесно.

160

Психоаналитик

преди 6 години

До Анонимен> Защо Винету гледа баба Меркел така подозрително.Не бе, не я я гледа подозрително - виж го само как се е ухилил в тази си бабаитска стойка. Мутрата си остава мутра. Бих рекъл, че тъкмо Меркел гледа подозрително(аджеба къде ли съм попаднала и къв е тоя дет ме зяпа)

159

Анонимен

преди 6 години

Във Варна през юни- банкетче за края на европредседателството.

158

До : тя си знае

преди 6 години

Като ви хванат че сте копирали Текста от Дойче веле е чак от злоба блокирате коментарите

157

Анонимен

преди 6 години

И какво му е лошото че съм в Германия? Печеля си и си живея много добре.

156

Анонимен

преди 6 години

Колкото по-близко до Германия, толкова по-добре за българина.

155

Selec

преди 6 години

Скоро ще лъснат кражбите за милиарди от криптовалута на управляващата клика.

154

IYI Кайъ

преди 6 години

И Меркел ще клекне пред Турция!Турция е бариера между изтока и запада.Турция ако я няма Европа и Балканските държави ще се напълнят с емигранти и ще има банкрут.Всеки разумен човек знае това и разбира какви ще са последиците без Турция.С две думи...не ги мислете турците,всеки да си гледа *** и да си решава проблемите.

153

Анонимен

преди 6 години

Все чакаме някой Орбан,но никой няма топките на Орбан,това е истината.На Меркел и е добре,печелеят хем фирмите им,хем източват бялото население от източна и южна Европа към тях,а периферията затъва,защото е окупирана от монополите и от диктатура.

152

Мистър Тиквен Дебил

преди 6 години

Тиквата има квалификация за кофпомпаджия, а след това има "докторат по психология" от милиционерското училище. "Докторатът" му бе покрит, а по закон трябва да бъде пуснат в интернет и всички да имат достъп да го четат. В противен случай трябва да бъде съден за плагиатство или подкуп при акредитация.Твърди, че е футболист, а досега никой не е видял запис как Тиквата бяга и дриблира с топката или прави шпагат.Всичко при Тиквата е фалшиво, той даже не може да върже две думи на английски.

151

компетентен

преди 6 години

Бай-*** посреща баба Меркел от източна Германия.Чуждопоклонничеството вреди на страната ни,а той горкия и подчинените му мутри се навеждат много.

150

Анонимен

преди 6 години

Аз съм за оставането в Европа,ние нямаме друг избор,но да не ни дават наклон на оная работа какви решения са полезни за страната и да имаме собствена+държавна самостоятелна,независима икономика,средна класа,спокойствие,ниска престъпност,никаква диктатура и т.н.

149

М, да ...

преди 6 години

До АнонименМеждувпрочем проектът Борисов /интерлектуалната част/ не на самият Борисов! Пита се на кого е проектът, м? На немците ли е този проект за ограбване на България?- последното е само пхредположение може и да не е вярно, но Борисов е изпълнител по нечии зловещ проект!

148

:))

преди 6 години

Изтока възхвалява хитреца и рекетьора обявявайки го за умен. Всеки Андрешко се оправдава, че другите крадели.------------------------Борисов пожарникарят правел нещо /смислено/ ли? Гради, за да остане след нежо, за по добро или ... ? Ало Виждаме на снимката как се уважават "смислените" и некрадците, и немутрите, и нетарикатите и въобще мозъците !

147

Началника

преди 6 години

Каква Русия непрекъснато споменаватеРусия не се интересува от вас..Руски премиер не е идвал тук от 10 години.А цвъ тича всеки месец за инструкции,я зад океана,я на козяк.Крака не му останаха.

146

Анонимен

преди 6 години

Когато бяха съсипани производствата и селското стпопанство,пазарите ,нишата я заеха веднага други и те печелят в момента.Ние традиционно сме били строителните фирми в Ирак,Русия и т.н.Сега в Русия над 300 турски строителни фирми печелят от това,че ние излязохме от този пазар,в БГ населението гладува и затова напуска страната,а турците печелят,защото имат държавници!

145

Анонимен

преди 6 години

Разликата между Запада и Русия, и бившите й васали е в това, че на Запад имат голям респект към този, който ПРАВИ и се отнасят снизходително към тунеядството.Изтока възхвалява хитреца и рекетьора обявявайки го за умен. Всеки Андрешко се оправдава, че другите крадели.

144

Апчихи

преди 6 години

Меркел към Борисов-В пеевските медии пише че тук животът е земен рай.Защо в Германия все по-често се чува българска реч.От всяко семейство има поне по един представител.О,Ангела,не гледай писало,а патило.Който още се държи на краката,бяга от тук като от война.Ние,под вашето мъдро ръководство ще изпапаме останалото и заминаваме в Ориндж Каунти,където ни е имуществото.Направе3те тук концлагери за бежанци.

143

М, да ...

преди 6 години

До 146 АнонименПриемаме, че твърдението ти е вярно, но западна Европа какво и е желанието и отношението към българите, м? пп според мен интересът на запад е чисто материален, разганичават се категорично от манталитета, високомерно, надменно гледат към народа, ако имат материална полза вземат онова което ще им свърши работа/от което или от който ще им е от полза!ппп. Западна Европа нищо ли не иска от българите или България?