134

Анонимен

преди 6 години

Как да се обясни на тази кухоглавкаче фалшивите новини се произвеждат наконвейр в бнр , блумберг , бнт и т. н.И затова се плащат пари от бюджетаи то сериозни и бълг . данъкоплатци не са съгласни това да продължава .

133

Ит

преди 6 години

Хахаххахахяххахххаха таз къва болница с пилешки мозък е.... Таз е пълен нууб как се прай social engineering. С тия думи само се показа каква смешка е ой момееее има мнооо да пасеш докато разбереш как чичо Ади го е правил туй изкуство...

132

Румен

преди 6 години

Браво!Искам да знам колко е бюджета на тази група!Колко пари ни струва ?

131

Анонимен

преди 6 години

Такава група не и ли се викяше ЦЕНЗУРА? Егати и гейския начин за прекратяване свободата на словото! Ако пускат неманипулирани новини с обективната истина, предполагам че хората и сами ще се ориентират без помощта на "експерти"!

130

OMG_Lucker

преди 6 години

А, жираф...А, не! Друго дживотно ще да е?!Сега по- сериозно: тази ли е каймака на експертите/ капацитетите, че я избра Бойко за комисар? Ай сик**р

129

Питам

преди 6 години

Къде завършиха и се обучиха тези "експерти" по фалшиви новини ? И тези ли ще бъдат държавни служители? Аман.

128

Анонимен

преди 6 години

Еврокомисар Габриел освен кибер некомпетентност, демонстрира перфектно владеене на метода "дърдоризъм". В обширното си интервю например подчерта приоритетните си намерения да " кодира 50% от образованието" и да провежда "кохезионна политика", каквото и да означава според нея това.

127

Анонимен

преди 6 години

Истината е една --тази е к*за!!!!!

126

Анонимен

преди 6 години

В Библията е казано за синагогата на сатаната и знаците на идването на антихриста, защо се учудвате? Според юдаизма, те не чакат антихрист, а пророк, който ще създаде последното юдейско царство, в което те ще живеят щастливо без да работят - т.е гоите ще им слугуват. Според новият завет това царство ще бъде унищожено след второто пришествие. Наблюдаваме точно този период от историята. Важен момент е, всички билети са разпродадени.

125

Анонимен

преди 6 години

Фалшивите новини идват от централата на ЕС - от Брюксел, от Париж - също идват fake news.

124

Анонимен

преди 6 години

Колко е смешна тая Мария Габриел-омъжена за фресни масон и глобалист , близък до Макрон................тръгнала акъли да дава.Освен това в областта на цифровизацията тя е абсолютно некомпетентна..............тая овца едва ли е чувала за цифрова схемотехника и за цифрова обработка на сигнали.

123

user

преди 6 години

Тази как лъже и единственото, което прави е да произвежда фаливи новини. Никой не я харесва, защото е фалшива.

122

Анонимен

преди 6 години

Нали основата на демокрацията е всеки да може свободно да си каже мнението, а вие правите точно на обратното. И кой ще решава кое е фалшиво? Някой транс-комсолски секретар?Някакъв европейски колониален социализъм се заформя. 510лв минимална заплата - има няма 3лв/час, каква новина е? *** храни в България по-скъпи отколкото на запад, каква новина е? Бездарни послушковци на комисионна в европейския парламент каква новина е?....

121

Анонимен

преди 6 години

Оруел-1984-министерство на истината. Той човека е написал книга и всички всячески се стремят да го копират

120

дядо ви

преди 6 години

Момиче намери си истинска работа, а не слугувай на ***

119

Анонимен

преди 6 години

"Медийната грамотност стои много високо в моите приоритети."Какво признание само! Наистина има нужда.

118

Анонимен

преди 6 години

Абе паТТко ***!Как така т***пите ви Исперкали били по петите на фалшивите новини,а още никой не е дал определение,какво представляват те?!!!Патологична пат***логия ги тресе тия изперкали шебеци,ама и ние си го тъсим,вместо най-после да ги изметем, като гнили листа от брюкселско зеле,докато не са ни заразили с гнилотата си!!!Още ли ще чакаме?!

117

Анонимен

преди 6 години

Група от експерти вече са по петите на фалшивите новини........Да се смея ли или да плача, от това по-долу може ли някой да падне?

116

Додо

преди 6 години

Мустафа, миришат ти краката! Ходи се измий и ако искаш не се връщай.

115

ДО ГАБРИЕЛ

преди 6 години

Трябва да вкарате закон за използване на еднакви батерии и акумулатори в ЕС .