67

Надежда

преди 5 години

До БПФНОИ , а не Ной

66

Анонимен

преди 6 години

Всички ще ядем посни пици.

65

Банкера

преди 6 години

До МНЕНИЕКажи ми коя е тази банка, дето ще ти даде лихва по-голяма от 0,1% в момента :)

64

Lan

преди 6 години

Значи за едни 25лв на месец, тези хора няма да имат сигурността да имат едни 5000лв в банката - ей така, ако им се случи нещо спешно и им трябват! Да не говорим, че (без да се отчита олихвяването), трябва да доживеят до 77г, за да си ги взеамат тези пари, което в последно време си е живо геройство!

63

Анонимен

преди 6 години

Не искаме нито първа, нито втора, нито трета пенсия!Върнете ни парите! Мошенници!

62

МНЕНИЕ

преди 6 години

Търсенето определя цената .Защо не се спре до тук с тези Уж Пенсионни Фондове - за 20 години постоянно внасяне на пари се оказва че си измамен .Трябва да се върнат парите на Хората и да се започне отначало само с НОИ или само с ЧПФ .През 2022 година ще има погроми на Офиси на Частните Пенсионни Фондове .

61

МНЕНИЕ

преди 6 години

Моето мнение е че Частните Пенсионни Фондове отдавана са Изпразнени , и парите са преведени в Офшорки .Няма да могат да плащат и 1 лев пенсия .Сега Мафията се опитва да ограничи *щетите* от Скандала който ще бутне правителството .Ще се обоснова - Осигурявам се в Професионален и Универсален Фонд от самото начало на Закона , вече 19 години . Имам общо около 45 000 лева спестени там . Направих си една Таблица на Ексел - оказа че ако бях ги сложил в Банка трябваше да имам 200 000 лева .Това е .

60

11

преди 6 години

А защо изобщо е необходимо това? Да връщат парите веднага на всички - кой колкото има и да се закрива. А това със забраната за наследяване си е държавно престъпление!

59

некой

преди 6 години

егати 'пенсията - максимум 23 лева, може и 15! Какво да си купи пенсионера с нея? По сегашни цени - пакет памперси...А по бъдещи - пакет носни кърпи май...

58

Анонимен

преди 6 години

До АзМи прехвърли се в НОИ. Държавата последна ще фалира. Дойде ли време да се плащат вторите пенсии, може да ни чака изненада:))

57

Анонимен

преди 6 години

Ако дотогава не са духнали "собствениците" и на тези пирамиди. Как искам да се обзаложа с някого.

56

Интересно

преди 6 години

Тука на Запада според руснаците и комуностите бил западащ;))(всеки след 10 година бачкане има право на пенсия...ами доста хора живеят на социални помощи и идват в България да почиват.....да това е Капитализма не българският социализъм с дрОгари бизнесмени

55

Анонимен

преди 6 години

БЕЗСРАМИЕ! КОЙТО Е ЛУД, ДА ИМ ПЛАЩА! ИМА ДРУГИ НАЧИНИ ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА СТАРИНИТЕ НИ. И САМО *** БИ СЕ ОСТАВИЛ ДА ГО ОГРАБВАТ ЧРЕЗ ФОНДОВЕ, ПОТЪВАЩИ В НЕЧИИ ДЖОБОВЕ!

54

Анонимен

преди 6 години

Манипулативно заглавие. Като са внасяли 10-ина години и са се осигурявали на минималната, какво трябва да стане? Да ми вдигнат на мен работещия, осигуровките за да им ги направят 1000 лева ли? Аз имам вече над 5000лв в индивидуалната ми партида, а имам да работя 30-35 години още. Всякой *** гледа да излъже системата и после обвинява самата система, за това че го прецакала!

53

Анонимен

преди 6 години

15_25 лева ли.Че то от 2021 ще са спрени еврофондовете.Дългът е над 30милиарда и без реално равиваща се икономика няма да има дълг.А защо няма да има икономика ли,Защото работещите в момента са около 1,5 милиона.А колко ще са дотогава.Щото да ви кажа,чувал съм и не съм виждал ром да работи.Хаиде да помислим какво ще стане с пенсионните фондове.Ще изчезнат.Както КТБ.Както много други пари.

52

Димитър

преди 6 години

Ей, не се наядохте, банки, фондове и застрахователи...

51

РОБА ОТ КОЛОНИИТЕ

преди 6 години

Ограбването на кандидат пенсионерите започва сега !!! Тези пари уж можехме да си ги ползваме както преценим , включително и да се онаследяват !!!! Краденето от *** ГРОБ стартира ..Едни 12 000 000 000 чакат да бъдат откраднати !!! Честито ...

50

Така е

преди 6 години

Искахме капитализъм! Ами ето го - мизерия, глад, болести, скъпотия, безработица. Да изброяваме ли още???

49

Анонимен

преди 6 години

Нали скачахте по площадите и искахте капитализъм. Сега го имате, стига сте гръцкали.

48

Анонимен

преди 6 години

Перфектната система: 40 години ти удържат по 50 лева на месец, после 10 години ти дават по 25 лева на месец...