136

РОДНИНА

преди 5 години

Ружа е родена в Факултето. Те дръпнаха в Германия овреме. Като се наджобиха доста, отвориха работилница за ламаринени улуци / металургичното предприятие/, но накрая го продадоха на скрап, че немците главно улуци от пластмаса ползват. Като ги развяха по вестниците в Германия, Ружето никога не казваше, че не е българка. а никак не казва, че си е жива и здрава.

135

ТАРИКАТОБАЛУК

преди 6 години

ДОКАТО ИМА БАЛЪЦИ има и ТАРИКАТИ лан койн биткойн БАЛОНИТЕ се ПУКАТ !!!! Това ,че МОМИЧЕТО е НАХОДЧИВО не я ПРАВИ ПРЕСЪПНИЧКА -ГЛАВАТАРКА!!!!НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ да се СПУКА БАЛОНА БИТКОЙН!!!!И ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ГОРДИ ,че ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ ,като ЧИСЛЕНОСТ се е ВЪРЗАЛА на ИГРАТА на това МОМИЧЕ!!!! ЗАЩОТОТО тези хора не са само БЪЛГАРИ!!!! А и много ЕВРОГЕЙОВЕ са и се ВЪРЗАЛИ ВКЛЮЧИТЕЛНО и НАШ ПУТЛЮ БАНОВ!!!!

134

циркаджии

преди 6 години

"Освен Ружа Игнатова, други лектори на събитието са тогавашният президент на България Росен Плевнелиев, и министъра на икономиката Божидар Лукарски."Как е фиестата на клоуните харесва ли ви ?

133

Анонимен

преди 6 години

ТОВА КАТО ГО ВИДЯ НА СНИМКАТА НИКОГА НЕ БИХ МУ ПОВЕРИЛ ПАРИТЕ СИ!!АЛЧНА СЕЛСКА ТАРИКАТКА НА ТОВА МЯЗА В МУТРАТА!

132

Анонимен

преди 6 години

БИТКОЙНА Е СЪЩАТА РАБОТА :) ПРОСТО ОЩЕ НЕ Е ГРЪМНАЛ БАЛОНА КАТО ТУКА И НЕ СА ИМ ПРАТИЛИ ПРОКУРАТУРАТА :D3 МИЛИОНА БУДАЛИ ЗАКУПИЛИ ВЪЗДУХ :D

131

Анонимен

преди 6 години

То не трбва много ум та да го измислиш това, достатъчно е да има балъци. Такива дал Господ, само в БГ са 80%.

130

Анонимен

преди 6 години

До 126Баба Хилъри как дойде в непозната Булгериа да дърпа ушите на нашия *** от Банкя че допуснал референдум за допуск на Шеврон да дупче за шистов газ. Та и ти си прав. Меркел е дошла като нищо да му търси обяснение на Бойко. Може и самата Меркел даси е купила от one coin валутата . Все пак цял президент на БГ (Плевналиев) и министър на икономиката са я подкрепили , НЯМА КАК ДА Е ЛЪЖА ! уВИ ИЗЛЕЗЕ ЛЪЖА.

129

шоп

преди 6 години

Меркел сигурно си е купила от големите пакети и сега идва да се оплква на Бойко?

128

ЧЕПаев

преди 6 години

Колкото и да триете коментарите, мен ми е се тая, триете себе си, не моите коментари. Моята съвест е чиста, а вашата?

127

Зара

преди 6 години

Крала,крала ама влагала у нас!Знае,че нейно ще си остане!С ТОЛКОВА ПАРИ ЩЕ КУПИ СВЕТОВНАТА ПРАВНА СИСТЕМА НЕ САМО БЪЛГАРСКАТА!

126

Анонимен

преди 6 години

Българскага бизнесдама е или пpocтитутка, или крадла, и в повечето случаи - и двете!

125

Анонимен

преди 6 години

не ми е хич симпатична - ама както и да четях текста - не открих да има данни за престъпление? Споменатавт се неща като 'пирамида; пране на пари; забранена в Германия и т.н.' Ама нищо конкретно. И Биткойне е забранен в няколко страни, и него го обвиняват че се ползвал от "лошите" и какво? Нещо ни будалкат - или разчистване на бизнес сметки...

124

ЧЕПаев

преди 6 години

Събирайте бойкоинти, копайте бойкоинти, те са пътя и истината и живота (след смъртта). Истина ви казвам, още най-много шест месеца, натоящето ще е вече минало, а бъдещето... кой може ще доживее, кой не ... у ВИП-а у Търново.

123

Анонимен

преди 6 години

Водите ли си записки?! Ето така се забогатява - достатъчно е да се появиш на някакъв умрел форум с президента на България и да произнесеш 20 минути реч, след което да събереш парите на около 3 милиона души. И това е поредният случай, в който българският президент се оказва ангажиран в нечия рекламна кампания, както беше примерно преди в години с рекламния му клип за новия лифт над Банско. Плевнелиев е същата мижитypкa и лисица.

122

ХАХАХА

преди 6 години

Няма никаква измама. Това просто е основата на съвременния бизнес! Да убедиш балъците да купят въздух по налягане. Въпрос на разбиране на психологията на масите. Който има акъл и знае как да продава - печели милиони. Който е *** бачка за 500-1000 лева, взема бързи кредити, трие билетчета и др. такива "смислени" работи.

121

Анонимен

преди 6 години

Тази прилича на телевизионен екстрасенс от СКАТ.

120

Анонимен

преди 6 години

Те са офшорни и Плевнелиев прехвърли офшорките си на жена си и синоптичката и даже стана президент на България като плати на ГЕРБ кампанията си с офшорни милиони левове, евро и долари.

119

Анонимен

преди 6 години

Бая е поошетала тази "бизнесдама". Тя почти толкова добра, колкото нашите ало-апаши.А нещо за етноса й да кажете?

118

Анонимен

преди 6 години

Тази бизнесдама е от кръга на Цветелина Бориславова, участва в десетки нейни фирми. Очевидно става дума за пране на пари на баце, и затова и Меркел цзъфна тука на непредвидено "работно" посещение, без да се обявава каква е точто целта на визитата и.

117

Анонимен

преди 6 години

Да не сте се объркали нещо ? Пишете 37 годишна, а на снимката сте показали 50 годишна жена.Ако тази е лъвица, по-добре да мина на мъже.