150

Анонимен

преди 6 години

151 Не на журналистите

149

Анонимен

преди 6 години

До Реалист 139/На скоро генерал от САЩ каза/На теб ли го каза или на майката.Преди три дни един ми каза че видял муха да носи торпедо за скрап.На пункта не го приели защото било с извънземен произход и нямали такава машина с която да го отрежат.

148

Анонимен

преди 6 години

148 Личи си от пръв поглед че много си гледал и чел .

147

Анонимен

преди 6 години

146 Мечти мечтииии само , че не Щатите а русия май се разпада . Тези в Аляска да не са луди

146

Анонимен

преди 6 години

До Реалист139Спри да гледаш филми от рода на РАМБО и други подобни.Пусни си нещо за възрастни и се успокой.Тоз твой генерал дет ги казва тез глупости е с промит мозък.Интересно ми е след като може да се справи с Китай И Русия едновременно,защо не започват да побеждават.Абе те тез побеждават от доста години.Знаиш ли колко държави победиха във вестниците.Мастило не остана да живее по печатните издания.

145

Мечо Пух

преди 6 години

Ясно е, че ФАЩ са много по напред ... но те се опитват да доминират целият свят не само икономически но и с военно присъствие. Поотделно ще се справят да речем с Русия или Китай ама срещу целия свят и войни навсякъде??!!! Докога? Да оствим настрана че само войната с Русия ще *** ****---- на целия свят.

144

Анонимен

преди 6 години

Империята САЩ се разпада.Южните щати - към Мексико.Севрните щати - към Канада.Аляска - на Русия.

143

Анонимен

преди 6 години

До 140 :Прекалено неграмотен и неук си.Вижда се ,че грам не си наясно с военното положение на държавите.

142

Анонимен

преди 6 години

Военната надпревара между този и онзи е измислена новина.Имаше такава надпревара от Хирошима до ядрения опит на Новая Земля с Кузькина Мать през 1961 година.

141

rze

преди 6 години

Русия няма военната мощ,влиянието и финансовите ресурси да се изправи срещу държава като Китай,камо ли срещу суперсила като САЩ.Единствената причина поради която ,Русия се счита за военна "сила" е защото има ядрени оръжия.Ако ги нямаше тях,руснаците щяха да са провинция на САЩ или Китай.Реално руските пияндета изостават с десетилетия от САЩ ,а вече дори и от Китай.

140

Анонимен

преди 6 години

Русия и Китай са новите суперсили.САЩ стават второстепенна сила.

139

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са най-добри в области като военни, космически технологии и физика.

138

Анонимен

преди 6 години

Не знам колко технологични са Русия и Китай но,знам че руснаците ще им таковат таковата ако сащ посмеят да използват сила.Руснаците са луди ама много луди и не ги страх от нищо.Ще ги издухат!Американците са тлъсти глезльовци които искат на фронта да им доставят мак доналдс!

137

Реалист

преди 6 години

На скоро генерал от САЩ каза че са в състояние да са справят едновременно с Русия и Китай.И ако някай си мисли че САЩ ще клекнат , много се лъже.

136

мухахах

преди 6 години

Мислите ли, че една страна която няма потенциала да произведе качествен пътнически самолет може да произвежда качествени оръжия??

135

русия=джудже

преди 6 години

До побъркан тролетарийСАЩ нямат такива ? Ти на какви препарати си ? Seawolf подводниците на САЩ нямат аналог по света.След това са клас Virginia и след тях британските.Руските подводни ламарини не са нищо повече от голяма бройка.Разликата между САЩ и Русия е ,че американците имат най-много подводници и всичките са качествени,докато руснаците имат много подводници,но малък процент от тях са качествени.

134

Алф

преди 6 години

Майтап бе Уйли..ха.ха.ха США назад да вървят ,Русия ще ги стигне след 100г..ха.ха

133

Анонимен

преди 6 години

До побъркан тролетарийА за "Казанския котел" нещо да си чел, *** изтръцкан? Три милиона пленени руснаци!

132

war ning

преди 6 години

earth quakes iran Irak boder предупреждават за пренос на ядрени материали през турция з а рискови страни/.

131

rze

преди 6 години

До комбатантИзписал си една камара глупости и единственото което доказваш е че си неук.Първо,Русия в никакъв ,ама никакъв случай не е високотехнологична,дори е спорно дали е технологична.Второ..в 21-ви век, войните се печелят именно от технологии,а човешкия ресурс остава за последния етап ! И другото което е ,САЩ са единствената страна в света с най-голям военен опит и с най-добрите генерали.Руските военни лидери са безспорно неуки и неопитни пред американските.