14

ушеф

преди 6 години

До Анонимен 11Колега, мутрите които са навлеци от провинцията не познават Град София и нуждите му. Кой в общината е роден в София!? Никой.....Некадърник до Некадърник.............*** до Смотаняка.......Крадец до Крадеца......и фънъкова си краде на воля.

13

Анонимен

преди 6 години

стига само център,де ! ИСКАМЕ УЧИЛИЩЕ В ЗАХАРНА ФАБРИКА !

12

Анонимен

преди 6 години

А за бетонна социалистическа София някой лев няма ли да дадат или ще си живеем в ***

11

Анонимен

преди 6 години

А другите райони които не са баш в центъра ? С разбитите улици и колите по тротоарите мръсните или липсата на детски площадки?

10

Анонимен

преди 6 години

Браво на ГЕРБ , Борисов и Фандъкова. За10 години направиха София модерен и красив град. Грозни ще останат само гетата на Тодор Живков , кварталите Люлин , Младост, Дружба , Обеля и др. които бяха строени на голи ливади и нищо не направиха комунистическите архитекти на БКП . Просто некадърници .

9

Анонимен

преди 6 години

Наистина ли тази *** се вози в Е класа? Някой беше написал, че я карат на работа с Ауди. А ние искаме от нея да ползва градския транспорт, за да даде пример и повече хора да слезнат от колите :)

8

Анонимен

преди 6 години

Iordanka 4e napulnila djobariteee pardii v E klasa a pa nie shashavite odime po izpotro6enite ulici na taq ko4ina sofiqq NESHTASNA DARJAVAAAA EEEEEEEEEEE

7

Анонимен

преди 6 години

Ремонтите като по Бул. Дондуков ли ще са? Ако са така по добре не пипайте! Живея на Дондуков 4-то поколение по некадърен ремонт не бях виждал през 50 годишният си живот. Паветата са нахвърляни като с лопатата. Асвалта покрай релсите започна да се откъртва. На места асвалтовата настилка се е накъдрила. Паветата са започнали да плуват и да се отдалечават едно от дуго. А фугите мужду паветата не трябва да бъде повече от 3 мм. В момента са над 5 см фугите. Паветата пропадат и стават ями.

6

Не

преди 6 години

Една София в цяла България. Само?! Не е добре.

5

Анонимен

преди 6 години

Хайде сега да познаем ГЕРБ колко ще откраднат от тези 41 милиона наши пари? Аз залагам на 40,9 милиона.

4

Браво!

преди 6 години

Браво!София се доказа като най-модерната, най-предприемаческата, най-енергичната и изобщо, най-мощната икономическа зона в България.Съвсем заслужено е малка част от парите, които София дава на България, да отидат за модернизация и благоустройство на този древен европейски град.Браво!

3

Рали

преди 6 години

От тия 41 дали 2 ще се вложат не се знае е още..

2

Врачански Юмрукчия

преди 6 години

Само Ботея Враца и Северозападът! Ядем и поем, е..м и бием!

1

Имам въпрос

преди 6 години

След ремонта на "Граф Игнатиев" разни полицайчета, тиквени кортежи, НСО-та, охрана на съдебната власт и т.н. държавни служители ще спрат ли да летят по този забранен за коли булевард ? Или пак ще има схема да е разрешено за едни и забранено за други ?