26

Старлет

преди 6 години

Смислено описано и добре написано. Благодаря на автора.

25

Анонимен

преди 6 години

Новите мерцедеси винаги са с 3 ключа. Единият сега е при нея, но след годинка-две ще се окаже изгубен и деактивиран дистанционно. Както колата е нейна, така няма да може да я отключи.

24

сминдух енд чесън

преди 6 години

Не съм стъпвал в чалготека,ако има критичен брой хора като мен няма да има среда за развитие на подобни екземпляри.

23

Сандо

преди 6 години

Мноооо е яка!!!!... за колата говоря

22

До Моз

преди 6 години

Има си поговорка наша- "Търкулило се гърнето па си намерило похлупака". Кухата лейка си намира ***.

21

Моз

преди 6 години

До коментар 22Господине, Жена съм и се отвръщавам от подобен тип кухи, силиконови, елементарни, първични, неграмотни, чалгаджийски, безмозъчни твари, като това на снимката. Но...вие мъжете, осъзнавате ли, че подобен тип "смукала", са продукт, който е предназначен за вас? Продукт, който съществува, защото има търсене! Нека не даваме оценка на всички жени в България, тъй като виждам, че познавате само един тип от тях, а именно, тези, които коментирате. Може би такива привличате!

20

Анонимен

преди 6 години

б.лгаристанските жени масово са жалко подобие на човек

19

А?

преди 6 години

Светлана Василева: Размисъл за ценностите в шоубизнеса Ама тя може ли да мисли? После ще говорим за размисъл.

18

Анонимен

преди 6 години

какъв шоубизнес,то нащо най много да бъде джумбуш сейир

17

Анонимен

преди 6 години

Г-н Попов,напълно съм съгласен с всяка една дума в статията.Но както и по-долу някой написа,ако вие журналистите не им обръщате внимание на тъпите снимки и постове в соц.мрежи ние няма да ги знаем даже.А ние не искаме да ги знаем.

16

Анонимен

преди 6 години

А снощи любимият тлъстичък портфейл(младия Гущеров) на тази платмасова лейка е бил арестуван в чалготека "Домби" заради сбиване със себеподобни чалгаропитеци и на блъскане на джип Мерцедес, управляван от 29 годишен мъж в полицейски автомобил.

15

Кико

преди 6 години

Ако не друго, Гущеров поне на жена случи! Да живеят мистър и мисис Гущеров! Вече го виждам - г-жа Светлана Гущеров! Хахаха!

14

Мен

преди 6 години

Как пък един богаташ, направил парите си сам и с акъл не си взе такъв тип жена ?? Аз повечето интелигентни и богати хора, които познавам са с много естествени и симпатични жени, непознато никому. А за Гущеров, ако съдим по жените му..... ако съдим по външния му вид.....

13

Анонимен

преди 6 години

Гущеров сигурно си е помислил, че жена си е намерил.

12

божинката

преди 6 години

Като гледам снимката много добре размишлява!

11

game1

преди 6 години

Сашко ти ни ги навираш бе !

10

Анонимен

преди 6 години

Тук не става въпрос за любов. Никой на никой не казва че го/я обича. Той и дава джип, а тя благодари. Какво толкова?!

9

Некъф

преди 6 години

Тя може да се снима пред джипа и да го кара ама важното е на кого на името е купен. Нали се сещате, че в момента в който се разделят тая кифла се качва пак на трамваите.

8

Анонимен

преди 6 години

Надуй джуките,сложи силикон на бюста,бръкни с два пръста в устата,за да повръщаш и да отговаряш на кантара от 52 кг,а че си без мозък и си готова да се продадеш на едно богато прасе с крадени милиони от баща си какво значение има,важно е да си кифла и да си в предаването на Гала и Софиянска-Божкова!

7

пепи

преди 6 години

Аз съм на мнение че богатите хора трябва да си харчат парите.Колкото повече харчат,толкова по добре за средната класа.Парите се въртят.