97

Анатема

преди 2 години

Факт е,че дойде и за по-малко от 800 дни доокраде и това,което шайкаджиите-българоубийци преди него не бяха успяли да окрадат.Факт е,че изсече до подраст вековните дървета на Чамкорията, превръщайки я в лунен пейзаж,но факт е и това,че се домъкна гол и бос,а си замина милионер.

96

Гост

преди 5 години

Цар на х.. си.Какъв е този манталитет да се кланят хората и да лижат дупетата на някакви *** като този.

95

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен7Семейството му не е било бедно. Имотите са си техни, построени с техни пари.......................................................................................................................Ала ланко,Дядо ти да не му е бил счетоводител на тоз бай ..... .Или и на теб така са казвали.

94

хи-ха-хе-хо

преди 6 години

До Анонимен 94Ти си един много весел човек!От ония, дето се смеят сами,като вървят по улиците!

93

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОНемски танкове Т-3 и самолети Ме-109!

92

Анонимен

преди 6 години

До НекъфКнягиня Клементина е далечна правнучка на една от дъщерите набългарския цар Иван Асен Втори.

91

Анонимен

преди 6 години

Много интересно защо тези не използват цялото си фамилно име Сакскобургготски-Кохари.

90

5

преди 6 години

Шушумигата Сакскобурготски е син на цар и макар дете е станал цар, но накрая си даде г.ъза на един келяв турчин от Драндар. Изобщо и дядо му и баща му ни оправиха хубавичко...

89

СатаНАТО™

преди 6 години

До PDв българската представа за цар, не съществува идеята, Цар да обяви войниците си за метежници. Цар е този който ще отсъди справедливо.----------------- Сел чо, това не е любимата ти *** с абсолютен Царь-батюшка. Царство България е конституционна монархия, в която се работи по Закон, а не по прищевките или милостта на Царя.

88

СатаНАТО™

преди 6 години

До а бе,хоракупуват танкове "Рено",самолети "Девоатин" и стари оръдия от М-овете на френската армия!-----------------А какво е трябвало да купят според теб? Самолети Поликарпов и танкове Т-26 от Сталин?

87

Анонимен

преди 6 години

Стига.Не ме занимаеайте с мадридските дърти мушеници.Още им сурбаме попарата.

86

точно обратно

преди 6 години

До Още патимРусия ни е запазила целостта! иначе сега гърция до асеновград и сърбия до банкя!!

85

а бе,хора

преди 6 години

Какъв Борис,какъв Кирил,бе!?Давате ли си сметка,че тия мушмуроци теглят заем от френска банка,около 600 млн франка за оръжие!?При условие 30 % за тях!?На това французите се съгласяват,но при условие оръжието да е френско!България не е имала нужда от този заем,но те са искали да лапат!И купуват танкове "Рено",самолети "Девоатин" и стари оръдия от М-овете на френската армия!Този заем България изплаща чак до 1967 година!По днешен курс само комисионата е над 2,000,000,000!Изводите ги оставям на вас!

84

До Некъф

преди 6 години

Ама ти си верно много некъф. Никой не е викал турците да дойдат в България. Те са дошли за Европа.Стигнали са до Виена.И никой не е натрапвал цар на България.След освобождението наште първенци са тръгнали да търсят някой със синя кръв (нещо като "лицензиран монарх", че ще питаш какво е синя кръв). Можеш да прочетеш нещо от Захари Стоянов ако си чувал за него.

83

аве фюрер

преди 6 години

България е република и такава ще си остане . Този комарджия може да се прави на цар единствено сам на себе си у кекефа в Мадрид . Така или иначе никой не се интересува от него .

82

Анонимен

преди 6 години

Голям праз че кръвта му не е българска. На Тодор Живков българска ли е, а на Мирчо Сапсов, Цола Драгойчева, Вълко Червенков. И да е българска тези са ни върнали в камената ера, а онези със небългарската са ни помогнали да си стъпим на краката

81

Некъф

преди 6 години

Първо тоя не е никакъв цар Български защото даже и кръвта му не е Българска и ни е натрапен от западните ни врагове, същите които подкрепяха турския поробител да ни коли 5 века. Не ни натрапвайте това долно нещо, комарджия и безродник ламтящ само за имотите си.

80

Анонимен

преди 6 години

Да живее Симеон-Хасан - новия премиерцарсултан на България!

79

PD

преди 6 години

Ами правилно казва баба ти. В отоманската империя, частната собственост е била в редки случаи. И все пак на тези на които им е признавано правото, но са участвали в потушаване на бунтове др. подобни, в най добрия случай са продавали имотите си чрез посредници. Цената е била доста ниска. Държавата и "добри" западни банкери, са предлагали достъпни кредити. Е не всички са се справяли успешно с връщането им, но за тези процеси Елин Пелин е написал много разкази.

78

Анонимен

преди 6 години

До rrrrrrrrrrСина му Кирил може да е живеел охолно с ученички, но Борис определено е бил посветен на България. По същия начин можем да кажем, че дъщерята на Тодор Живков е водила неморален живот, обикаляйки черноморето с двата мерцедеса, преследвайки Батето, който горкия не е имало как да ѝ избяга на нея и убо..