61

Анонимен

преди 6 години

Да лежиш цял живот на стари лаври е все едно да подчиниш себе си на безлюбовие и без чувствие.Кому е нужно такъв живот, ако не си обичал и не си живял!?

60

Може би

преди 6 години

До 57-8-9Ще представя един по-различен поглед от вашия. Не може ли да предположим, че с втората жена е била истинската любов - дори и не по-красива, с по-лиши социални характеристики, защото любовта е сляпа и не измерва по показатели. Той е останал с нея до края на живота си. И след смъртта му, с наследените пари от него, тя не се е накичила и заживяла в охолство за да впечатлява обществото. Всъщност тези пари са били общи, защото той ги е изкарал по време на съвместното им съжителство.

59

Анонимен

преди 6 години

Това са по скоро единични случаи .

58

Продълж. на 60

преди 6 години

На средна възраст разведената първа жена на о.з. офицерът е все още хубава. Сериозна жена е, не се е омъжила повторно и сама, с помощта на родителите си е отгледала сина си, който е вече мъж и под давление на майка си никога не е поддържал контакти с баща си..О.з. офицерът почина рано. Втората му жена не му е родила дете, навремето просто излъгала, че е бременна. И сега е грозна, ходи като повлекана, проста, незначителна, но парите на покойния са за нейното дете от първия й брак!

57

Продължение на 59

преди 6 години

Тази жена била "най-лесната". Правел всичко възможно, за да се разчуе, че е бонвиван, че никой не може да му се налага, че се е оженил само за да даде име на детето и не му пука за никого и за нищо. Ставали големи разправии, младата му жена се чувствала унизена, изтормозила се и бременна в 8-и месец се прибрала при родителите си. Любовницата пък разгласила, че е забременяла. Офицерчето си имало неприятности с шефовете си. Жена му поискала развод. Аз ги знам вече хора на средна възраст /продълж./

56

До 57

преди 6 години

Знам и един много фрапантен случай, всички му се чудят.Навремето едно много хубаво момиче с полувисше образование (съответстващо на сегашните бакалаври) забременяло от приятеля си - млад офицер. И неговите, и нейните близки настояли да се оженят. Така и станало, но *** се чувствал засегнат заради това, че "са му упражнили натиск". Още в първите месеци на брака започнал да се среща само за секс с простовата, грозничка, но разтурена жена, 7 години по-възрастна от него, разведена и с дете.

55

До 57 (До 51)

преди 6 години

Не при всички случаи е така.Бивши златотърсачки или обикновени, но алчни махленски хитруши, хванали на младини някой заможен, но по-възрастен от бащите им, като станат на 35 и повече години полудяват за секс, но 75-годишният им съпруг не може да им го даде. И лягат с шофьора му или с някое келешче от махалата.Случва се и мъж с комплекс за малоценност,изграден покрай стойностната му съпруга, в мъжкия си климактериум да тръгне да се "доказва" с парцалеса, която е много под нивото на жена му.

54

до 51

преди 6 години

Не познавам мъж който е хванал любовница която да е по долу от него или от жена му . Напротив Любовницата е тази с която се фръцкаш !!!

53

до 51

преди 6 години

А какво ще кажеш че този на който изневеряват е мрънкащ, контролиращ ,дребнав ? Вече нямате еднакви интереси ,хоби ,цел ? Нямате еднакво виждане ? Виждаш всичко което искаш от един човек в любовника/ ницата си ?

52

Всеки може да се

преди 6 години

поддаде на изкушение, макар и еднократно. Затова, "Голям залък ***, голяма дума не казвай" - не се заричай, че никога няма да изневериш или че жена ти никога не би кръшнала.Проблемът е другаде. Ако човек държи на половинката си, няма да парадира с извънбрачното приключение. Това важи и за неженените, които имат сериозна връзка.Започне ли да се хвали с приключенията си, значи е *** и не заслужава толерантност и прошка! Затова първо имай връзка, опознай човека, после сключвай брак.

51

lelka

преди 6 години

След изневяра няма спасение.Говоря за случаи на истинска изневеря, когато се влагат и чувства, не само секс. Правенето на секс под формата на случайни забежки не считам за изневяра. Но когато се е заформила връзка става страшно....Доверието в брака се изпарява за секунди и няма връщане назад.

50

Анонимен

преди 6 години

"Спасяването" на брак след изневяра е само отлагане на неизбежния развод.Излишно протакане,съмненията остават завинаги-ужас безкрай,само мазохист може да си го причини.

49

мъж до 51

преди 6 години

макар че, за 1 мъж не виждам да е проблем да има 10 любовници.Даже това би му дигнало самочувствието, особено ако те го обгрижват ;)Според мен, жените са тия дето определят дали да има извънбрачна връзка защото после те си носят последствията от евентуално дете, а мъжа, най много да пие някои антибиотик

48

Някоя

преди 6 години

Току що ми дойде едно прозрение. Хората приемат позицията да са любовник/ца, защото това е начин да си хванат нещо повече от това, което заслужават и не биха могли, ако е свободен. Съответно обвързаният/та не са чак толкова придирчиви и търсят някой да ги разсее от семейните злободневия, за това са склонни да го правят с някой по-ниско от тях, защото не им се хабят усилия за нещо стойностно. Моля, гласувайте!

47

до 44

преди 6 години

Продължавай. Няма да се разведе , така че ...

46

Лилит

преди 6 години

До Е. БачевСексът лекува главоболието на 100%. Даже мигренозните състояния се повлияват добре.:) :):)Обаче говорим за секс, не за прелюдия, ако ме разбирате правилно...

45

Е. Бачев

преди 6 години

Жена ми иска да правим секс точно когато ме боли главата, какво да правя?

44

Анонимен

преди 6 години

До ЛюбовницаЗнаеш ли, много е смешно, когато мъж с тайни женски наклонности, започне да задава такива въпроси :))

43

Анонимен

преди 6 години

Няма нмачин да се спаси брак след изневяра. Винаги остава съмнение, а има ли съмнение, то вие вече не сте партньори. И това вече не е брак. Тоест, ако желаете да живеете живота си пълноценно, плющетре се преди брака. След това си е самоубйиство. Иначе ако питате феминистките, никой не може и няма право да им казва какво могат и какво не. И са с по 15 развода. И накрая умират сами.

42

Анонимен

преди 6 години

Всички мъже са емоционално обвързани със жените, с които правят секс. Поне докато трае секса и малко след това. Зависи от жената. Напрактика секса е най - силното емоионално състояние на връзка между двама души. Не случайно съпругът и съпругата са си най - близките същества. Драги жени, ако искате емоционално обвързани мъже, правете секс с тях. Въздържанието сдалеч няма да ги привърже към вас. Дори ще ги отблъсне. Особено ако усетят, че е умишлено.