17

Анонимен

преди 6 години

Истанбулската конвенция спешно да се допълни с клаузи за защита на мъжа. И и да се преведе на български от разбирач.

16

Колин Пръднята

преди 6 години

Чудя се, откъде идва фамилията му...

15

да де

преди 6 години

До Stephen DedalusНе бъди наивен!Ако Пол Стенли беше женен с деца,и той ли щеше да е известен "плейбой"?Или станишев с йончева?Симънс е посредствен басист,но блестящ мениджър!А за останалото, който се интересува,той знае!Между другото,той е активен!

14

Анонимен

преди 6 години

А Макрон защо мълчи? В САЩ колко учителки ги уволниха, а този проповядва това от нивото на президент.

13

Stephen Dedalus

преди 6 години

До ха-ха-хаТова са глупости, къде го прочете? Човекът е бил женен и има две деца, освен това е известен и като плейбой в рок средите.

12

ха-ха-ха

преди 6 години

Най-смешното е,че една шматка обвинява в сексуален тормоз басиста Джийн Симънс от "Кисс"!Без да си направи труда да проучи що за птица е човека!Щото се оказва,че той е хомосексуалист!Тя знаела,че има 300,000,000 $,ама не знаела,че е обратен!И мацата светкавично се покри!

11

До малоумната

преди 6 години

По същия начин и Макаронката е за разстрел. Да не се окаже, че всъщност жените са по-големи педофили от мъжете?! За мъжете се знае, но жените скрито насилват и образоват малчуганите.

10

Анонимен

преди 6 години

Много ми харесва как се цъкат минуси на изречението "Аз съм била жертва на сексуално насилие". От там нататък изобщо дискусии за насилие, насилници, конвенции и каквото и да е е безмислена. Защото коментиращите тук, доколкото са извадка от общото, мислят точно това по темата - че ако си жертва трябва да си траеш, че ако си силен трябва да насилваш и че нито децата, нито жените трябва да имат много много права освен на хартия и за пред хората. Пропаднала история.

9

пфу

преди 6 години

Лицемери !

8

Анонимен

преди 6 години

До преждепищещият. Прочете малко повече за случая. Разследван е преди повече от 25 години. Официално.

7

Анонимен

преди 6 години

Никой не се възмущава за възможно блудство със 7-годишно дете. Възмутителен е ловът на вещици по обвинения на не особено успешни актриси и актьорчета за неща, които се били случили (евентуално) преди повече от 2 десетилетия, когато същите тези жертви са били пълнолетни, с разсъдъка си и са имали всякакво право и възможност да говорят и да се борят тогава. Странно, що не се оплаква някоя от големите звезди? Само такива, дето са си мислели, че ако преспят с някого и вземат роля, светът ще е техен!

6

Анонимен

преди 6 години

Аз съм била жертва на сексуално насилие като дете, отне ми години, за да събера сила да разкажа. А тук говорим за дори по-малко дете, което сигурно години е осъзнавало изобщо какво се е случило. Не съдете жертвите на сексуално насилие за мълчанието им, защото само човек който го е преживял, може да разбере колко е сложно да го приемеш, да го преглътнеш и да стигнеш до публичното признание и евентуално осъждане. Мъжете реагират на всичко с тестостерон и бой, жените се самообвиняват и страдат.

5

Анонимен

преди 6 години

Добре бе, давате ли си сметка какво значи ако наистина е насилвал 7 годишно дете?! Изобщо мислите ли с нещо различно от нещата между краката си?! Това е престъпление не за публично осъждане, а за РАЗСТРЕЛ! Отвратена съм как хората са склонни да си затварят очите и да оправдават подобни извращения. Ако вие сте на мястото на 7 годишното дете, което изживява този ужас, какво ще направите? Ще се оплачета на социалните ли? Или ще стискате зъби и ще се опитвате да забравите, докато не съберете сила.

4

Театър на макс

преди 6 години

Абе тия нормални ли са?! Защо мълчаха 25 и повече години, и се сетиха точно сега да "шокират света с разкритията си", че нещо теоретично се случило преди толкова много време? Тия Хамериканци са толкова двулични, лицемери, някакви такива борци за човешки права... Всеки дебне някой да не погледне накриво, и веднага го обвиняват в сексуално посегателство, расисъм, шофинизъм, и какъв ли още не тъпизъм...

3

Анонимен

преди 6 години

Колин ФАрт си е гей по рождение. Да се разграничат от Алън и да се праскат взаимно трансовете, третополовите, фимитата и лесбосите.

2

Анонимен

преди 6 години

Окончателно изперкаха. Да идва метеоритът и да се свършва с де-билната ни "цивилизация". Баси скапанията!

1

ззз

преди 6 години

Ловът на вещици продължава с пълна сила!Пардон, на ВЕЩЕРИ !!!Извинявам се на НЕЩО (някой/някоя) но не знам как е на gender род вещица!