17

обикновена жена

преди 6 години

До 17Прав си,напълно те подкрепям. Този индийски принц( Буда) е бил наистина заблуден.Освен това той е голям грешник,заблудил е много хора и е изоставил съпругата си,докато тя се е мъчила да му роди дете. Буда(ла) освен ,че е заблудил толкова много хора по света( както и мохамед),заблудил е и самият себе си.България е Православна Християнска страна,благодарение на свети равноапостолен цар Борис-Михаил,на светите братя Кирил и Методий,на свети Иван Рилски и на Православна Византия( и Русия)!

16

обикновена жена

преди 6 години

Българите в България изповядват Православното Християнство,следователно православните християни-българи са МНОЗИНСТВО. Има малко няколко религиозни малцинства в България- мюсюлмани,католици,протестанти,тангристи,атеисти,будисти,хора,занимаващи се с йога и др. Относно будизма,нека тези,които искат да бъдат такива,да се насочат към страни,които изповядват будизма-Индия,Китай,Япония и др. Ще посъветвам днес.бг да не публикуват статии за други религии,защото ние,българите сме православни християни.

15

До 17

преди 6 години

Човече, не си с всичкия си. Бог е един, независимо как го наричат.

14

Анонимен

преди 6 години

Долното нищожество буда е дявол,езически идол,бяс ,това не трябва да се рекламира в България!

13

съвет

преди 6 години

Престанете с тези езотерики! После да не се оплаквате...

12

Анонимен

преди 6 години

Фигурки, черни камъчета. Какви са тези вещи. Какви са тези фетиши. Боже.

11

Изтрещяли стеее

преди 6 години

Не мога да разбера какво ме интересува от колко милярда човека е почитан Буда като основната религия в България е съвсем друга...Не мога да проуменя и как същата тази статуйка на Буда ще ми помогне на мен- православен християнин в каквото и да било!

10

до 12-я анонимен

преди 6 години

ей,евала, звучиш като реклама на някой перилен препарат- цитирам по спомен :-)" и за кратко животът ми се промени" хахахахахаххахахахах

9

Анонимен

преди 6 години

Чистота има голямо значение, не случайно мизерията, ниско интелектуалните хора са с лоша хигиена. Питали ли сте, какъв е проблемът като си беден, да си изчистиш жилището? Всичко описано го направих за кратко животът ми се промени. Излишните вещи, счупени неща, неизползвани дълго време всичко махнах.

8

ГГ

преди 6 години

А една лопата, подпряна до входната врата не пречиства ли? Все за чистота, козметика и тънки моменти говорим. Никой не споделя красотата от работата.

7

Зуя2

преди 6 години

А, простотията с почистването няма кво да я коментирам...по тая логика във "Василка" се плицикат в положителна енергия нон стоп! итн итн..Запонете- един и същи обект може да бъде възприет като положителен или негативен- зависи от това какви чувства влагаме НИЕ в него!

6

Зуя

преди 6 години

Такааа, значи рецептата е следната- да си сложите един медтиращ Буда някъде (разбира се няма никакво значение дали си християнин/ мюсюлманин или нещо друго); да си вземеш черен турмалин- ако ни кажете и от кой магазин да го купим, ще е най-добре.. (само после да не ни обвините, че видиш ли черното не е хубаво!!!!); да си сложиш свежи цветя във ваза- тоест трябва да са откъснати (което не знам колко е добре ако се замислиш пък за цветя)..to be continued

5

На нас точно

преди 6 години

Негативната енергия ще ни се и пари, тогава и само тогава когато започнем да получаваме нормални доходи. Щото иконата или фигурката не плащат сметки за битови нужди и не пълнят хладилника, нито резерорвара. Но едни други "буди", за които хората са матерял не искат ние да сме с по високи доходи, защото ще започнем да търсим сметки като ни паднат товарите от плещите. Те така

4

we

преди 6 години

Аз съветвам всички да се молят на БОГ,не буда,не ангели , не светци,само и единствено на БОГ!!!Светците са светци до като са живи,а умрат ли те вече имат нужда,някой да се помоли за тях,а не те да бъдат молени!

3

Анонимен

преди 6 години

Тоа буда не моа съ мери с нашия БУДА ,който цела Европа и половин Азия и Америка му се възхищава!

2

богат и красив гущер

преди 6 години

Помолете се пред портрета на Баце Суджуков и той ще ви помогне

1

Икона на

преди 6 години

Св.Иван Рилски който е български духовник,най-великият български светец и отшелник,небесен закрилник и покровител на българския народ,патрон и основател на най-големия ставропигиален манастир в България Рилския,патронът на българските будители,още приживе наричан земен ангел и небесен жител.Това е нашата ,българската защита от всичко негативно.А камъкът ни е като го наричат мнозина "чудо" е минерала Клиноптилолитов Зеолит който ни е дар от Бога.