23

ognyanz

преди 6 години

От ГЕРБ казват само, че имат стратегия, пътна карта и архитектура на е-управлението. Но резултати няма, а доста пари са изхарчени. За какво? И докога ще се харчат пари само за пътни карти, стратегия, архитектура и т.н. , а административните процедури, с които се пречи на бизнеса (а и се тормози обикновения гражданин) да си остават същите.

22

Анонимен

преди 6 години

Е-управление е най-доброто средство за предотвратяване на корупцията. И точно затова, уж се прави за да се усвояват пари, но управляващите нямат интерес да се случи!

21

Анонимен

преди 6 години

Нахалство и гьонсуратлък:... Управляващите пък контрираха, че имат стратегия, пътна карта и архитектура на е-управлението. ...Цялата им електронна систама е едно сакато изпълнение, което тук - там е полу-работещо обаче само с продуктите на Microsoft. Пример - елестронните услугги на НАП. На сайта си лъжат дебело, как можело да се ползват чрез FireFox или Chrome, но който успее, трябва да го предложат за нобелова награна, заащото ще е направил чудо.А какво да кажем за здравната карта?

20

чичо-дядко

преди 6 години

е-правителството намалява корупцията. Повече.. няма какво да кажа.

19

Анонимен

преди 6 години

Очаквайте новата електронна услуга на правителството ... часовник с електронен подпис

18

Анонимен

преди 6 години

Уникални електронни услуги .... отиваш взимаш си ПИК от РЕГИОНАЛНИЯ НАП, защото ако си в друга област системата не ги пуска. След това отваряш да речем да си видиш новата услуга на Централния депозитар, защото някога например са взети акции от приватизацията и резултатът от услугата е 25. Ти си знаеш че имаш толкова, и толкова показва услугата и нищо повече! :D

17

Azbeaz

преди 6 години

Тея па не ги хваща срам. Управляват повече от 10 години, успешно си ,,усвоиха,, евросредствата то от догодина няма и да има повече! Взеха всичко което можеше да се вземе и сега Орешарски виновен! Че той беше няколко месеца. И още им е в устата Тройната коалиция и служебното правителство. Много са нагли и нахални!!!

16

Анонимен

преди 6 години

Представям си ако герберастите успеят да стъкнат някакво електронно управление,то ще е някаква една голема бутафория.

15

Анонимен

преди 6 години

Само едно допълнение,парите не са похарчени,а са откраднати!Това са две коренно противположни понятия.

14

ГЕРБ са мафиоти

преди 6 години

Естония е създала напълно функционираща система за електронно правителство за 40 милиона евро и то за срок малко над 2 години. Нашите крадци са откраднали 2 милиарда лева (1 млрд. евро) и го "правят" вече над 8-10 години (последните 7 и половина ГЕРБ). Има само едно определение на случващото се - ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

13

Oholi

преди 6 години

Na vsichki debutati li ste im amputirali mozaka?

12

Анонимен

преди 6 години

Стратегия има,резултати няма......

11

Анонимен

преди 6 години

2 млрд лв и няма нищо насреща - за справка Естония с 50 млн евро има работещо е-управление... разликата е потънала в нечии джобове от власт имащите най-вероятно

10

Тути

преди 6 години

ОТ БСП ЗАЩО НЕ ПОИСКАТ РЕВИЗИИ НА ВСИЧКИ ТЯХНИ УПРАВЛЕНИЯ

9

Анонимен

преди 6 години

Не знаят какво е електронно управление ли? Много е просто - никаква среща на гражданин с администрация - общинска, държавна, КАТ (ненужно) - и целта е не само всичко да става лесно, бързо и логично, а да няма шанс за корупция. Но те без корупция не могат да дишат, затова се правят на разсеяни!

8

Анонимен

преди 6 години

Колко пари.Колко да са.Сметката е проста,Колкото могат да се откраднат.+комисионните.

7

Анонимен

преди 6 години

Хаха. Пак Орешарски им е виновен на тези! Абе Орешарски колко време беше на власт бе, шмиргели!

6

Анонимен

преди 6 години

Ако го направя, ще си вкарат автогол и дупетати, министри и кметове ще трябва да се съкратят. Затова ще го саботират до последно.

5

Анонимен

преди 6 години

В другите държави има електронно управление, тук още бистрят. Бистрят как да лапат повече пари, това бистрят.

4

Анонимен

преди 6 години

Тоя криводзурлестия фъфлек защо въобще го допускат до микрофона като нищо не му се разбира.