23

Врачанин

преди 6 години

До до 2 2 Това че ГЕРБ управлява трети мандат го знаем.Ама за крадливата му шайка отСеляци и некадърници не знаехме. Добре че ни светна. Прозорлив човек , браво.Да не си от отдела на Кирил Добрев за агитация , пропаганда и манипулация? Я си признай , не се срамувай.Бунак!

22

Я гледай....

преди 6 години

Най вероятно е починал от мръсния въздух. Долу Фандъкова. Може ли такова нещо?

21

Без забрани

преди 6 години

За съжаление няма официална статистика за възрастта на колите по вид на МПС - леки автомобили, товарни до 3,5 тона, товарни над 3,5 тона, автобуси и т.н. Примерно Има статистика от юли 2016-та по марки и по вид и отделно по марки и по възраст, но по марка, вид и възраст не е публикувана. Примерно за Ситроен около 81% от МПС-тата са леки коли, останалите са товарни, специални и автобуси. По възраст Ситроен са:4,1% - до 5 г.13,33% - 5-10 г.29,65% - 10-15 г.32,28% - 15-20 г.20,64% - над 20 г.

20

ДА СЕ ЗАБРАНЯТ

преди 6 години

Статистиката отчита, че 80 % от колите в България са стари 15 годишни еврогробници.Това 80 % нещо да ви напомня

19

СМЯХ В ЗАЛАТА

преди 6 години

"Генерал" Борисов ли?Обикновен полицейски генерал, бил преди това старши лейтенант.

18

Анонимен

преди 6 години

ДО 17 Ти , плонди, страдаш от тежък интелектуален недоимък.

17

До 10

преди 6 години

По соц. време автомобилите не бяха 4 пъти по-малко, а изобщо нямаше автомобили, но загиналите при ПТП бяха по 100 хиляди на година. Давай все така смело по правилната линия ...

16

Анонимен

преди 6 години

Толкова за шоферската доблест. Но най-неприятното в шоферите е, че са прости, издухани и същевременно себични и нагли индивиди. Няма нищо по-гнусно от човек, който шофира в София.

15

Анонимен

преди 6 години

Ако е гербав не е мъж. Ако е комунист не е мъртъв.

14

Име

преди 6 години

Минах по обяд от там, беше лудница от камиони, коли и две патрулки които спираха движението. Имаше два екипа журналисти и отразяваха сензацията.

13

Веско

преди 6 години

До Анонимен 10Е ама бъдете обективен по всички показатели. Нали все пак в държавата на ген. Борисов караме по доста по-качествени пътища и инфраструктура. Колите ни не са вече соцтрошки а имат всички активни и пасивни защити. Медицинското обслужване и медикаменти са много по-модерни и хилядите ранени се възстановяват бързо. Между другото все пак някой умират в болниците, но удобно вече не се водят загинали при ПТП.

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен11Еми попитай Европейските лидери,Те ще ти отговорят.Нали все се прегръщаме и убеждаваме колко сме европеидни.Нали Всичко е по европеиски стандарти.Нали смеем да изказваме мнения по страна на Русия,като ги обвиняваме постояно..

11

Ботуш Каишев

преди 6 години

Росен го е блъснал с джипа на Кети, още на нова година. Да се приключва случая, ще много студено.

10

Анонимен

преди 6 години

До до 2В държавата на генерал Борисов миналата година жертвите не ПТП бяха 673.В държавата на Тодор Живков средния брой жертви на ПТП годишно беше 1500 при 4 пъти по-малко автомобили.

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5Това не е държавата на комунистите и на Радев.Това е държавата управлявана от Европа.Ще повярвам когато престанем да купуваме най-скъпата газ в Европа и престанем да наливаме милиони в стари съветски подобия на самолети.

8

Анонимен

преди 6 години

Костов е виновен! Той е шофирал автомобила беглец. Само че какво е правил в Чепици, а не си е стоял при драгалевските теменуги, идея си нямам!

7

Анонимен

преди 6 години

До края на годината ще изколят цял Нови Искър, както е тръгнало.

6

ТУРЧИНЬ

преди 6 години

В Бойкостан е така. Ти да видиш!

5

Анонимен

преди 6 години

До1 и 2Това не е държавата на комунистите и на Радев.Това е държавата управлявана от Европа.Та нали сме европейци.Нали така ни казват.А така ли е.Вместо да пишете глупости се замислете за това до къде сме стигнали.

4

Анонимен

преди 6 години

Какво, има капчица кръв по асфалта му и асфалтпаша още не си е подал остафката.