62

да бе

преди 6 години

И как да няма нищо общо с еднополовите бракове, като конвенцията ще ни застави да признаем не само биологичен пол (sex), a и социален пол (gender). След това идва следваща стъпка - признаване на права на социалния пол идентични с тези на биологичния, защото иначе ще нарушим конвенцията и ще е насилие срещу социалния пол.За сведение през 2016г. в Ню Йорк са признали 31 пола?!

61

Анонимен

преди 6 години

До какво падение водят егото, парите, алчността?!!!!

60

Анонимен

преди 6 години

"Тя (Мартина Г анчева) сподели, че отзивите след речта на министър-председателя са били на 90% позитивни..."---Ако е така, значи 90% от тия в Брюксел са с IQ-то на Банкянския Тиквун.Тъй като не допускам това да е така, значи, Мартина Г. обижда евродепутатите. Е, може някои от нашите евродУпетати да одобряват Боко, например Дудук Бюреков ...

59

Анонимен

преди 6 години

ГолЕм е, голЕм е, направо вИлик... :))) Като него втори няма по света...

58

gg

преди 6 години

като свършат фондовете след 2 години и започне гражданската война...тоя е за мене

57

Анонимен

преди 6 години

Тоя човек е каймакът на 80те %!

56

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Освен галошида не се хлъзгаве ,трябват и каски ,защото ще ни засипят с благата на демокрацията ,та да не счупат главите ни .

55

Да, ама не!

преди 6 години

Глупости! В залата имаше хора, които се подсмихваха на глупостите на Тиквата и то открито. Има записи в Интернет, гледайте ги. Наведените ни "журналисти" за нищо не стават. Цитат: "Спирал съм проекти с години, за да се излюпят щъркелчета. Министрите съм карал да пренасят лично блатни кокичета, за да не ги стъпче валяк."Граничи само с *** разказче на Тиквун как "Цецо рови трупове с багера".След такъв срам, нормален премиер ПОДАВА ОСТАВКА! Нашият е прагматик, плаща на журналята да го хвалят

54

Еееее,

преди 6 години

Сега цял свят ни видя простотията.Честито!

53

Анонимен

преди 6 години

Чудя се, около него има поне двама - трима интелигентни хора, не всички са суджуци. Как ли се чувстват те, като трябва да слушат и търпят идиотщините на Тиквара? А сестра му и дъщеря му, при всяко положение четат всичко което се пише за Божеството. Как ли се чувстват и те? А като ги няма един ден във властта, цялото котило ще бъде заклеймено и отречено, като котилото на *** Борисов. Той тук няма да остане, знае какво го чака, много хора умъртви. Ще трябва да си взима котилото с него.

52

тъпчо

преди 6 години

Мен ме беше срам да го слушам. Почувствах се неловко с всички тия простотии, които изговори на махленско ниво.Колкото до конвенцията, тя е внесена в Парламента в нарушение на Закона за нормативните актове, защото не е направена оценка на въздействието. Защото не е ясно като я ратифицираме, какви актове и в каква посока трябва да променим и да не се чудим утре като ни обвиняват, че не я спазваме.Колкото до превода, защо в чл. 4 пар. 3 има една до друга думите sex и gender?

51

Линч

преди 6 години

Мисля, че като паднат от власт тия престъпници, гражданите на България ще имаме отговорната задача да ги издирим до последния човек!

50

срам

преди 6 години

Ако наистина тази реч е приета за чиста монета ,то европейските депутати са на нивото на Борисов.

49

Анонимен

преди 6 години

Затова като чуят българин, хората на запад веднага си представят умствено изостанал крадлив пpимитив.

48

Анонимен

преди 6 години

Гал0ши с големи грайфери, ще можем ли да внасяме от Китай без мито, защото след като потекат реки от мед и масло по улиците, хората ще се изпребият. И ще строим ли АЕЦ или има фондове за лапане на приятелски фирми и правилните хора, а иза какво и е на една колония електроенергия, щом сама си затвори реакторите произвеждащи евтина такава и пусна други да ни препродават собствената.

47

МНООГО ДЪЛГО

преди 6 години

До 3 дни. След това ТИКВАТА ще смени позициите

46

Анонимен

преди 6 години

Кво плюете Тиквата бе, знаете ли че с тая реч предотврати извънземно нашествие

45

Анонимен

преди 6 години

Представяте ли си, ако беше прочел Винету изцяло, а не до половината? С половин книга каква реч изнесе, а? А с цяла, сигурно щеше да е записана със златни букви в анaлите на иститията. Жалкото е, че в Брюксел знаят какъв тепе;;гьоз е, но не създава проблеми, изпълнява всичко.Търпят го но и му се смеят.Не научи и един Английски, не да ходи като глухиням между премиерите, аха да разбере какво си говорят. А с Цецо са чудна гледка, като две шимпанзета в сладкарница.Искате уважение по света. Е, няма.

44

Морски

преди 6 години

Дълго ще се помни простотията и лакомията на Бойко Борисов.

43

жега

преди 6 години

Срам ме е че съм българин това е! Заминавам за чужбина за да се махна от този ад, само се чудв като какъв да се представям там, защото след тази излагация вече никога няма да кажа че съм българин.