104

уточнение

преди 6 години

До 102 В румънската , гръцката , българската православни църкви е приет юлианския календар за неподвижните празници / тези , които не са свързани с Възкресение Христово/

103

Распутин

преди 6 години

РОССИЯ Е ГОРДА С ТАКЪВ МЪЖАГА !ТОВА ГЕРОЙСТВО НЕ БЕШЕ ДЕМОНСТРИРАЛ ДО СЕГА. С КАКВО ЛИ ОЩЕ ЩЕ НИ СМАЙВА ТОЗИ ХЕРКУЛЕС НА НАШЕТО ВРЕМЕ ? ЩЕ ИМАМЕ ЛИ И НИЕ НЯКОГА ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ ?

102

йордан Иванов Bulgar

преди 6 години

Лично не Вервах..Преди много години се наложи срочно да се пренеса в Белене з а проучвания зимата.В апартамента немаше бойлер.20 януари /иванов ден/ отивам на Дунава до хотел престиж гледам водата лечебна/свещеник праволславен на 6 януари хвърлял кръста и благославял.Влизам в Дунава смело кеф..Почнах всяка седмица д а се къпя редовно.няма проблеми лечебна вода ....Било е далечната 2005 година ..нямах пари да си платя тока и ми спряха тока ..

101

да

преди 6 години

Джуджи е гей - доказано .Затова е толкова подъл и лъжлив. А що се отнася за държавата-*** Русия , Путин успешно я води по пътя на Сев. Корея и Венецуела. ...

100

Анонимен

преди 6 години

Когота видя мазния унгарски евреин дедо Зорош, кукавя рижав пуяк Доналд или пък Банкянското тлъсто шкмебе да се потопят в ледена вода, тогава ще ви повярвам, че въпросните са нещо повече от Путин.

99

Анонимен

преди 6 години

Бог не прощава на убийци, независимо от това в какво се топят и по колко пъти на ден се кръстят ! Амин ! Т

98

до 101

преди 6 години

Умен, Йордановден е точно днес.Отвори и прочети са Юлиянския и Грегорианския календар.От православните църкви единствено в България празниците се водят по Юлиянския календар.Всички остнали православни църкви - руската, гръцката, сръбската, румънската, молдовската, грузинската и арменската - ползват Грегорианския календар, който е и истинският.

97

Анонимен

преди 6 години

Каква религия изповядват тия? Всеки знае, че Йордановден е на 6.

96

русия=джудже

преди 6 години

До Айде и вие!Тва за Сорос ,някаква обида ли трябва да е бе ,рубладийски плъх? Пет пари не давам за Сорос ,но не понасям и руските аборигени.И това няма да го видиш в някоя развита държава от западна Европа или пък в САЩ,а само в една бананова република като Русия.Смешно е даже руските пияндета да празнуват християнски празници ,при положение , че са най-големия защитник на исляма и имат най-голямото мюсюлманско малцинство в света.

95

Анонимен

преди 6 години

Аз бях вярващ по соц. време, но като видях Путин и Първанов да се кръстят и целуват иконите, и ръцете на поповете станаха атеист.Анатема !

94

Ха ха

преди 6 години

Путин дава пример за толериране на гейоветеПуска се по цици за да покаже че и те са хора:)

93

Анонимен

преди 6 години

А нашия вожд кога ще се потопи?

92

До 84

преди 6 години

Имаш правописна грешка.Искал си да напишеш, че никой не вярва на Краварите. Те не оставиха нито един междунаароден правен акт, който да не са нарушили едностранно.Вчера писа в Интернет, че хахото - президент там е нарушил 100% всички правила на дипломацията и дипломатическия код за поведение.Да не говорим за примата преди него и неговите предшественици.Лъжа, инсинуации, фалшиви "факти", измама, грабеж, наглост и нахалство са главните черти на САЩ и васалите му от западния свят.

91

Путин по цици!

преди 6 години

Мечтата на всеки третополов!;)

90

Анонимен

преди 6 години

Копейкаджийчетата бяха се поразкарали, но пак гледам, че са ви вдигнали по тревога.

89

човека с бича

преди 6 години

До Срам ме е от вас!Ако си с една идея по-интелигентен щеше да разбереш,че русофобите в този сайт всъщност са дело на един човек-психопат, пишеш под различни никове неуморно. Същият изпитва патологична омраза към Русия и всичко руско поради вроден *** и пълна духовна тъпота.

88

Анонимен

преди 6 години

Точно сега си е Йорданов ден, а не както продажните българи изкриваха календара на Православието.Няма да се учудя ако по политически причини сменят и вярта си и се пишат Католици.Нали Кухаря три папи са го галили по празната главица.

87

Йордан

преди 6 години

Преди 67 милиона сто и деведесет хиляди години и три дена започна НЕозойската ера..

86

Анонимен

преди 6 години

Ще се потопи я!Браво!Я да се потопи розавия нежен Донал Трън!Ама не може!

85

Слава НАМ

преди 6 години

Днес е Йорданов ден Богоявление