66

БЪЛГАРИН

преди 6 години

До NACOМНОГО ТОЧНО----КОНВЕНЦИЯТА Е--ОТКЛОНЕНИЕ ОТ ПРОБЛЕМА---СПАСЯВАНЕ НА НАЦИЯТА НАРЕЧЕНИ--БЪЛГАРИ ПРЕЗИДЕНТА ДА ПОИСКА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ПРЕЗИДЕНСКА РЕПУБЛИКА СТИГА СЕ Е КРИЛ ЗАД ПРОБЛЕМИТЕ НА АРМИЯТА КОЯТО НЯМАМЕ ПРИЕМАТ ЛИ НИ В ШЕНГЕН ---СМЪРТ НАБЪЛГАРИЯ

65

За ГЕРБ е важна влас

преди 6 години

ГЕРБ се вълнува само от властта и е готова да направи всякакви безобразия само и само да запази властта. Значи няма значение какво мислят хората. Няма значение дали тази конвенция ще спаси някого от насилие или ще въведе СОЦИАЛЕН ПОЛ като понятие в законодателството и това ще допринесе за извращенията над деца в България? Били получили разяснения? Да не би да са слабоумни и не могат да мислят? Май, да. Борсиов е *** и е готов и обратен да стане, само и само да се докопа до властта.

64

експериментът

преди 6 години

пост . 72 да се четеПоради липса на разбиране на еманципацията,, криворазбрана еманципация на мъжките момичета...

63

експериментът

преди 6 години

Поради липса на криворазбрана еманципация на мъжките момичета, мъжете се оттеглиха от задълженията си на бащи, жените претендираха за още и ощи права, та децата общо взето пострадаха! Всичко това доведе до объррканост в следващото поколение- забравяйки Задълженито си на ролята майка-възпитателка, а не командирка. та някои жени се самоубиха- първо като социална роля, а след това физически!пп. може би това не е единична история! Приемайки конвенцията обърквате следващото и по следващото поколен

62

избирател

преди 6 години

Ако признаят тая *** конвенция -ДОЛУ ГЕРБ!

61

ужас и гняв

преди 6 години

Като се налага да разкриват престъпниците виждат голям зор,ама като да признаят джендъра-еша си нямат.

60

Айде СТИГА ТОЛКОВА!

преди 6 години

Защо ни налагате тая конвенция? Какъв ви е зора? Ако вършите работа и има някакви закони за домашното насилие нима те не са достатъчни? Защо си извинявате бездействието с разни конвенции? Защо? Защото нито МВР си е вършило работата,нито Съдебната система ви работи нормално.Ние не ви избираме за да ни натрапвате измислени *** и т.н.Я се стягайте в кръста най-накрая! Всичко Мара я втасала джендъра и залипсвал.

59

Orbadjii

преди 6 години

Are ma Cicke, :-) Rosko nali va elektronizira v bg za 5 godini navred, daje v Kirkovo, Garmen, Gradec, Dragana i Krushevec ste hepten hepten elektronizirani....sia bas redpilota da va ispitva chesto chesto nared kolko ste naelektronizirani... :-)

58

Анонимен

преди 6 години

ПО КОНВЕНЦИЯ НИКОЙ НИКОГО НЕ МОЖЕ ДА СЪДИ.СЪДИ СЕ ПО ЗАКОН, КОЙТО ПАРЛАМЕНТА ТРЯБВА ДА ПРИЕМЕ

57

Анонимен

преди 6 години

Като изключим витиеватата дефиниция за пол, е похвално всичко останало в конвенцията. Нашите можеха поне да направят разяснителна кампания, референдум, и в крайна сметка - при съпротива на нацията, да ратифицират със забележка. Едва ли на депутатите ни им е спешно, де - ратификацията означава приемане на куп законодателни промени, а те не са нито по бързата работа, нито по работата по принцип.

56

Xristov

преди 6 години

Nali imate e-government.bg.... :-) ...haide e-referendum po temata... :-)...Imma....nemma...imma...nemma...

55

Анонимен

преди 6 години

Забележки към конвенцията има от 18 държави-членки на Съвета на Европа; 6 държави имат възражения (Австрия, Финландия, Нидерландия, Норвегия, Швеция, Швейцария) от различно естество. Става дума за СЪВЕТА НА ЕВРОПА, не за ЕС! Подписана от 45, ратифицирана САМО от 28. Конвенцията е от 2011, влязла в сила през 2014. Защо СЕГА се сещат да споменат нашите? И какво налага тази изключителна спешност да се ратифицира, без да се спазва дори българското законодатество за ратификации?

54

Призив

преди 6 години

Призовавам негово светейшество патриарх Неофит и всички свещеници, да спрат да произнасят молитвата за правящий клир, а да я заменят с "Анатема на правящия еретически клир, насила наложил сколожеството, мъжеложеството, похотта и извращенията на похотта като норма"! Анатема на правящия клир на България! Анатема! Анатема!

53

Адските огньове

преди 6 години

Цветка, Бойко, Катя и останалите едноклетъчни решили на Господ да се правят, нов свят, в който държавата ти бърка в мозъка, гледа ти под юргана и в дупките, и нов човек многополов да сътворяват. Тия са напълно луди и извратени, като господарите си. Очаквам следващия път Бойко Богоборец и Цвета Богоборка и Герберугите Богоборци като се прекръстят, да избухнат в пламъци и адът да ги погълне.

52

NACO

преди 6 години

Стига! Стига! Стига С ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА "КОНВЕНЦИЯ"!!!! Не отклонявайте ВНИМАНИЕТО на хората от НАЙ-ВАЖНИЯТ ПРОБЛЕМ на България-КОРУПЦИЯТА,БЯСНАТА КОРУПЦИЯ,ЗАДУШАВАЩА ДЪРЖАВАТА ни!!! НАРОДЕ,събуди се!!! НАРОДЕ????

51

Анонимен

преди 6 години

Само като видя с какви глупости се занимават и се опитват да ги пробутат,колко хора ангажират и губят времето им в глупави обсъждания на глупави,ненужни теми,колко прости и необразовани са,че дори нямат собствено мнение и чакат да им "разяснят",просто ми се драйфа.Нямате ли по-важни и по-полезни работи за вършене в страната в полза на населението?Както сте се събрали,една градинка да изметете или дръвчета да посадите,повече работа ще свършите.

50

Анонимен

преди 6 години

Абе,гербаджии ***.и,докога ще се унижавате пред Брюксел?Как може да допускате някой да ви разяснява това,което е написал като на м.а.л.о.у.м.н.н.и?

49

Анонимен

преди 6 години

На вас от ГЕРБ са ви пратили разяснителни записки и пак нищо не сте разбрали,затова ще подпишете.А ти Цвето се определи най-после от кой пол си,щото така като те гледам и слушам,май не си от тоя,за който се самоопределяш.

48

Анонимен

преди 6 години

Правилно.Има си закони и законодателство за тази работа,какви са тези измислени "конвенции".Патриотите са прави.

47

Резерви ?

преди 6 години

Откъде сте ги получили тези указания за резервите ? Те са си разписани в самия текст на конвенцията и на практика са несъществени. Това значи, че не сте си дали даже труда да я прочетете тази конвенция, ама натискате всички останали да я приемат.