30

рак болен от рак

преди 6 години

не е известно рак да се разболее от рак. ако някой успее разболявайки рака от рак, с което да го утепа- десет поколения за напред ще получават по 5 нобелови награди на година

29

Анонимен

преди 6 години

Може да е гадно, но Чичо Рачо не прощава!

28

Анонимен

преди 6 години

Красьо отдавна е опапал парите на Велка, а уж децата ще ги ползват след 10-15 години. Сега дайте и на него да му пълним сметката

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 26Що не напишеш колко е една заплата в Германия и за немеца не е проблем да плати 300 евро за здраве на месец. Много избирателно поднасяте инфото...

26

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли колко струва едно раждане в Германия при налични здравни осигуровки! 0 Евро!А знаете ли колко струва една средна месечна здравна осигуровка, която дава що годе прилично покритие за повечето проблеми?300 (триста) Евро!Толкова по въпроса с доплащането при раждане!

25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен То и ние сме здравно осигурени ,но Бабуйна и БКП-ГЕРБ откраднаха 2,5 милиарда от здравните осигуровки и неги върнаха въпреки съдебното решение . А и нали плащаме здравните осигуровки на ,,социялно слабите ,,нали за тях лечението е ,,безплатно ,,както и юридическата помощ и други правилегии .И това е с пари от нашия гръб.

24

шаш

преди 6 години

Зла участ. Тук и сега държавата трябва да е в ролята на доброжелател , да помогне.Както винаги обаче проявата и е , като на мащеха.Посрещане на нуждите на 5 деца не е шега. Социална служба вземете присърце случая.

23

Анонимен

преди 6 години

До КрайДа,но в нормалните държави когато си здравно осигурен не ти се налага да молиш хората за помощ с дарителски кампании и смс-си."Малка" подробност.То хора умират навсякъде по света.

22

Анонимен

преди 6 години

За цялата липса на пари в здравеопазването в България са виновни евроатлантическите нестастници. Трябва да ги обявят извън закона и ако не да ги приспиват, то поне да ги кастрират за да не се размножават. Плащаме скъп рок и скъп газ, които спират всяка инвестиция в промишленост у нас. Защото спряха Белене, Южен поток и Бургас - Александропулис. Дано всичките им наследници плащат вечно за страданията на българите! Е те ви евроатлантическа демокрация!!! Капитализма е добър само с родолюбци!

21

Виготура

преди 6 години

Ракът е автоимунно заболяване, често се получава от голям житейски стрес, непредолима травма, или депресивни състояния. Яжте, пийте, веселете се и си носете новите дрехи, помагайте когато можете на другите и да не ви пука от проблемите - един път се умира.

20

Анонимен

преди 6 години

Да почива в мир!И шефа на Епъл беше болен от рак и въпреки милионите си ... почина.Ракът е коварна болест.

19

Анонимен

преди 6 години

Дайте да набутаме тези пари на бялата мафия ?! А бе, вие акъл имате ли !!!

18

Анонимен

преди 6 години

Така е - парите няма да върнат майката, но ще подпомогнат децата. Децата остават само с баща си. Как тоя човек сам ще отгледа пет деца? Или може би социалните да му ги вземат - далеч по-добре, ама парите да отидат за подпомагане на друг човек, който може би е почти сигурно, че и той ще почине защото както добре знаем всичко, което в нашата скапана държава се случва се случва след като е прекалено късно!

17

До Анна

преди 6 години

Анна, парите се основен проблем при останали 5 деца сираци.Както са били основен проблем и за своевременно провеждане на лечението на майка им.Те винаги са били и ще бъдат един от основните проблеми.

16

Анна

преди 6 години

Четейки коментарите са зетен път се убеждавам колко злобен народ сме, парите ли са ви проблема бе, 5 деца останаха полусираци!

15

Анонимен

преди 6 години

Апропо великата бг медицина - знаете ли колко струва едно раждане в България?! Ако искате всичко с вас и детето ви да е нормално и да не ви третират като животни? Може би над 2-3 хиляди лева. Питайте някой на скоро станал родител. И това въпреки здравните осигуровки!!! А знаете ли колко струва едно раждане в Германия при налични здравни осигуровки! 0 Евро! Осигуряват ти абсолютно всичко включително памперси и дрешки за бебето ако нямаш. Все неща, които в България си плащаш като поп.

14

Д.ТР

преди 6 години

Жалко!но не знам защо бълвате този негативизъм постоянно!!! Медиите би трябвало да се занимавате с новини,политика и тем подобни неща,а не да бъдете траурна агенция и да ни втълпявате постоянна че всички ще умрем някога!

13

дидо

преди 6 години

Парите трябва да отидат ТОЧНО за дечицата! Един вид финансова компенсация за загубата на майка им. Тези пари са наши, и по този начин подкрепяме една малка част от следващото поколение. Не мислете на дребно. Помагайте на децата!

12

Анонимен

преди 6 години

На какво ниво е българскате медицина бе ***?! Всичко си плащаш от джоба въпреки, че си здравно осигурен! Ако не бутнеш подкуп на горкичките доктори те претупват и тогава жална ти майка. Хората умират навсякъде по света, да ама няма събиране на средства ако си здравно осигурен в нормална държава и медицината реагира адекватно. Шанса ти за спасение някъде другаде е в пъти по-голям от колкото в България. Айде стига сте величали нашите мафиоти в престилки!

11

явяв

преди 6 години

Много жалко. Сещам се за случая. Жената беше интелигентна, а семейството сплотено. Просто в БГ мноооого забавиха лечението и няма какво да се напарви като не са взети мерки овреме. Много много съжалявам. Много сила на семейството!