87

Хасан

преди 6 години

Господ забавя но не забравя...така е като си зарежеш децата и жена си за една курвантия...

86

Eran

преди 6 години

V koi li kladenec plava?! :-)

85

Ъперкът!!!

преди 6 години

Ха ха ха!!! Има Съдба бре!!!И ГОСПОД също има-той управлява съдбата бре! Итрия и див врачанин беше СПРАВЕДЛИВО наказан бре!Е те заради тая готина банкерка съпругата на тоя див врачанин го заряза барабар с двете им деца и се чупи да живее без него в Лондон бре!!!Това не са фейк нюзове или жъти новини а самата ИСТИНА бре!На ясно съм със ситуацията с тоя дивак бре!А вие си пишете квото си искате бре!Ха ха ха!!!

84

шоп

преди 6 години

Що от мен не вземе някоя? Щото немам!

83

Категоричен

преди 6 години

Май докато не се увесят, за назидание, по дърветата няколко от глутницата , за правораздаване и дума не може да се говори. П.П. Чичко Линч е дал примера!

82

Анонимен

преди 6 години

Хампарцумян да възстанови на човека парите, измамницата е негова служителка!

81

Ъперкът!!!

преди 6 години

Ха ха ха!!! Има Съдба бре!!!И възмездие също има бре!!!Ха ха ха!!!Въпросния "итър" врачанин когато жилеше и ужилваше Атлетико и Сити-добре му беше бре!Без да има и 4-5 мача за тези грандове-що евра на пачки завлече от тех бре!!!Ха ха ха!А пък с Болтън Уондърърс даже се изитри да отпадне в Чемпиъншипа бре-през 2012 година бре!Жалък *** и итър див врачанин бре!!!Ха ха ха!Евалла Марто-уруспията с кеф ти го е нахендрила бре-докато ти си я хендрил за удоволствие бре!То за това женати те напусна!!

80

11

преди 6 години

Верно, че вече ше я караме на социален пол, ама 'се пак си оправете заглавието - за издирване и много б о й е банкерът. арменец. мъжки род (макар че за кинти дава алчния си зд-ник на който си плати)

79

Сашо

преди 6 години

Абе, малко встрани от темата, но "ужилването на века"!!! Трите букви к, т и б, не ви ли говорят нещо?

78

Анонимен

преди 6 години

нагласена работа Мартин П нещо слъгва за още 4 мил. може и да са очистили банкерката

77

Пешо

преди 6 години

Сега като си проверих сметката гледам че и на мен ми липсват няколко мильона!

76

Анонимен

преди 6 години

Що за *** 10 години няма да си проверява сметките - ако е така си заслужава студената вода, вроятно е в схема и са го цакнали - пак си я заслужава тогава, от където и да го гледаш шаран !

75

Узуна

преди 6 години

Абе Марто Петров, не помпеше ли по - някое време и Дарина Павлова

74

Анонимен

преди 6 години

Герб умишленно защитавал "ало бандитите " защото имат нужда от тях, банкерите и банкерките също обслужват ГЕРБ .. патриотите ..каде са партриотите нйедни ? Май и те налапаха суджуците

73

Сандо

преди 6 години

квото ще да е имал с банкерката, няма ли подписани нареждания за преводите и тегленията на съответните суми банката носи отговорност!

72

Анонимен

преди 6 години

Много ви поздрави от ГЕРБ .. нали за тях гласувахте . Сите тикви заедно

71

Потърпевш

преди 6 години

Тази банка е КРАДЛИВА. Изтеглих си малкото спестявания от банката, защото без предупреждения са си сложили такси за обслужване които ми стопиха парите. Накрая ще се окаже , че аз им дължа пари. Трябва всички да я напуснат тази банка, да я фалираме .

70

Анонимен

преди 6 години

Като се издирва ,къде е снимката ?!

69

Анонимен

преди 6 години

По груби сметки идва някъде по 100 лв на ден му е цапвала. Еми малшанс баце! Другият път в буркани.

68

@

преди 6 години

Няма шанс в съда.Цялата история е тиквена. Десет години, 13 сметки, 3.8 милиона, стотици транзакции. И титуляра на сметките не забелязал нищо!На това няма да се вържат и в детската градина.Не познавам г-н Петров, нямам идея с какво се занимава сега, но това просто няма как да мине.