111

Анонимен

преди 6 години

До КРИМ НЕ Е РУСКИА референдума за Косово законен ли е според тебе бе ***?! Косово винаги е било сръбско! Ама САЩ си го прилапаха и направиха най-голямата военна база извън САЩ! А и пътя на наркотиците вече е улеснен!

110

Безплатен руски трол

преди 6 години

Яяяяяя, тез *** укронацита искат да признаят периода на СССР за окупация. Което от своя страна означава да върнат подарените им от Москва области Одеса, Херсон, Николаев и още един билюк области , Абе целия юг и изток. За Донбас и Крим няма смисъл да споменавам. Накрая и поляците да си вземат Галичина и Волина, унгарците и те квото им се полага.Смърт за бандеровците.

109

Морски

преди 6 години

Украински фашисти.

108

Анонимен

преди 6 години

Ако много знаят украинците и Киев ще падне и никой няма нищо да направи.

107

Анонимен

преди 6 години

Само така! Разкатайте им сепаратистката семка!

106

Боби

преди 6 години

До Иво ХристовЗа къде да се въоръжава повече?В момента имат в строя над 1000 танка в района на Донбас, поне 2000 броне машини поне 600 тежки оръдия, Поне 250 РСЗО включително Свръхтежките Смерчове 200-250 000 войници.И вече почти 4 години се стрелят ежедневно имат и боен опит.

105

Боби

преди 6 години

До КРИМ НЕ Е РУСКИ 105"ИЗБОРИ И РЕФЕРЕНДУМ МОЖЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА САМО ОТМЕСТНИ ЖИТЕЛИ НА ЕДНО НАСЕЛЕНО МЯСТО. РУСКИТЕТУРИСТИ В КРИМ НЕ ОТГОВАРЯТ НА УСЛОВИЕТО ЗА УСЕДНАЛОСТ И СА ДОШЛИАВТОБУСИ ЗА РЕФЕРЕНДУМА"Умнико от къде ще минат стотиците и дори хиляди автобуси които ще докарат ТУРИСТИТЕ след като сухупътната Връзка Крим - Украйна е блокирана от Нац Батите а Паромната връзка с Ростов на Дон реално не работиНе се излагайте в ЕФИР МОЛЯ

104

Анонимен

преди 6 години

Всички окупации на Москва са завършвали зле за Русия. Да си припомним как завършиха окупациите на Литва, Латвия, Естония, Източна Европа в т.ч. и България дори и Афганистан. Завършиха с пълно фиаско за руските поробители. Така ще завърши и окупацията на Украйна.

103

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 107Да имаш някакви спомени от окупацията на Афганистан от СССР?

102

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен106Ритай,Мачкай.Виж като разбираш от история как ще освободиш украинците.

101

Анонимен

преди 6 години

Винаги когато кажат истината за Русия, Москва изпада в истерия. Русия изпусна момента да напусне Крим и Донбас с добро, сега ще и се наложи да го напусне с ритник.

100

КРИМ НЕ Е РУСКИ

преди 6 години

ИЗБОРИ И РЕФЕРЕНДУМ МОЖЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА САМО ОТМЕСТНИ ЖИТЕЛИ НА ЕДНО НАСЕЛЕНО МЯСТО. РУСКИТЕТУРИСТИ В КРИМ НЕ ОТГОВАРЯТ НА УСЛОВИЕТО ЗА УСЕДНАЛОСТ И СА ДОШЛИАВТОБУСИ ЗА РЕФЕРЕНДУМА.Референдумът в Крим епротивоконституционен. Според всяка една конституция, не могат да се свикватреферендуми, отнасящи се до териториалната цялост на страната. Но прецедентът ефакт. Формално, народът се е произнесъл. Фактът, че питането е незаконно, сенеглижира. От тук произлизат и страховете и за България. Според нашатаконституция, също има забрана за подобно питане на народа!

99

ударен с парцал

преди 6 години

Че цял свят знае че има ОКУПАЦИОННИ руски войски в Украйна и Крим и практически от години Украйна е във война с Русия.

98

Анонимен

преди 6 години

Много наивници тук!Украйна никога няма да стане член на ЕС, колкото да им се иска на някои които пишат пиръчково тук.Американците ще ги въоръжават за да тормозят Путин, вероятно и ще опитат да нападат. Ще гризнат дръвчето и то така, че повече няма да опитват. САЩ даде 5 милиярда за Майдана. Резултата е, ужасна бедност и разруха, корупция каквато не е виждана досега.Укрите открай време са Фашаги, само колко евреи са избили на Бабий Яр през ВСВ. Всеки опит да се бият с Русия е под натиск на САЩ.

97

пророка Олег

преди 6 години

До Анонимен Обикновена лъжа е че 70% от кримчани са гласували. Според реалните оценки, гласували са не повече от 30%.ТИ ОТКЪДЕ ГИ ИМАШ ТИЯ ДАННИ БРАТЧЕД......ЩОТО АЗ ДО СЕГА ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ НИКЪДЕ НЕ СЪМ ПРОЧЕЛ НЕЩО ПОДОБНО. ЯВНО ИМАШ НЕКАКВА ДАРБА

96

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 93Обикновена лъжа е че 70% от кримчани са гласували. Според реалните оценки, гласували са не повече от 30%.

95

Анонимен

преди 6 години

крадеца вика "Дръжте крадеца"

94

Анонимен

преди 6 години

Най-големоте наглеци на Европа продължават да сеят омраза и войни. Влезли в чужда територия и обясняват , че домакина се бил готвил за война. Нечувана наглост. Немога да повярвам до къде стигнаха тоя път ..На всеки 100 години по едно голямо падение .

93

****

преди 6 години

Нали знаете,че малцинството се пресъединява към мнозинството,това е все едно,Турция да се пресъедини към кюрдите.А който много държи и иска да се присъединява към някого,заминава да живее там.

92

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"А всички райони населени с турци да се присъединят ли към Турция?"Ако в съседна Македония ултраси антибългари завземат властта и подгонят хората с българско самосъзнания, ти кого ще защитиш?