52

Костов

преди 5 години

Хиляди години са съществували там където им е мястото.Това е естествен процес какъвто са си създали живота такъв да си го живеят а не да идват за да парализират Европа и кадето да е да ги връщат веднага откаде са дошли напълни се Европа с *** и араби така е защото им дават пари и подслон а не трябва Тези които са дошли казват на други и те тръгват с цената на всичко да се доберат до Европа защото получават всичко на готово и не се трудят завинаги вижте ги те искат да седят на едно

51

Анонимен

преди 6 години

otdarjat po 30 evro danak vseki mesez na chovek ot zaplatata ti v zapadna eu da raniat tia lizemeri ne vsichkite no povecheto sa takiva imigranti samo vav vashite Kashi ne i nashite lugi na khazaria

50

Анонимен

преди 6 години

Господин Папа, Европа не е разтеглива до безкрайност. моля!Не сме длъжни да приемем кой ли не тука.Господин Папа, кажи им на емигрантите да си устроят живота по техните земи, не да ми се влачат тука като просяци и цяла Европа да си отделя от продукта за да ги храни.

49

муспи

преди 6 години

Папата е Латинос, - особен хибрид, носещ глупоста на китаеца и алчноста на ***. Това млекопитаещо има толкова общо с христианството, колкото и евреите - никакво! Ето и още едно доказателство че християнството е религия на бялата раса, че Христос е бял, че евангелските събития са се развивали в бели страни а не в Ориента, че края на света ще е когато папата стане черен. А латиноса е черен, - защо тогава му се полагат негърски Пособия?!

48

Така ли?

преди 6 години

Да си ги прибере във Ватикана. Скоро ще бъде папа-ислямма..

47

Ааааааа!

преди 6 години

Папата изпраща на заколение при бежанците араби цели 12 пъти цвета на християнското войнство По повелята на ПАПАТА кръстоносни походи заедно с войната срещу хугенотите унищожават еврпейската войска и подготвят ИСЛЯМСКАТА ИНВАЗИЯ В ЕВРОПА. ПАПАТА ВИНАГИ Е БИЛ ИНСТРУМАНТ НА ИСЛЯМА ЗА ЗАВОЮВАНЕ НА ЕВРОПА И Е НАМЕСТНИК НА САТАНАТА НА ЗЕМЯТА

46

Анонимен

преди 6 години

Папата е подложил на холокост много християни качвайки ги на клада, избивал ги е в подземията на инквизицията , избива милиони християни протестанти лутерани хугеноти ПОД ПРЕДЛОГА ЧЕ СА ЕРЕТИЦИ , А ЗА ИСТИНСКИТЕ КЪРВАВИ ЕРЕТИЦИ БЕЖАНЦИТЕ НИ КАЗВА ЧЕ ТЕ СА НИ СЕМЕЙСТВО И ТЕ КОМАНДВАТ ТОВА ЕВРО СЕМЕЙСТВО И Е НОРМАЛНО НИЕ ХРИСТИЯНИЪЕЕ В ТОВА СЕМЕЙСТВО ДА СМЕ ПОДЛОЖЕНИ НА ДОМАШНО НАСИЛИЕ ТОЗИ Е НАМЕСТНИКА НА САТАНАТА НА ЗЕМЯТА

45

дядо Пенс

преди 6 години

Религията е опиум за народите,а католическата религия е направо смърт...

44

Анонимен

преди 6 години

Ако убиваш християнството като зовеш да се прибират неговите най големи врагове,то ти не си защитник на християните .

43

Не!

преди 6 години

Ха ха, вече не ги наричат бежанци... дойдохме си на думата!

42

Анонимен

преди 6 години

Не знам каква е тая тактиката на Сатаната,все залага на дърти кавали дишащи с акумулатор, толкова ли няма някой третополов младеж.

41

Анонимен

преди 6 години

Ейзуит. превърнали сте тия хора в зомбита и ги ползвате като преносителри на "вирус"Вие си знаете какъв . Въпросът е че и ние вече се сетихме.Другият въпрос е, че за това което искате да стане ВИ ТРЯБВА НАШЕТО "ДА")))Ами...НЕ)))Нали , Сатана?

40

Европеец християнин

преди 6 години

Бъди гостоприемен,Отче!Вземи ги всички в Аржентина.В пампасите има мнооого свободно място.Там си ги гледайте,мийте ги,хранете ги,гушкайте ги.

39

Анонимен

преди 6 години

Незнам дали само на мен ми се струва така ,но защо всички папи говорят като бавноразвиващи.

38

Анонимен

преди 6 години

Този не катоЛик, а катоЗадник. Пфу!

37

Анонимен

преди 6 години

Директно да ги транспортира към родната си Аржентина, а то иначе с чужда пита помен да прави е много грозно.

36

Анонимен

преди 6 години

Сатана Сатана,слизй и си прибирай версиите.

35

Анонимен

преди 6 години

Най -голямата смешка която съм чувал е,че тоя бил наместник на Бог на Земята.Най-странното е,че винаги пропагандира неща които са в пълен разрез с уж свещената за него Библия.

34

Циник до 42

преди 6 години

На мен поне ( за разлика от теб ) не ми закачат на врата свинска пържола - та поне кучетата са ти обръщат внимание голтак;-)

33

Анонимен

преди 6 години

Тоз отрече всичко свято на този свят.Май и на него са обещали 99 девици за да се превърне в камикадзе.