7

Анонимен

преди 6 години

До 2050-та капитализма ще бъде заличен, заедно с всички хора, които имат подобен егоистичен начин на мислене, до 10 години сегашната масонска смехономика няма да може да функционира нормално заради промените с планетата! Хората се самозабравиха, Космосът ще им припомни за какво става въпрос в реалността.

6

Анонимен

преди 6 години

В половината *** от над 15 години тока спира от най-малкия вятър, дъжд, сняг, даже и слънце, за нищо не става, 2030-та един град икономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкочарник/боклукчарник, след 2030-та няма да има праи за пенсии, до 2025-та по-голямата част от малкия и средния бизнес ще е фалирал, за планетарните промени няма да говоря, макар да е повече по темата под тази статия, хаха, то се вижда накъде отиват нещата с тях...

5

Анонимен

преди 6 години

До селянинТук тока спира само ако не си платиш сметката. За банкя не знам.

4

Анонимен

преди 6 години

Какъв снеговалеж в Пазарджик... Цял ден беше слънчево.

3

Анонимен

преди 6 години

Зима е.

2

Анонимен

преди 6 години

Ако не градушка буря ще ни удари, ако не е буря някой соджук, мутра, цени и какво ли не още. Нещастна България и в бедствията и в живота на останалото и население.

1

селянин

преди 6 години

На село народа ще се оправи ,защото са на дърва ,вино ,ракия и суджук , а в София ако тока са три дена спре народа там ще измре !!