93

ЗДРАВКО

преди 6 години

ЧИСТ ВЪЗДУХ В СОФИЯ.......

92

Нимко

преди 6 години

Зелените пак ще скачат. Те ще саботират всичко, което може да развие туризма в България.

91

Анонимен

преди 6 години

Тактиката на ГЕРБ, няма да ходят българите да мият *** на западняци в чужбина, а тук ще им мият задниците!? Само за теляци стават гербаджиите, никакво достойнство нямат, Бойко все им се слага!

90

Анонимен

преди 6 години

Ку-ку!

89

Анонимен

преди 6 години

Засега е само ПРЕСПА.

88

rokfeler

преди 6 години

много грозна ве и за троика не става

87

Щирлиц

преди 6 години

Покрай гърбавите ви "магистрали"има паркинги тук-там,обаче тоалетни-не!По европейски хигиенично и екологично зелено.Добре дошли в и.д..о.толандия.

86

Пепи

преди 6 години

Само да уточня - Спа е област в Белгия.

85

Lenli

преди 6 години

Koga sha otkrivate novite liftove s novite gondoli i cambinki?! Koi vek?

84

Кръвожаден веган

преди 6 години

Ех, ангел мой! Можеше, само да не беше толкова заСПАла...

83

читател

преди 6 години

Миличкото то навярно не е учило география, не е чувало за такъв град Будапеща, където има над 70 хотела с минерални води, няколко огромни бани, една от тях от средновековието, побиращи стотици, десетки открити къпални и много, много друго.Миличкото, да си чувало за такъв град - Карлсбад? Или Карловивари?Има и други, но няма да обременявам девствената ти памет, останалото за другия път.Ако имаш трудности с четенето, пътувай, сега можеш безплатно, ще научиш много неща.

82

Европеецо

преди 6 години

Герберунгелите живеят на друга планета. На другата планета има също държава България с високи доходи, развита икономика и лидер на балканите. В тази България събирането на *** е на второ място по ефективност след Цюрих. Най-зеленото правителство управлява, Саудитска Арабия строи писти за формула 1, а туристи и емигранти се бутат за място в това райско кътче.Най-умната европейка е българка и води дигиталната политика на союза.

81

Анонимен

преди 6 години

Във Велинград и сега не можеш да се разминеш от руснаци и турци. Tи какво? Наново ли откриваш топлата вода?

80

Анонимен

преди 6 години

Изцепките на Ангелкова, ако не са предмет на диагноза, са в най-добрия случай инфантилно-наивни Вчера така се радваше на 1 млн. гръцки туристи!!!! Няма ли кой да и каже, че туризма на гърците е до складовете на едро в Сандански. Ентусиазирано пионерче:) Много е грозновата милата...прилича на череп с каска. За това, обаче, не и търсим кусури.

79

Анонимен

преди 6 години

Ангелкова, първо си изчисти тоалетните на първи терминал, че вчера с една група англичани брах срам. Да не говорим, че тоалетната е в някакво подземие. Как се слиза с ръчен багаж по стълби? След това махни онази русолява застарялата *** на информацията, която вместо да си върши работата, предпочита да си води лични разговори по телефона. Преди 2 години направих оплакване в министерството ти, там е пълно със същите некъдърници като теб, дори не си знаеха правилния e-mail.

78

анони мен

преди 6 години

какво да се очаква от една .вца да мисли само за СПАа..не. и това е министър . и след това .АМА защо така не може да очкваш нещо положително от уж движещо се същество наречено жена ДА мисли . тая и за не става

77

Анонимен

преди 6 години

Много спокойна държава, само малко се стреля по улиците, избиват мутри, които ни пробутват като благодетели. Хубава храна-малко палмово масло в сиренето и ракия на корем от пластмасови туби без бандерол.

76

Анонимен

преди 6 години

Няма нито един гербер който да няма психически отклонения.

75

Анонимен

преди 6 години

И коне, и коне!Като този н аснимката.

74

Анонимен

преди 6 години

А това ,че човек не е ходил в чужбина,не е повод за съжаление.Много хора нямат тази възможност .А ти живей си в центъра на Европа.Надявам се някой ден всички БЪЛГАРИ ,да достигнат твоето интелектуално ниво.