38

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли защо Тръмп спря разни ТПП-та и тем подобни?Те изсмукват тотално всичко от държавите,в буквалния смисъл! И големите монополни фирми на 2-3 държави от ЕС щяха да изсмучат държавата им,както на правиха и с други държави.Доворите се пазат в тайна минимум пет години.Нашия *** ***,може и да не са разбрали или прочели,защото в ГЕРБ са събрани най-простите овце.

37

1

преди 6 години

Критиците марксисте се опасяват, че ...

36

Анонимен

преди 6 години

Ще хапнете и вие дедовийо!

35

Jert

преди 6 години

Тръмп е гигант!!!! Имате ли си само наидея що народ е против него, какви пари и интереси се опитват да го клатят, но стои дъртата и не мисли да си ходи. Няма досега подслушван избран президент от ФБР, пълна измишльотина са намеса на руснаците в изборите с цел да се клепа; събота на всяка стъпка... Абе то е цяло чудо, че и това е постигнал човека. Говори се, че скоро ще се почват арести на фигурки от елита, еми нямам търпение да видя...

34

Анонимен

преди 6 години

Разделението = чернокожи срещу бели- жени срещу мъже- хомосексуални срещу хетеросексуално и т.н. НЕ БЕ СЪЗДАДЕНО ОТ ТРЪМП.А бе насаждано от Противниците му. И до ден днешен разигеават тази карта,ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПРЕПИСВАТЕ ФЕЙК НЮЗ.Когато(и ще стане) Тръмп пресуши Блатото , и метастазите му в Европа ще изчезнат. До тогава ще ритат и хапят панически, ама собствените им народи ще им набият канчетата.

33

jddn

преди 6 години

Най-големия! Мразят го, защото няма нищо общо с илюминатските *** Клинтън, Буш и Обама!

32

...

преди 6 години

Единствения човек успял да бие медийте и то не кои и да е медий а американските които са най-силни като цяло. И ги е хванал за гушата и не ги пуска докато не им види сметката за което му права едно голямо ЕВАЛА. За да успееш да ги биеш корпорации се иска много акъл и правилна стратегия. Ясно е че няма кои да го бие на избори там в скоро време.

31

контекст

преди 6 години

Как само се саморазграничиха от Тръмп и го обявиха за проблем! Ами нали избори спечели, народът го избра честно в избори. Как така го "извадиха" от контекста и Америка ни лук яла ни лук мирисала. Къде е Америка и каква е тя? Напротив- за нас се казва- бившата комунистическа държава е най- бедната и корумпираната в ЕС. Няма "отделяне" на бате или комунистите или някоя изкупителна жертва- директно се заковава страната с населението. В Америка , обаче- не- Тръмп сам е проблема.

30

White falcon

преди 6 години

До 35 АнонименАко е бял не означава че е умен.И в нашата бедна страна има много бели човеци но са прости и крадливи.

29

Анонимен

преди 6 години

Тръмп разбърка блатото на левичарите на Обама и баба Клинтън , които бяха свикнали на далавери и не им пукаше от нищо. Сега обаче е друго време и доста зор ще видят . Тръмп е умен, бял и богат . Големите медии, направи ги за смях пред целия свят . Браво на великия Президент-Тръмп.

28

Анонимен

преди 6 години

Статията е поръчка на Сорос срещу Дончо

27

Един

преди 6 години

Удри, бай Тръмпе, по тая либерална ***!

26

Анонимен

преди 6 години

ТРЪМП КАЗА ОЩЕ НЕЩО, КОЕТО Е ПРОПУСНАТО УМИШЛЕНО ТУК:АМЕРИКАНСКИТЕ МЕДИИ СЪЗДАВАТ НАЙ-МНОГО ФАЛШИВИ НОВИНИ В СВЕТА.

25

ТОВА Е САЩ

преди 6 години

В хладния и на моменти дъждовен ден той говори за "ръждясващи заводи, разпръснати като надгробни плочи", училища, в които младите хора "са лишени от всякакво знание" и "престъпността, бандите и наркотиците" и обеща: "Тази американска касапница престава тук и сега."..................................ПРИЗНА ТРЪМП

24

Анонимен

преди 6 години

Наистина образцов президент. Дай боже на всяка страна по един такъв. При него нещата се получават от само себе си.

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 23 "Тръмп на 70 години говори по половин час без листче и залата го слуша със затаен дъх." Общо вчето говори глупости и после обкръжението му трябва да обяснява какво е искал да каже.Иначе Тръмп и близките му в момента правят милиони, като застилат добре пътечката за лични облаги през следващите няколко години. След това ги боло ***. Избирателите му ще се хванат за палците след няколко години, когато стартитар Тръмп ефекта върху всички класи до средната.

22

Анонимен

преди 6 години

Най-великата страна си избра най-силната личност за президент.Тръмп на 70 години говори по половин час без листче и залата го слуша със затаен дъх. За сравнение, Путин си устройва отговаряне на предварително репетирани въпроси.

21

до 21

преди 6 години

Боже имало и безкрайно кухи българи. Ако погледнеш икономиката на САЩ във времето ще видиш, че при тоя *** нещата не са по-добре от това което Обама е направил. Много си *** бе Саше, даже една графика не може да прочетеш бе ейй!!! Този *** дето само омраза и простотия са му в устата трябва да го изнесат в една турция дето и ти си за там. Кухо кухо ама то направо..

20

Анонимен

преди 6 години

Разбирам, че статията е преписка от типичната лява медия, която се надпреварва да демонизира Трумп. Истината е, че разделението, за което авторът говори бе направено в 8-те години на Обама. Въпреки колосалните пречки от страна на демократите и част от републиканците подплатени с ежедневни интриги, измислени скандали и неверни истории, Трумп успя да постигне значителни успехи за икономиката, правовата система и сигурността. Има още много какво да прави, но той е на прав път.

19

****

преди 6 години

Тръмп незнам как е задействал икономиката,но увеличи държавният дълг още трильони,а във форт нокс където се съхранява златото,американско злато почти няма,и то от много отдавана и за това долара няма златно покритие,там е златото на Германия и Франция,Германците от кога си го искат,на сащ неискат да го върнат,и трябва да обявят фалит.