32

...

преди 6 години

Цял свят гледа към нас и се опитва да открадне успешния модел на управление...Нищо не разбирате !!! :) Няма да си говоря повече с вас :Д

31

...

преди 6 години

Абе недейте така пияница, мияница ;) Вие не виждате работата, която се върши зад обективите. Не сте прави! Футболът ни процъфтява...

30

...

преди 6 години

Нормално е всички български клубове да стоят твърдо зад гърба на Боби!Та те процъфтяват.Българския футбол вдига нивото си година след година.Чудя се как Скайспортс и другите още не са се избили за ТВ правата....Евала! Не просто златно поколение футболисти, а също така златно поколение мозъци и ръководители.Тепърва ще жънем плодовете от здравата работа на ръководството на БФС.Това не, но следващото ни поколение ще е по-силно и от сегашното на Франция.Да живее БОБИ!!!Ах, този Боби...

29

аман от пиандурници

преди 6 години

Първо беше Батето,сега този.Поне Пенев не е пияница и ще може нещо на трезва глава да реши...

28

Анонимен

преди 6 години

da zakrivat bg futbola i bez tfa nishto ne stava ot nego !!!!

27

Анонимен

преди 6 години

Откадя на кадя,ба???

26

от Ра$$ово Ломско

преди 6 години

Добре де, аз не разбрах, след като сме на ниво Люксембург, ония там имат ли такава шайка дето цООца от футболът им!! Доколкото знам, там даже си плащат за да играят!!

25

5

преди 6 години

Перукан ще бъде преизбран, защото е турско ***. За него ще гласуват стотици клубчета командвани от ДПС.

24

Анонимен

преди 6 години

Според мен тази подпухнала муцуна трябва да си отиде сама.Няма ли мандатност при физкултурниците?Тоя е там повече от Тодор Живков!Махнете го този, вижте що за футлбол е в България!

23

Боби Перуката

преди 6 години

Мене моа *** бутне от масата само алкохола!А Наздравр!

22

Анонимен

преди 6 години

Това значи доубиване на Българския футбол.

21

Анонимен

преди 6 години

Да обявиш подкрепа, преди да е започнал конгреса и преди кандидатите да са обявили програмите си, говори само за едно - не гласуваш по съвест, а гласуваш за парче от баницата. БФС е мафия. Босовете са Домус Ага, Венци Тотото, перачът на ДС - Спас, строителите на боковите магистрали - Трейс /Верея/. На всички тях им лъснаха задниците още преди конгреса. Боби Мокета е само една кукла на конци.

20

Анонимен

преди 6 години

Мила родна действителност.Събрали се всички да подкрепят един корумпиран и впиянчен некадърник.Но...когато дойде време...започват да обвиняват за всичко държавата.Интересно...хипер, мега невероятните ултраси на Левски какво мислят по въпроса? нещо не ги чуваме!!!Дали ако Левски пак не стане шампион...ще обвинят отново БФС??? Или Домусчиев...или марсианците?

19

Анонимен

преди 6 години

Перукан и шайката му ако останат още един мандат в БФС, от нашия футбол и спомен няма да остане. Така се се оплели тези пт ФС, че само изритването им ще отвори пътя за едно съвременно развитие на този спорт у нас. Защитават го тези които са в далавера с него и останалите от УС. Задължително млади, образовани, говорещи чужди езици, некорумпирани за да излезем от блатото в което са набутали футбола хората на Перукан.

18

Анонимен

преди 6 години

Кои цяла бг зад любо

17

Тото

преди 6 години

Перукане на никой няма да липсваши синчето ти също

16

Анонимен

преди 6 години

Ще го махнат след време. Нали сина му ще спре да "играе" и ще трябва да се пенсионира някъде....

15

Анонимен

преди 6 години

Ако знаех 1994 г., че това ще бъде цената, или по-точно унищожаване на българския футбол от Перуката, не бих се съгласил на 4-тото място, не благодаря!Такова цинично държане на Михайлов, такова дерибействане и такава корупция, че не е истина!

14

скънка ЕDIT

преди 6 години

имах предвид, алкохолизмът да му е проблема.Та те са хиляди други отрицателни доводи.А,да. Има огромна разлика между алкохолик и пияница. Перукан си е пияница. Да си алкохолик е едно,пияница-друго.

13

скънка

преди 6 години

стига с този алкохолизъм. Кажете ми един бивш футболист, който не кърка ?Дори бившите наркомани къркат.