22

ех

преди 6 години

Мелник - соларни панели панели върху покривите на възрожденски къщи. Толкова ли са т***пи?

21

Мая

преди 6 години

Какъв град, каква култура? Измислена работа, едно забутано село, с ниска култура, лошо с готвена храна, съвсем обикновено вино, ама патос, ама фукня, ама митове и легенди... пункт и пластика.

20

Анонимен

преди 6 години

тия "туристи'са пак някви изтрещели екоталибани,едната страна само беше павирана а другата си беше на пясък,какви калдърми ги гонят тия ненор..ници "зелени" с червени ..ъзове

19

Отговор

преди 6 години

До ??? 20 Разликата е има , нема 300 години.

18

???

преди 6 години

каква е разликата между паве и калдъръм?

17

Фен

преди 6 години

Аман от хейтъри , каквото и да направиш все им е кофти !?! Браво на кмета , знае си работата !!!!

16

Няма как...

преди 6 години

Правиш му ти хубаво, подобряваш му средата а то продължава да ***.Какво да се прави.... Прасетата си искат *** и калта.

15

РВ

преди 6 години

До чиновникАми да! Дай напрао да сложим асфалт,да бутнем старите къщи и да построим високи згради в различни цветове стил мутро- барок, които съм сигурен че те впечатлява.

14

Петко

преди 6 години

От снимка 2 се вижда, 4е не се спазва технологията на полагане. Според DIN18318 луфта между паветата трябва да е от 3 до 5мм, ина4е ще се разхлопат и изровят.

13

Анонимен

преди 6 години

Имали нещо което гърбавите през тези 9 години да не са ос.али? И в това градче пуснаха обръчите да изкарат някое милионче! Неможеше ли калдаръма да се беше пренаредил вместо да поставят павета които не отговарят на облика на градчето? Местните хора защо спът и тях ли са ги зомбирали?

12

Анонимен

преди 6 години

Чудна работа, докарали от Лом (!) "специалисти" да редят павета в Мелник. Като гледам в София колко некадърно са наредени всички павета, се чудя, какви са тия спецове, при положение, че във почти всеки град и градче в Западна Европа има паваж с какви ли не размери в центъра и той не мърда с десетилетия. Май ще е по-тънко да докарваме майстори от Холандия да ги редят. Иначе - ако искат туристи, да оправят подстъпите, никой не иска да гази кал, пък била тя и автентична

11

Петко

преди 6 години

Дано не ги отмие първия дъжд в канала.

10

до 9

преди 6 години

Има река, но е по надолу от мястото на снимките.

9

Анонимен

преди 6 години

В Мелник няма река. Това е канал за дъждовните води от планината!

8

Анонимен

преди 6 години

Какво значи "едно към едно в снимки"?

7

мелниклия

преди 6 години

никакви калдаръми няма в Мелник само кални улици, браво на кметовете да продължават

6

Анонимен

преди 6 години

Погледнах с гугъл мапс как е било там перз 2012 година, когато гугъл е снимал там. Точно в този участък дето работят на снимка 1, няма калдаръм а само тук там има някой и друг камък на черен път, като преди черния път надолу по пътя има и павета. Нагоре калдаръмът започва от къщата в бяло (Чинарите), където на снимка 1 е спрял 1 бял бус.

5

>>>>>

преди 6 години

Трябват им парички на хората как да не сменят настилката.

4

Дондуков

преди 6 години

"Работници слагат !!!чисто нови павета!!! по дясната страна на улицата край реката в Мелник"А на мен ми приличат на паветата от бул. Дондуков в София - отсечката ул. Раковски - бул. Левски.

3

Калдъръмски

преди 6 години

Тия, дето се прозяват, явно не са ходили лятото, да дишат пепеляка по т.нар. улица, или не са газили в мокро време по нея.