37

ognyanz

преди 6 години

Инициативата за БСП за този закон е начин да се измъкнем от капана, заложен ни от ЕвроГейската комисия с тази конвенция, и по-точно с узаконяването на трети пол, социален такъв и др. про'стотии от този род.А ГЕРБ от своя страна вече започна агитацията за приемането на конвенцията. Опорната точка е: "У нас има големи проблеми с насилието над жените и без да приемем конвенцията (разбирай: без да признаем третия пол и т.н.) не можем да ги решим. А какво общо има едното с другото - само те си знаят

36

Анонимен

преди 6 години

А изобщо има ли хора,които да умеят да изработват законодателство в парламента?Къде е Дончева и други способни хора,юристи?

35

Анонимен

преди 6 години

Тая инициатива е излишна според мен, ноо може би няма друг начин да се измъкнем от хватката на еврогейтаците на които явно крайната цел им е белите мъже да не искат контакт с другия пол, да ги е страх даже да заговорят жена от страх да не ги съдят! Но за камиларите няма да важи, щото те си имат културни особености, и ще продължат да заплождат белите европейки, а белия мъж ще кара на мара с петте баджака или още по-лошо - ще се изпедерасти! Да благодарим на жените за ситуацията в която се намира

34

Анонимен

преди 6 години

Ами след като Нинова толкова милее за жените , защо досега не са внесли тези поправки в НК . Чакат подходящ момент да си правят пиар , иначе нищо не ги интересува . За тях хората са средство за влизане във власта .

33

Анонимен

преди 6 години

никой не посяга на другия без причина! освен при етнически особености и традиции! но от тях никой не се оплаква! тия, освен да се занимават с вотове и простотии, за нищо не ги бива!

32

Анонимен

преди 6 години

Ще те призная за политик ако немедленно БСП начело с тебе напуснете НС ! В противен случай ти си един голям крепител на СТАТУКВОТО !! Което между временно и вие експлоатирате и се крепите благодарение на него ! За това и си седите при властта и ПАРИТЕ ! Уж много загрижени за нас !

31

продължение

преди 6 години

Значи мъжете са само осеменители, ама същите тея *** са ти построили дома, колата, измислили и произвели са всичките ти удобства - телевизори, компютри, телефони, климатици и тн! Ремонт и поддръжка на всичките тея работи пак осеменителите го правят! Разберете го, неблагодарни же - ние и без вас можем да живеем! Но вие без мъже не можете, дори само за поддръжка на удобствата ви! Една важна роля имате в тоя живот - да раждате, ама и това с нежелание правите! Исляма ще ви оправи вас, въпрос на

30

Анонимен

преди 6 години

От жена до жена има огромна разлика! И от шамар до бой същоЯ да имате феминистка за жена - като мен, да видя колко от тея дето не били удряли жена ще направят сефтето! И аз друга жена не съм удрял освен тая, ама с нея се случва, щото е толкова нагла понякога, че то нормален човек не може да я издържи! Мъжете били само осеменители, не и трябвали! Търпя я само заради детенцето, ама вече ми писна! А тя, ако мислеше че аз без основания съм я бил, отдавна щеше да се е оплакала и развела с мен откача

29

Анонимен

преди 6 години

Българските жени не създават семейства с чужденците защото са малтретирани от българските мъже. Правят го, защото не могат да си намерят достатъчно богат българин. Разликата е голяма. В единия случай са жертви, а в другия случай са морално - адаптивни(тоест - уруспии).

28

Анонимен

преди 6 години

Баща ми никога не е бил майка ми. Никой от дядовците ми не е удрял жена си - моите баби. Аз не съм удрял жена си, а сме 20 години заедно. А съм сигурен, че на всички им се е искало в даден момент. Но винаги сме намирали други начини. В обкръжението ми няма хора, за които да знам, че мъжът е бил жена си. По вестниците съм чел за такива случаи. За какво говорим? Цивилизован човек няма да удари друг човек без ОСОБЕНО основателна причина. За нецивилизованите трябват други мерки.

27

Анти-геЙрб

преди 6 години

Преди това пък, след изразходването на пълен резервоар нафта от бензиностанцията му в Бс се задръсти дпф-а на друга кола от семейството и това се случва за първи път за няколкото години през които я имаме, НО дотогава не сме слагали нафта от неговите бензиностанции! Та може и съвпадение да е, ама като сложа огромния разход на газ на другата ми кола и позицията му в подкрепа на шайката, реших да не съм му клиент повече на г-н Марешки!

26

Анти-геЙрб

преди 6 години

Магарешки, да не се прави на разсеян а да подкрепи БСП и ОП срещу стамбулската педеращина, щото в противен случай повече парламент няма да види! А за мен си реших преди няколко дена да спра да купувам лекарства и гориво от неговите вериги, заради позицията му по въпроса, още повече че при последното зареждания на газ от бензиностанцията му в Ст З ми даде прекалено голям разход! Преди това пък, след изразходването на пълен резервоар нафта от бензиностанцията му в Бс се задръсти дпф-а на друга ко

25

Анонимен

преди 6 години

Браво на БСП и ОП! Това е национално-отговорна позиция!А геЙрб отекоха в канала на следващите избори, ако сега не се спрат!Бай-бай тикво!

24

Първо

преди 6 години

Крадливата синьо-червена приватизаторка да върне откраднатите милиони немедлено и чак тогава може да се прави на загрижена за хората!

23

Анонимен

преди 6 години

Браво,Корнелия!Ако суджуците не се вразумят и подпишат това безумие,веднага инициирай референдум и напусни тоя третополов парламент.На един нов вот ще получиш минимум 2 милиона гласове.

22

Анонимен

преди 6 години

До 24 годишенЯ *** по селата или в дивия северозапад да видиш,какво става!

21

Анонимен

преди 6 години

Аз пък искам да се криминализира смрадта от нечистоплътните тела на слабоинтелигентните хора. Който не се къпе, не се пере и се тъпче с чесън да подлежи на наказателно преследване.

20

до 24-годишен

преди 6 години

Тези неща обикновено стават при закрити врати, в домовете на хората, а не на улицата или пред други хора, няма как да го видиш, освен ако не се случва в твоето семейство.

19

мнение

преди 6 години

Не се сърдете после, че толкова български жени се омъжват и създават семейства с мъже от други държави, като четат подобни коментари като номер 1 и номер 6 се замислят дали искат да са с българин. Хубавото е, че като цяло младите български мъже имат по-различен манталитет и подхождат с повече уважение към жената. Разбира се - уважението трябва да е двустранно!

18

Тъпи

преди 6 години

Какви са тия глупости ?ч-кам жената по всяко време ,даже и садо - камасутра си обича .