17

Анонимен

преди 6 години

Едно време имах котка, кръстена именно на Доли Партън. Мразя кънтри, но тая си е просто класика

16

анонимен

преди 6 години

Хубавица е, но песните й са истински - смислен текст, нежен глас и няма нищо общо със съвременната простотия - например Jolene, Little sparrow, THe house of rising sun.. Чуйте, вижте текста, пък аз ще съм много щастлива, ако нашата чалга стане такава...

15

Lan

преди 6 години

Толкова разбирате от силикон! При Доли всичко е естествено...даже май ги е намалила тука преди двайсетина години. Освен това тя е музикант - ИСТИНСКИ, не е само певица, тя е може би най-добрият американски текстописец, композира песни както за себе си, така и за други изпълнители, свири на китара. А чувството ѝ за хумор е показателно само по себе си - уникална автоироноия. Много талантлив и ценен човек е Доли, но тези, които не виждат отвъд сценичното розово и перуките, знаят само да ***.

14

Анонимен

преди 6 години

Преди да я сравнявате с чалга певиците - вижте семейството, пее в църква, взема уроци по пеене... Наистина в Щатите тя не е символ за стил и е силиконка, но да си автор, композитор и изпълнител на мелодични и смислени песни не е като да *** инструмента на някой дъртак или дебелак и после да си показваш дупето, показвайки среден пръст и да рецитираш фалшиво пошли текстове!

13

Анонимен

преди 6 години

Само фактът, че е авторка и първоначална изпълнителка на "I will always love you" автоматично изключва всякакви аналогии с нашите кръчмарски чалга певачки! Единствено може би силиконът е общото в случая!

12

до 11

преди 6 години

Абе пак си е чалга, ама дай да й се прехласваме, щото не е наша балканска, а по-така нали, американска ... пък щом е американска няма как да е лоша. Няма да е политкожректно, нали.

11

дидо

преди 6 години

До АнонименТвоите познания за кънтрито и САЩ явно са предимно от 9GAG. Никой не слуша кънтри в АМЕРИКА? Ти не си в ред честно. Само Stagecoach фестивала събира над 75 000 души всяка година! Кънтрито е стар стил в него влизат и блуса и рок н рола, музика която до ден днешен се слуша, нелепо е да сравняваш с чалгата, образовай се!

10

Анонимен

преди 6 години

Същото е, само че в Щатите нямат думата ЧАЛГА и й викат КЪНТРИ.Много малко хора там слушат въпросната музика. Предимно слабообразованите в Средния Запад и южните щати.

9

Анонимен

преди 6 години

Това е жена и певица не като нашите чалга-отпадъци!

8

До 2

преди 6 години

Да сравняваш Доли с нашите простовати "певици" е нелепо. Прочете ли изобщо статията? Такива постижение не се постигат с пеене по кръчмите на плейбек на песни които дори не си написал. Тази жена е композитор, текстописец (изключително добра), певица, актриса, вдъхновение за милиони. И да и ние знам английски и знаем какво е redneck, многознайко.

7

vlady

преди 6 години

За разлика от чалга певачките може да пее, свири на китара и композира.

6

до 4

преди 6 години

Искаш да кажеш селска дойна кра-ва.

5

Анонимен

преди 6 години

Само какви големи бомби имашеее!Сега не знам как е..

4

Нерез

преди 6 години

Санде, на баба ти Доли балоните са натурални. Чист продукт на природата. Погледни и снимки от младите години - мега ц-циц и тънка талия. Мадама един път е Долито. Бих пуснал малките бели войници да се разходят върху тези възвишения ...

3

Сандо

преди 6 години

виждате кво е шоу бизнеса на снмиките - цици, устни и маникюр ... при това изкуствени. Паралелите с нашите чалга диви няма нужда да ги споменавам

2

Анонимен

преди 6 години

Кънтрито е аналог на нашата чалга. Нормалните хора от северните щати винаги са се присмивали на Доли и на феновете й. Наричат ги редненкс. Който знае английски ще разбере.

1

Така е

преди 6 години

Браво! Наистина голяма.