58

Анонимен

преди 6 години

Никой вестник не публикува спорните текстове досега

57

Анонимен

преди 6 години

В Инстамбул могат всичко да решават по въпроса за мъжката бременностТрябва ли да е изненада, че им е все едно кой какъв пол, след като са взели решение да **** някогоЗа какво им е нашата ратификация, като са толкова сигурни в правотата сиЯвно вместо да мислим за народа си, сега ще пращаме на депутати да пишат закони за 3, 4 и 5- ти пол

56

Анонимен

преди 6 години

Волен Сидеров:Аз по принцип за пред балъците съм против, обаче ако гласувам така после как ще си поддържам лукса в който живея и за който толкова се борих.За това ще гласувам ЗА с двете ръце.

55

Анонимен

преди 6 години

Ние сме против,но ни направиха оферта на която не можем да устоим.

54

Анонимен

преди 6 години

Какви патриоти какви пет лева бе хора,тия за пари утре ще приемат всякакви извращения,като са против защо крепят правителство което иска да я подписва тая конвенция.

53

Тодоров

преди 6 години

Биологично половете не са само мъж и жена, а хермафродитите (не ясно защо го заменят със ***).Не е опасно и определението за социален пол (здължително е).ОПАСНО е в норми да се дават права и привилегии на изключения от нормалното, но могат да се отнемат: да не сключват брак, да не осиновяват деца, да не демонстрират ненормалността си и т.н.

52

Анонимен

преди 6 години

Хайде патриоти! Оправдайте доверието на хората поне сега.Не на пед.расията и извращенията.

51

Демикрация? Да, бе!

преди 6 години

какво значение има, какво ще гласуват в Парламента? Щом вожда от Високата ложа нарежда да се приеме!

50

Анонимен

преди 6 години

Този път патриотите са прави.Има си закони за тая работа,кому са нужни допълнителни,усложняващи глупости?

49

Друг анонимен

преди 6 години

До Анонимен: Не, не е.

48

еми

преди 6 години

Ако Сидеров не иска в затвора , да хваща влака и право в Москва. Там животът е много хубав и има милиони гейове , с които да се бори .

47

кога

преди 6 години

Този национален предател ли е ПАТРИОТ ???? Да се смееш ли, да плачеш ли !!!! Неговото място е в пандиза ....

46

Анонимен

преди 6 години

А Джуджето от какъв пол е?

45

начо

преди 6 години

всички *** са против конвенцията.пръв беше кошлуков,после се наредиха и другите,ей го и той ***

44

Анонимен

преди 6 години

Браво на Волен

43

Анонимен

преди 6 години

Има ли трети пол в политиката?

42

ognyanz

преди 6 години

До "Дръндер": Ти сигурно си специалист по третия пол, а може и направо да си такъв. Няма да ти пожелавам здраве, защото за българския народ (а и за всеки друг) е по-здравословно третополовите да са по-малко. Продажниците, които са готови да приемат всичко, което дойде от Брюксел - също.

41

zerodue

преди 6 години

Затова гласувах за тези - не харесвам нито Сидеров нито Симеонов, нито Каракачанов - според мен и тримата са далавераджии. Но са по-малкото зло - може да са фалшиви патриоти, но даже и от инстинкт за самосъхранение във властта са длъжни да застанат срещу безумия като тази конвенция. Ако продажниците от Герб бяха еднолично на власт щеше да бъде приета без даже да разберем, затова от Еурогейския съюз не харесват националистически партии, пък аз пред липса на алтернатива гласувам точно за тях

40

Дръндер

преди 6 години

Абе вие сте *** бе. Един съвет, когато кълнете да знаете, че се връща! Визирам анонимен 44 и останалите анонимници. Аз не защитавам никой и нищо. Обаче обикновено такива затъпяващи *** реват само срещу нещата, които не разбират! Айде със здраве!

39

Анонимен

преди 6 години

Пжелавам всяка герберска дъщеря или внучка снаха да доведе,а всеки герберски син или внук зет да домъкне вкъщи.