161

шматка

преди 6 години

До 164А какво работи гр.армия ве ***.Напълни си държавата с талибани.Има вече цели гр.острови които само на хартия се водят гръцки.

160

Azim

преди 6 години

Kakvo raboti bg armia vseki den, ami mirnia ministar? No news...?! Malakes...?!V Garcia vseki den ima video info ot razlichni podelenia i chasti za ogromnia polezen trud na grackite patrioti stratioti, astinomi za grackia narod, za durugutu eu....V romska bg zatamnenie ...pak li nemate tok, ve..?! Ili vodata go niama?!

159

шматка

преди 6 години

Ами донякъде е правилно.Кугарите не са военни а санитарни хеликоптери.Направо да ги отчисляват от МО и да ги дават за цивилни нужди.Армията се нуждае от бойни вертолети като МИ 24 примерно

158

Мартин Задека

преди 6 години

А защо не и танкове за линейки и милиционери в пълно бойно снаражение за санитарки? Нормални мечти за всеки тиранин!

157

ББ

преди 6 години

Симпатяга е, има чар и харизма, чувство за хумор. Но Орешарски беше в пъти по-добър премиер, по-представителен, имаше дар и слово.Властта и политиката са гадни неща.

156

Бг гражданин

преди 6 години

Този дементен не е моят премиер!

155

по втория начин

преди 6 години

"119Анонименпреди 8 часа 8 12Ето, ака се мисли за хората!Защо да не се използва техника,която стои и раждясва,за да спаси човешки живот,гаси пожари или за друго полезно нещо?Да критикуваш това, значи да си заслепен от завист." Ти от какво си заслепен не знам? То ако не се крадеше ТОЛКОВА, щеше да си има каквото е нужно и където е нужно. Ми да свали всички от служебните мерцедеси, да им купи карти за градския транспорт и да НИ оправи линейките и да ги приспособи за "пръстовите отпечатъци".

154

Анонимен

преди 6 години

Според интернет Тиквата е най-*** същество раждано по тези земи,но според телевизийте е най-големия пОлитик който светът някога е виждал.

153

Good morning

преди 6 години

Бойко е номер едно. Гласувал съм за него не един път и пак ще гласувам за него. Когато каже така ще бъде така става. На България не и трябва парламентарна република. Трябва и силна еднолична ръка която да носи персонална отговорност. Гласувал съм за всички предни. Сега просто ми хареса как им го начуква. Всички партии реват......няма кокал...

152

Анонимен

преди 6 години

Борисов не разбра ли, че има закони?Не той трябва да казва, а трябва да се спазват законите.Три мандата не разбра, че живеем в 21 век.

151

Анонимен

преди 6 години

Ако някой се чуди, защо в държавата не върви - ето една от причините - Премиерът не работи, а си играе на собственик, началник, разпореждащ се с всичко държавно на всяко ниво. Стига да може да се покаже на любящия го народ и да започне изречение с "Аз..." и опростелият народ да се направи, че му вярва. Да, ама не! Народът съвсем не е толкова ***, къта камъни в пазвата...

150

Анонимен

преди 6 години

Хеликоптерите ги е наследил от баща си

149

Анонимен

преди 6 години

Където пипнаха всичко ос................ха.

148

Анонимен

преди 6 години

Хайде сега да нареди служебните мерцедеси на министрите да се използват за таксита.....ВЕЛИК Т.....ЪПАНАР

147

RE: 149

преди 6 години

"Делото на генералния конструктор продължава основаната от него компания Sikorsky Aircraft Corporation, чийто филиал United Technologies Corporation е един от световните лидери в проектирането и производството на вертолети за търговски превози, промишлени и военни нужди."Ади сега, няма се засягаме!

146

ни са знай

преди 6 години

Запишете си датата, за да не я забравите.................

145

Анонимен

преди 6 години

До Цитат /129/Американският конструктор Игорь Сикорский всъщност е руснак, създава в Щатите първия хеликоптер и към така описания момент отдавна е покойник. "Сикорски" се казва основаната от него фирма. Така, че написаното "...през 2005 г. американският конструктор Сикорски е отхвърлен..." издава плашещо невежество. Извинявай, ако си се засегнал!

144

Анонимен

преди 6 години

Всичко е една огромна бъркотия! Военните ще стават бърза помощ, гражданите ще ловят престъпници.... Но това е нищо пред обещанието на Бойко да ратифицираме Истанбулското чудо, с което вече няма да знаем и кой кой е! Обещал е човека, че му трябват още само 3 години да ни довърши!

143

Анонимен

преди 6 години

Lord of the Helicopters, "Spartan" and the Heaviest Bulldozer!

142

Хитър Петър

преди 6 години

Пожарникарят ще ви спаси от пожара.