55

Стар ВМРО-вец

преди 6 години

Жаблинов е изкл. прав. Този договор е второ национално предателство, след обявяването на "македонската нация" от архипрестъпникът Георги Димитров. Голямата бяла птица, но не и лебед, Захариева пак изкряка "имали сме нужда от силна Македония"!? Напротив имаме нужда от слаба и разединена Македония, която да завладеем първо икономически, а после и политически, че ще я делим с албанците е ясно, важното е да изхвърлим ужасните сърби оттам!

54

??

преди 6 години

качете го този договор де

53

Българин

преди 6 години

Слагайки минуси на коментара ми, показвате колко ограничени сте и не знаете собствената си история. Хейтвайте, то за Вас няма събота и неделя!

52

Анонимен

преди 6 години

Те за хора ни нямат, Суджука тръгнал да им надига въшките....

51

Анонимен

преди 6 години

По голяма подигравка към макетата от това да им пратим нашия Суджук - здраве;)

50

Българин

преди 6 години

Напук на повечето мразещи българи, аз искам да напиша една историческа истина. - Ние винаги сме били в добри отношения с братята македонци и още ги чувстваме дълбоко в сърцата си като най-близкият нам народ (включително и хейтващите). А това ,че вече над 100 години всички наши правителства, царски режими и народни душмани, спомогнаха с действията и бездействията си да се отчуждим един от друг, касае само тях! Мен лично ми е болно как ги ошиптаряват както става у нас, и трябва да се сплотяваме!

49

Анонимен

преди 6 години

Суджука се мазни и на макетата, само и само да си вдига рейтинга.Пълен *** .

48

Анонимен

преди 6 години

Що е то: Дядо ти комунист, баба ти Путина, а ти русофил ?не се чете: ени4ар

47

българина

преди 6 години

борисов кога Хемус ще е факт? гледам пак я стеснявата за да разширите тракия. когато Северна България мине към Румъния, което вече е неизбежно заради теб, последния път когато България е била разделена на три, са ни опразкали фесовете. Сега севера минава към Румъния, която има армия, юга ще замине по предназначение към Високата порта. това ще ти е най великото постижение и видим резултат, гербери ще бъдат описани в историята като шайката затрила 1400 годишна история на една държава окончателно

46

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Най-после си отмъстихме на македонците за плюенето против България !Дръпнахме ги в евроатлантическото блато, откъдето измъкване няма ! :)

45

Анонимен

преди 6 години

Що е то: Дядо ти комунист, баба ти Путина, а ти русофил ?не се чете: ***

44

Анонимен

преди 6 години

Скоро ще трябва да се признава Албанска Македония.Тези макета си заминават като държава. Давайте им БГ гражданство и да им се свършват мъките с *** албанци.

43

Анонимен

преди 6 години

Македония в НАТО и ЕС , пък нека се пукат душманите - русофилите !

42

Гробокопач

преди 6 години

Абе щом в Македония има ден на албанското знаме, албанската реч и насейде се веят албански знамена, за каква държава Македония, говорим? Македония, трябва да бъде поделена, час по-скоро, и да с еприсъедини към България, защото шиптърите, един ден, просто ще я погълнат цялата. Со *** и со паре. Аз иначе съм навит и на по-радикален вариант - война, кяото да изтласка шиптърите от цялата Македонска територия и Македония, да се присъедини към България, иначе, няма да оцелее.

41

Анонимен

преди 6 години

Щое то? Дядо ти българин, баща ти югославянин, ти македонец, сина ти - шиптар.

40

Анонимен

преди 6 години

БЪЛГАРИТЕ НЕ СЕ ВЪЛНУВАТ ОТ МАКЕДОНИЯ

39

Анонимен

преди 6 години

Македонците са неблагодарници. Жалко за българите, които дадоха живота си за тяхната свобода.И други големи подаръци са получавали от България, но вместо да ги признаят, те ни обиждат и мразят.

38

Анонимен

преди 6 години

Държава която признава част от себе си за друга държава НЕ Е ДЪРЖАВА!

37

Анонимен

преди 6 години

И с договор и без него -скоро тази измислена коминтерновска държава ще се разпадне -днес закон за два официални езика ,утре автономия на западните части -Тетово ,Гостивар ,Струга -всичко е с преобладаващо население от албанци .

36

Не забравяйте!

преди 6 години

Не всички критици на Герб са комунисти или социалисти. Умните хора виждат истината, не са "бизнесмени" и не продават гласа си по време на избори!