6

Анонимен

преди 6 години

И всички ще разберат(за пореден път), че в Бг опозиция няма.Има 1 партия, която имитира опозиция. 1 партия, която е "накъдето духа вятъра" и управляваща партия.БКП-ОФ-Земеделци.Затова в училище трябва да се изучава старият режим, за да могат учениците да разпознават признаците на диктатурата.

5

Анонимен

преди 6 години

И да се пълни и да не се пълни вече ГЕРБ седат на стол с три крака, стола се клати, недоволните от управлението и статуквото извън партиите набира скорост и няма да има пари на всички да се угоди.На едни се дава с пълни шепи, на други нема и трохи.

4

Анонимен

преди 6 години

Abe slavi trifanov schte sedne na boiko a boiko schte go pratin v usa pri parvata mu jena zvetelina noriskaviva schte praschta milionite tam

3

Анонимен

преди 6 години

Хора разиграват ви нов пореден епизод на цирка който се играе от тези 3 партии!Главните фокусници ще режат глави на опоненти", ще късат и пак ще възстановяват банкноти ще ви показват зайчето от цилиндъра и въобще всички циркови номвра.Но зад кулисите си стискат ръцете и се смеят че пак са ви измамили и вие им вярвате!А в същото време картелите кражбите олигарсите Пеевски Божков групировките ще продължат да ви крадат с подкрепата на същите партии!

2

Анонимен

преди 6 години

Тиквената шайка така се е окопала благодарение на обединените и ламтящи за власт мафиоти, че и хиляда вота да внесете няма как да ги мръднете. За съжаление, още дълго ще ни мачкат и унищожават!

1

Беселина

преди 6 години

ПарламентАт?!?! Първокласници ли ви пишат новините?!