25

Анонимен

преди 6 години

Човек напусне ли децата,отпиши го!

24

Azog

преди 6 години

Животът е низ от илюзии. Двама млади, влюбени с еднакви интереси решават, че са един за друг и създават семейство, след това детенце. В един момент обаче един от двамата се чувства притиснат и започва да търси начин да си бъде старото себе си. Няма лошо всеки има право да бъде егоист, но важното е да можеш да намериш мярката, да балансираш ситуацията. Ходи си за рибка, пии си с приятели, е..,но подведеш ли се прекалено по любовта към себе си тогава ставаш като Фицата и от това страдат децата ти!

23

Анонимен

преди 6 години

Какво да ви ценим?! Не сте ли вие извратения пол който изнасилва деца от своя си пол?! Или твърдите, че те не са от вашия пол? Тогава съществува трети пол и вие мъжете сами си противоречите. Жените изнасилват ли деца (дори бебета) от своя пол!

22

Анонимен

преди 6 години

Поредната объркана българка. Така ще е докато не се научите да цените мъжете си. Севинч знае как да се държи явно ....освен това не си мислете че някой си мисли или ще се върне за вас..

21

skunka

преди 6 години

ШАШ, ходи си отрежи ръцете,пич.Религията е създадена за манипулация на масите, но единственото й хубаво качество е,че обединява хората. Ти какви ги говориш?

20

Анонимен

преди 6 години

Застаряващите чичковци са предсказуеми.

19

шаш

преди 6 години

Замени Милена със Севинч. Ако не се лъжа Севинч е турско име.Вие как наричате такива , които си падат по другата религия ? За мен е мух- льо , без извинение.Не одобряваме жените с подобно поведение , а ние мъжете, не сме по-добра стока.

18

Боби

преди 6 години

Мила моя, как може да го обичаш този грозник ?Ела при мен аз те харесах от пръв поглед въпреки че не те познавам, но въпреки това усещам че сме сродни души. Пиши ми няма да съжаляваш . Ще чакам чао .........

17

Анонимен

преди 6 години

Този бездарник винаги ми се е струвал насила сложен във всичко в което съм го засичал. От сега нататък няма да гледам цяла минута с негово участие, ако го видя по улиците ще го наплюя в лицето! Винаги е приличал на мушморок, а вече се доказа като такъв!

16

Анонимен

преди 6 години

Срещнала е грешният човек. Тя го обича а той нея? Много е рядко да се срещне жена която така да се отдаде на мъжа си! Повечето се омъжват заради пари и интереси. Да го забрави и да започне нов живот не е престаряла. Да си зарежеш семейството заради друга това е престъпление! Този го вее ветър на бела колиба. По самата му физиономия може да го познаете.

15

Анонимен

преди 6 години

Нека да уточним ,че вечна любов няма, има временно привличане и после безкрайно търпение.Който казва че е безумно влюбен в жена си (мъжа си)и е на сто години просто лъже!То все пържоли, пържоли ,но на човек му се приисква и *** фасул да хапне.........

14

Анонимен

преди 6 години

Мъжете винаги се връщат, жените - никога. Тоя като се освести какво е направил и загубил ще й се моли за прошка. Надявам се жена му да не го приеме отново.Някои мъже като влязат в критическата и полудяват - зарязват си жените заради по-млади гадженца и си мислят, че като им направят едно дете и са им в кърпа вързани. Да ама не - жените им са все още млади и оборотни и тепърва ще си търсят млади жребци, докато те ще мухлясват и остарявят. Карма - всичко на тоя свят се връща.

13

Анонимен

преди 6 години

И защо трябва да ме интересува личния живот на някой си ?

12

Анонимен

преди 6 години

Какви са тия двамата ?

11

Анонимен

преди 6 години

И този грозник замени кон за кокошка.Типично за посредствен човек който си сваля ципа на панталона където си вадиш хляба.Пожелам на Милена да си намери достоен за нея мъж.

10

Клето

преди 6 години

Виж Асенчо Блатечки как се върна :) Мушна онази манекенка няколко пъти и се прибра при жена си.Това е нормално за 'звездите', които ни навират всеки ден в носовете.

9

11

преди 6 години

Тез па кви са?

8

Поет

преди 6 години

С една дума:Любовта спихва след децатаи се пука от рогата.

7

анонимна

преди 6 години

До Анонимен 6Значи по тази логика сега е време да напусне и другата и да търси трета.

6

Анонимен

преди 6 години

Когато жената роди, става основно майка. А бащата закономерно търси друга жена.