152

ДЖЕНДАР

преди 6 години

До АнонименНЕФТА ИМ СЕ ИЗПЛЪЗНА И СЕГА ПИШКАТ НОЖЧЕТА ЗА БРЪСНЕНЕ НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ ХАМЕРИКАНЦИТЕ

151

Анонимен

преди 6 години

Ако търговията на роби и геноцид над местното население( индианците) е основа на икономическата и социална система в една държава, в тази държава основни ценности са заплахите, търсеното на врагове и военната агресия.В САЩ до 50-те на 20 век съществуваше расова дискриминация.През 21 век започна да се налага полова дискриминация по ***, теорията за социална дискриминация на пола от джендъра на Джудит Бътлър- филоложка, И сега тази полова дискриминация се налага по света като конвенция.

150

Анонимен

преди 6 години

САЩ просто са едни военни агресори, които постоянно търсят заплаха, за да оправдават военните си агресии и нахлуването в суверенни държави сега в Сирия, преди в Ирак, Афганистан, Либия.Заплашват Северна Корея с военна агресия.Наричат Русия, Китай тоталитарни режими, но всъщност САЩ се оказва, че са тоталитарен режим с 20 000 000 000 000 външен дълг и ужасяващ вътрешен дълг- всички американци разчитат на перманентни кредити за да могат да подържат стандарта си- един кредитен балон.

149

????

преди 6 години

До Анонимен 148Ти се радвай да не ядеш азиатския шестоъгълен...че от Азия, Китай и Индия се превръщат в глобални сили......а те предпочитат да са в съюз с руснаците а не с ФАЩ..

148

???

преди 6 години

До ГостътМдааа а как бе нападнат Ирак без резолюция на ООН.....т.е ФАЩ може да нападне страна която е на няколко хиляди километра фабрикувайки лъжи за биологично и химично оръжие.....да не говорим за Либия......САЩ никога не са спирали да воюват след 2-та световна война.Войната в Корея,Виетнам, Панама,Ирак, Либия, Афганистан, Сирия и т.н. Когато чуя някой отвъд океана да говори за демокрация знам че всичко е фалш...но като ги гледам как се превръщат в новия Содом и Гомор не ги съжалявам..

147

СатаНАТО™

преди 6 години

До АнонименНали да си диктатор е лошо?--------------Лошо е ако си отдолу.А ние сме съюзници със САЩ.

146

Гост+

преди 6 години

Очевидно е, че ще пречат на Сирия да се възстановява, защото не стана тяхната

145

Гостът

преди 6 години

До АнонименКой казва дали е легитимно или не.Ако се подчинява на САЩ е легитимно,ако ли не става диктатор.Такива като теб да спрат да ръсят мозък,защото и без това липсва.

144

Анонимен

преди 6 години

РАДВАМ СЕ ,ЧЕ НА ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ИМ Е ЯСНА КЪРТИНКАТА.И НЕ СЕ ЛЪЖАТ КАТО ГЛЕДАТ СВЕТОВНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ И МЕДИИ.Във който се разпостранява че е демократично да убиваш други народи заради твоя угода.Демократично Всички хора да бачкат за теб.Демокрстично е по силния да ти посочи Президент.Да хвърлиш атомна бомба срещу мирни хора, и още мн.други престапления

143

Анонимен

преди 6 години

Тепърва има да ядете коравия и четвъртит северноатлантичести... инструмент...

142

СатаНАТО

преди 6 години

САЩ залязват като световен диктатор, трябва да го проумеят най-после.-С 11 авионосни и 9 вертолетно-десантни ескадри, с най-добрите самолети и с най-многото и най-богати съюзници...Леко да не залезнат...

141

СатаНАТО

преди 6 години

Каква Сирия, бе?Американците не са в Сирия, а в Кюрдистан.

140

Анонимен

преди 6 години

По нашите земи името Рекс даваме на кученца. Имаше и австрийски сериал "Комисарят Рекс" с една прекрасна немска овчарка. Със сигурност беше по-умна от това подобие на политик! Само по мое време какви държавни секретари имаше тази страна! Джон Маршал, Ачесън, Далес, Дийн Ръск, Кисинджър, Сайръс Ванс, Хейг, Бейкър, Игълбъргър, Колин Пауъл и даже Кондолиса Райт. Имаше и дребосък, ама чак такъв! Америка запада!

139

Анонимен

преди 6 години

До русия=джуджеАбе бая пораснало джудже - 17.1 млн кв км! Без да броим нововключената акватория на Северния Ледовити океан. Руснаците имат лаф "Карлик, но вот с таким х... ! И показват ръка до лакътя! Та за препоръчване е "гигантите" да не се наденат на тази ръка или каквото и да означава жестът!

138

Анонимен

преди 6 години

До НавигаторПравителството на Сирия е нелигитимно и никой на никой не е длъжен да иска поканата ,за да бъде там.Сега по ясно ли ти стана бе?

137

русия=джудже

преди 6 години

До НавигаторПрекалено неграмотен си ,за да задаваш въпроси...русофилскa пoдлого.

136

Бог не забравя

преди 6 години

всички диктатори свършват по един и същ начин

135

Навигатор

преди 6 години

Да те попитам азе- кой си ти бе свин.я, кой ти е позволил да седиш във чужда държава и да се заканваш???? Искренно се радвам че ще ядете големия Руски шамар.... сатани.нски из.чадия...........

134

Анонимен

преди 6 години

Тези още ли не са разбрали, че Асад няма да бъде свален. Иначе да си стоят там, щом им харесвал

133

Анонимен

преди 6 години

Тоя американец-дипломат само може да се учи от най-големият съвременен дипломат- Сергей Лавров(Русия) .