8

Анонимен

преди 6 години

950те са "баш" любимите гости на танте Меркел.затова и германските служби само си пишат доклади а не вземат конкретни мерки за унищожаването им.

7

Берлин

преди 6 години

Изненадващото е, че при чисто чуждестранните салафити най-голямата група са руските граждани, се казва в документа. Това са преобладаващо хора от севернокавказкия регион: чеченци, ингушетци, дагестанци и осетинци.-------------------------------------------------------А през това време Путин и Кадиров откриват най-голямата джамия в центъра на Москва. Направо съм много учуден. Хахахаха :)

6

Циник

преди 6 години

И тука има един от тези !Пише с ник Берлин - докато пуши цигара зад дюнерджийницата!При 2 000 000 тарамбуки с килимче под мишницата в Германия - реалната цифра е около 40 - 50 000!

5

Ъ!

преди 6 години

Чи кат' ги знаят що не ги избият?

4

Анонимен

преди 6 години

Какво беше това Германия? Скоро ще е държавата с най много забрадени пингвини и брадясали талибани.То и сега майче си е така, заедно с Франция.

3

Много ви здраве

преди 6 години

Германия да го д.ха

2

Анонимен

преди 6 години

Поредния фейк нюз оплюващ ЗападаНеслучайно ЕС започва борба с промиването на населението

1

другаря

преди 6 години

немските служби си ги знаят поименно и си ги бройкат, но не ги ловят, не ги съдят и не ги вкарват в затвора, защо ли? и дали не ни се подготвя един Галям Биг брадър да ни следи и да ни плаши с терористи?