10

:)

преди 6 години

До Анонимен 6Кой, когато се наспи, тогава да идва на училище, съгласен ли си?Ако днес не мус е става от леглото, изобщо да не ходи на училище.

9

Анонимен

преди 6 години

Не въвеждат едносменен режим, защото трябва да назначат допълнително учители. Държавата НЕ ИСКА да назначава учители и не иска да плаща заплати и осигуровки. МОН закриха училища, изпратиха хиляди учители на улицата и всички деца ги наблъскаха в няколко градски училища. Сега ще пристрояват допълнителни пристройки и ще отпуснат пари за строежи. Както всички знаят от строежи най- лесно се "усвояват" пари(пренасочват в "правилната" посока). Честито!

8

Анонимен

преди 6 години

Ами направо да не ходят на училище тогава, да не се затормозяват нежните организми.Защото, нали, колкото повече учим, толкова повече знаем, а колкото повече знаем, толкова повече забравяме. Тогава защо изобщо учим?Едно време учихме дори и в събота. Часове по 45мин. Първа смяна от 7.00, втора от 13.00. Получихме отлично образование. Думата "неграмотност" беше непозната.

7

Анонимен

преди 6 години

"Отстрочка за едносменния режим на учене. Защо?"Как така "защо"? Ами като при всеки друг на неизпълнено обещание за желана реформа - защото управляващите са некадърни да свършат в срок и качествено каквото и да било. Няма оправдания за некадърността им. А тя е налице, т.к. в управлението се назначавак калинки и бръмбари, а не експерти със знания и опит. А последните са вече кът, т.к. намериха реализация там, където биват ценени.

6

Анонимен

преди 6 години

Доколкото знам Бг.е една от много малкото държави с двусменен режим.Затова се налага първа смяна да започва в 7,30,което си е чисто издевателство над детския организъм.После защо децата намразват училището.Учените отдавна доказаха че децата най-добре усвояват нови знания след 10,00 часа.Трябва да е една смяна и да започва между 9 и 10часа.Тогава децата ще бъдат много по-адекватни!

5

Анонимен

преди 6 години

Всички училища са от татово време. Сега неоткраднати пари за нови училища не останаха.

4

ДС

преди 6 години

Това с 2-рата смяна е такава простотия. Пълна загуба на време

3

Анонимен

преди 6 години

Виж сега Анонимен, важното е да се вземе решение и отчете действие. А че няма да се изпълни няма значение. Нали следващият пак ще го реши и отчете действие. Докато не започне да се гледа резулатата, а не самото действие, нищо няма да се нареди в тази държава.

2

До 1

преди 6 години

Аз не се сещам за новопостроени държавни училища от години. Доста частни се появиха със страхотни бази, но държавните само се ремонтират. И аз се чудя как ще съберат всички в една смяна

1

Анонимен

преди 6 години

Учих във варна и повечето училища имаха по 2 имена , защото преди обяд беше основно , а след обед гимназия, техникумът беше 4 и 5 годишен и незнам как ще стане , че при 200 000 жители да няма училища а сега при 500 000 да има достатъчно за едносменен режим.Скоро обикалях из Варна и не забелязах да са построили десетки нови сгради.