7

Анонимен

преди 6 години

Само на пръв поглед от 5 до 10 ! За отскок .

6

Анонимен

преди 6 години

По-добре да изчаме разследването

5

НЕбългарин

преди 6 години

Партизанке, защо не те виждаме да одговаряш по същия начин на коментарите, които смесват религията с престъпления когато става въпрос за Ахмет или Хасан

4

наблюдател

преди 6 години

Натрапват ни американските ценности от всякъде. И ние слушаме с умиление, мигаме на парцали и поемаме всичко чуждо като манна небесна. И когато някой гръмне шест човека и се дамоубие се чудим защо стана така. Ами станахме откачалки като братята американци, затова.

3

Партизанката

преди 6 години

Какво общо има религията? Защо всички обвинявате религията? Ако не беше тя, друг щеше да е поводът. Аз също съм религиозна. Проблемът не е в това, а в генетиката на тези ***, които са ***, агресивни, ненормални, и които са поробени от два века от юдеите-банкери. Православието кого е репресирало?

2

Партизанката

преди 6 години

Какво друго може да се очаква от Сащ? При тях това е ежедневие, хоби... Можем ли да искаме нещо по-различно от една нация, представляваща сбирщина от англосаксонски каторжници, т.нар. white trash, черни маймуни, мошенници и *** от всяка раса и народност. Една нация от ***, психари, крадци,фанатици, ограбила земя от законния й притежател, една нация без ценности, без традиции, която си е внушила, че е неповторима, и граби другите - нищо, че са първи по болести, престъпност, безработица.

1

НЕбългарин

преди 6 години

Културни ценности на мирната религия