27

Анонимен

преди 6 години

Германия е луда. Източна Европа трябва да се отдели и да построи политическа Желязна завеса, която да я отдели от западноевропейските ценности. Източна Европа има свои източноевропейски ценности. Само икономически връзки, бизнес и инвестиции ще поддържа със Западна Европа. Бизнесът на Запада ще идва заради евтината работна ръка и пазара на Източна Европа.

26

Анонимен

преди 6 години

Не отиват нещата в Румъния към по зле а отиват така като не отърва на господарите на ДВ. Затова е този вой.

25

Господа просветени,

преди 6 години

А в България по-добре ли е или по-зле?

24

ТОТО

преди 6 години

A, щом Дойче веле го казва, значи Румъния е много добре и върви напред!Тия лъжат като за световно, продажна медия.

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 24Къде ги видя младите хора бе? Добре, че не си ми пред очите .

22

Анонимен

преди 6 години

като не ви харесва положението в България, ходете се ***. Буквално. Без значение колко пропаднала е една нация, има ли млади хора - нацията пак дърпа напред

21

Анонимен

преди 6 години

"ДВ: В Румъния нещата отиват от зле към по-зле!"---Да, бе! "Дойче Веле" иска да зарадва Банкянския Тиквун, за дето слушка! (И папка!).Ще им повярвам, когато това "Веле" направи сравнение на Румъния с България.Но, пак не съм сигурен, де!

20

онбашията

преди 6 години

не че румъния е цъфнала и вързала, но всички писачи в дойче веле са седеpасти и деграданти, както нашите, така и сякви други. всеки от тях е убеден че родната му държава е най-голямата *** на света, нищо че в "***" не ни газят с камиони по тротоарите, както е при тях, в "нормалните" държави.

19

****

преди 6 години

Говорете си кой колко бил зле,но ние българите до 30 години ще трябва да се интегрираме към мнозинството,в собствената си държава,защото ще сме малцинство,ето до къде я докарахме с ваща фалшива демокрация.

18

Анонимен

преди 6 години

18 ЛьольоКви кинти ръси Русия.Това че нашите са продажни *** не им е виновна Русия.Наште не работят с рубли,искат евро ,долари.Сети се кой им ги дава.Тези с които се прегръщат.

17

Анонимен

преди 6 години

Кутевите *** дискредитират нормалните коментяри във всеки форум

16

Анонимен

преди 6 години

В цяла Източна Европа, Русия ръси яко кинги и върви масова путинизация.

15

Анонимен

преди 6 години

По зле от България ли.Не вярвам.

14

Анонимен

преди 6 години

Вай, вай, вай......ами когато УМНИТЕ хора ви казваха, че за развалянето на страната ви (това се отнася и за нашата!), за тази дестабилизация и разбягване на младите УМОВЕ, че ВСИЧКО ТОВА Е ИНСПИРИРАНО от западнярите, защото така се унищожава един конкурент и се печели така необходимия пазар........НА ТОЗИ ГЕНОЦИД му викахте "борба за демокрация"!!!! Мдддааааа............сега се вижда ДЕЙСТВИТЕЛНО, ЧЕ УМНИТЕ ХОРА СА СЕ РАЗБЯГАЛИ!!! ИМА КОЙ ДА ГОВОРИ....НЯМА КОЙ ДА СЛУША!!!

13

G7RAU

преди 6 години

До читател...или най-точно по права линия - 1306.4191 км. !

12

До 3

преди 6 години

А къде трябваше да са Беров,Попов ,Виденов,Доган,Гечев ?????? Ти тогава доволен ли беше ,или беше на тате в топките?

11

Бай Боко

преди 6 години

Казвал ли съм ,че ние сме по-добре от власите,ама вие,не та не,били пред нас!Е,сега ви казаха колко са пропаднали,а Ние за разлика от румънците,сме стабилни и послушни!

10

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

Румънски турист - добър турист.Хареса ли, купува без (безкрайни) пазарлъци.

9

Анонимен

преди 6 години

Румъния отивала на зле ха-ха тогава какво ли би трябвало да кажат за нас, но си траят понеже Винету им играе по свирката. За тях е важно марионетката с магнолиите да ги слушка, а народа кучета го яли.

8

читател

преди 6 години

До Пак алоооу :) Не е и 1700 а 1306.4... по права линия