12

Анонимен

преди 6 години

нека гребе в затвора

11

Циник

преди 6 години

Групата на наглите е виновна за поне 2 убийства ( за толкова знае милицията)...*** пръсти ... над 3000 000лв. ненамерени и до днес. Този вече 9 години ЧАКА дело за убийствата....да го пуснат - ще се потопи , и толкоз...Няма такава държава...ще го пусне отново между вас

10

Група патриоти

преди 6 години

Такива трябва овреме да бъдат пращани при Ленин- да му правят компания в Ада! Ако ние бяхме на власт (а за съжаление не сме!...),това щяхме да направим и с този дебелоок търбух,и с другите комуноиди около него!

9

Анонимен

преди 6 години

Къде и кога сте видяли айдук лъжец измамник и убиец да са се поправили след като са лежали в затвора? Тези професионалисти така си се раждат с увреден мозък. Някой да е видял да се лекува мозък? Щото аз още не съм видял такъв. Един познат от както го памня все си е по затворите. Излежи си присъдата и след една седмица пак е в затвора. Такива са непоправими това им е в кръвта. За тези единственото изцеление е да го пратиш на онзи свят. Това не е домашен уред за да подлежи на ремонт!

8

Анонимен

преди 6 години

Покажете му лицето, да се порадваме малко...

7

стефчо

преди 6 години

13/0 в корема и го пускайте да се прибира!

6

Анонимен

преди 6 години

Аз предлагам друго- да му дадат 100 години,а те да му се сторят като една!

5

Анонимен

преди 6 години

Реви м-шо дано тази година ти се стори като 100.

4

Ми

преди 6 години

Гербеца винаги е нагъл и винаги е за затвора...

3

аз-ът

преди 6 години

Бизона на снимката е главния им убиец.Той е разчиствал онези двамата, за които се говореше че са пропели. Но не са му минали делата за убийствата. Все още се точат и то не случайно. В момента в който прима.та на снимката излезе от затвора - отива при Братя Галеви, нямайте и малки съмнения. За убийствата може и доживот да му дадат. Той не е глупав.

2

Жибор

преди 6 години

Мутрите на Путин винаги имат пари,с които да си платят излизането но проблемът е друг- Европа вече не дава така,а влиянието на Путин у нас намалява от ден на ден!

1

Анонимен

преди 6 години

Там му е мястото!!