24

Циник до 18

преди 6 години

"Прецакай другарчето , това е девиза на нашите бизнесмени. След , което прецакания те поръча и те убиват. За съжаление това се наблюдава в нашето ежедневие . В магазина гледат да те прецакат с качеството и цената , в банките с лихвите , на пазара с цената , в службата със заплатата и т.н. И какво се очаква , нищо но от сърце . И тука няма никаква политика , така е от 9.09.1944г. та до днес."Браво колега!От 09.09.44 до днес - тече "Голямото прецакване!

23

преди 6 години

Четох коментарите как се връщали мутренските години в Чикаго има 650 застреляни за 2017 и 771 за 2016 и близо по 3500 ранени ..а при нас няма толкова убити за целия преход ...но разбира пак ше ти кажат че САЩ е най великата държава в света ..а българина пак ше хленчи ,че БГ било скапана държава ..

22

Анонимен

преди 6 години

И преди две години ли сме имали европредседателство?бе . . .е, явно сме имали, ама не сме разбраали, бе...е....е.

21

Анонимен

преди 6 години

В България организираната престъпност е на най-висше ниво и се оглавява от тройката: Борисов - Пеевски - Доган!Те държат всичко: политици, медии, прокуратура и пр., така че няма как да бъдат преборени освен чрез някакъв катаклизъм: европейско ФБР, нахлуване на чужди войски или нещо подобно!Иначе вечно ще бъдете под техния ятаган

20

Анонимен

преди 6 години

"Всеки десети обаче (10%) съзрява в последните убийства опит да се клати стабилността в държавата по време на Европредседателството, което започна в началото на годината."А да питам овчите глави съставляващи 10-те процента, стрелбата преди 2 години в Слънчев бряг между СИК и ВИС пак ли целеше да дестабилизира европредседателството? Стрелбата срещу Баретата?

19

Дядо Радой

преди 6 години

С всеки изминат ден политиците в България ще изпитват още по-голяма необходимост от узаконяването на гей-браковете и подписването на Истамбулската Конвенция,за да могат без притеснение да оглавяват гей-парадите у нас и в чужбина.

18

АНТИ

преди 6 години

Няма папане за всички мутри.Няма !Затова и разстрелват "бизнесмени" от време на време.

17

Анонимен

преди 6 години

Прецакай другарчето , това е девиза на нашите бизнесмени. След , което прецакания те поръча и те убиват. За съжаление това се наблюдава в нашето ежедневие . В магазина гледат да те прецакат с качеството и цената , в банките с лихвите , на пазара с цената , в службата със заплатата и т.н. И какво се очаква , нищо но от сърце . И тука няма никаква политика , така е от 9.09.1944г. та до днес .

16

Анонимен

преди 6 години

Много ясно, че се опитват се да клатят държавата. У нас мафията си има държава, така че всяко убийство на мафиот си е клатене на държавата.Управлява ни сикаджийски мафиот, а дясната му ръка Цветанов оня ден оплакваше съдружника на Поли Пантев, че бил гражданин за пример и достоен човек.

15

българина

преди 6 години

само у нас всяко убийство води до намаляване на престъпността, за това наблягат на убийствата

14

Боко Тиквата

преди 6 години

В какви времена живеем, хората да се стрелят за паркоместа. Добре, че не са били мафиоти спорещи за наркотеритории, че не ми се мисли какво щеше да се случи.

13

Анонимен

преди 6 години

Заглавието е малко смешно. Щом си разчистват сметките с пищов за какво може да се смята за престъпност ли или за благотворителна дейност ,а дали е висока ,ако за две седмици десетина трупа са малко аз не знам тогава какво още трябва да се случи за да е наистина 100% висока.

12

Валентин Радев МВР

преди 6 години

Не живеем в мутренски времена. Примерно днес в Търново един собственик на заложна къща се е опитал да се самоубие с изстрел в крака от няколко метра разстояние, а обясняват как го били причакали стрелци в автомобил ха-ха, ей, шегаджии.

11

Равик

преди 6 години

Нещата се преекспонират.И в развитите демокрации има убийства.И битови като шесторното,и свързани с бизнес интереси като останалите. Разликата е,че там,наистина търсят и често намират поръчителите,а на'шта съдебна система...си я знаем!

10

патрон от 0,60лв

преди 6 години

...гангстерската война започна ... и да му мислят политици и магистрати , защото всички са в играта

9

Анонимен

преди 6 години

Разчистване на територии и елиминиране на конкуренти, не им е чист бизнеса на 80 % от БГ-бизнесмени, затова така става!

8

Ловеч-Микре-Етрополе

преди 6 години

Само цска-София!!!

7

Бай Оня

преди 6 години

Богаташите в България с престъпници, и бивши и настоящи, нищо че са с "легален" бизнес. Те са си същите мутри, като в началото на лайнокрацията. Престъпността може да бъде изкоренена сам в условията на военна диктатура и здрав безпартиен режим поне за столетие. Първо трябва да се изчистят затворите, де що е *** да се разстреля, и всички рецидивисти и по-тежки престъпници българи и др. После нов наказателен кодекс, никаква дермокрация и широко въвеждане на смъртното наказание, публично.

6

Сретан

преди 6 години

Така ви се пада.

5

Анонимен

преди 6 години

...Показните убийства у нас: Висока престъпност или разчистване на сметки?...------И двете плюс корумпирана "съдебна" система.