60

Анонимен

преди 6 години

Джуджето постепенно заприличва на мумия от ботокса в лицето.

59

Анонимен

преди 6 години

Навални си повреди очите със зельонка. Къде е тръгнал, като наш Слави - сляп и куц катър.

58

Русофил

преди 6 години

Кире,Кире-даже ме мързи да ти отговарям на простотиите...По-добре питай мама и тате за някои работи,стига си гледал тези холивудски бози!

57

Анонимен

преди 6 години

До КирчоДа знаеш,че много французи,поляци,испанци,немци ,скандинавци са си оставили труповете си в горите на Русия.

56

Анонимен

преди 6 години

До КирчоРусия е истинска и силна държава и страна,докато ти си подобие на май.муна. Остави нормална хетеросексуална Русия и си гледай третополовият ЕС.

55

Анонимен

преди 6 години

До на кого му пукаНа теб не те е грижа за "варварска" Русия,но ти пука за третополовият ЕС. Естествено е,че нормалните и здравомислещи хора да ги вълнува Русия,а не пропадналият содомски ЕС.

54

Кирчо

преди 6 години

До Анонимен-50;Защото е "голям -1,65 м" затова Русия е най оскотялата държава. Те руските "велики "водачи доведоха руския народ до това състояние; Гражданска война-24 милиона жертви,война с Полша ядоха як бой, 1936 г в Испания пак бой, ВСВ да благодарят на САЩ защото сега щяха да говорят немски, Виж победените Германия ,Япония и Италия.Русия е жалко подобие на държава.

53

Кирчо

преди 6 години

До Анонимен;51Тоя президент койтоси избра Русия ще и *** майката.

52

на кого му пука

преди 6 години

кво ни интересува варварска Азия от която нищо не зависи в Европа

51

Анонимен

преди 6 години

вземи тези санкции *** джудже.

50

Анонимен

преди 6 години

Ааа, не! Не може така. Ние трябва непременно да сме уведомявани за състоянието на Путин. Иначе защо четем тези вестници? Ще е пълна скука. Например: И той като Айнщайн, Микеланджело, Едисон, Майкъл Джаксън и др.бележити люде бил имал Асбергеров синдром. Бил по-богат от Бил Гейтс и Джеф Безос взети заедно (за Крез не е сигурно). А Брус Лий много би завидял на пояса му за 8-ми дан. Ей такива ми ти интересни работи и още...

49

комплексирано жуже

преди 6 години

Този само жени може да бие....защо го напусна жена му . А и никоя не се завърта. Жените не обичат миниатюрни работи..ха.ха

48

SpaceX

преди 6 години

На рамо да си го носят само да не ни пречат

47

Анонимен

преди 6 години

ПЕСков да не е болногледачката на Путин и сутрин му души цукалото !?

46

Анонимен

преди 6 години

Като Русия няма втора, тъй велика на света! Тя е нашата опора! Кои бяха тези... сащ!? Хахаха на колене пред РОССИЯ! Путин направи цру на НИЩО, избра си американски президент! :)))) Путин е ВЕЛИК ВЕЛИК ВЕЛИК !!!!!!

45

Анонимен

преди 6 години

Путин е най-великия политик. Ако той управляваше света, сега щяхме да бъдем едно много по-добро място! Като РУСИЯ няма втора, тъй велика на света! Тя е нашата опора!

44

пак съревнование

преди 6 години

великите сили си мерят здравето на президентите.Интересно е дали щатите ще се съгласят да си мерят интелигентността на президентите?:):)

43

Гладни времена

преди 6 години

За зелените *** настанаха гладни новинарски времена. Четете надолу жалните им вопли. Нищо сочно не им се откъсва - само поснти ругатни...

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 42Хайде сега преведи на български написаното!До Анонимен 36Тогава ти ще си столетник!Путинофоби, разбирам фобията ви. Човекът е здрав физически и със желязна психика.След няколко години Русия ще стане невероятно силна военно и икономически. Сега, след като взе прилягащия към нея Арктически басейн, въпросът с въглеводородите за тях е решен! А когато направи първата термоядрена електростанция, цялата световна енергетика става съвсем нова и въглеводородите ще се използват за синтез

41

Анонимен

преди 6 години

До Ало, Грамотния! 43Че аз да не съм казал, че съм грамотен? Тука всички сме от един дол дренки. Въпроса е, че едни разбират грешките си и се стараят да се ограмотят, а други, като доволни прасета си грухтят в кочинката и нищо не искат да сменяват! А което е по-лошо, не искат да видят, че ВЪРВИМ НЕ НАТАМ КЪДЕТО ТРЯБВА! ЧЕ ПАК ОБЪРКАХМЕ ПОСОКИТЕ, точно както преди Втората световна война!