119

ognyanz

преди 6 години

До "Така е": Точно си изброил пропагандните точки на гербаджиите: Бойко - любимецът на народа (а болниците фалират и за народа няма здравеопазване, ние, след три мандата на Бойко вече сме далеч зад Румъния по правосъдие, продължаваме да сме най-бедната държава в ЕС и т.н.) А точно по време на управлението на БСП станахме член на Европейския съюз. Галсувай все за Бойко, той точно от о'вце като тебе има нужда за да може гербаджиите да си прибират суджука.

118

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 18 Докато русофилите починат.

117

Така е

преди 6 години

Не съм членувал в никаква партия. Нямам развито стадно чувство.Не съм гласувал за БКП и по времето на Живков , та камо ли сега за БСП.Винаги гласувам за Бойко , любимеца на народа. А БСП не само че не трябва да е на власт, а дори нямя място в еврапейска България. Те са лицето на отминало време , което никага няма да се върне.Гласувайте за съвременна България! Пиша безплатно. Не ми плаща Кирил Добрев.Нали така? Така е ...

116

То6

преди 6 години

Ех биков, биков .... А герб ги избраха да разрушат т.н. статукство, а те правят точно обратното - корупция, шуробажанащина, отделяне на пари, еднолична власт и какво да се търпи ли ..... Нинова ли е виновна за това.

115

:))

преди 6 години

тая ли ще стане премиер и ще бори корупцията?! дето станишев я уволни точно за огромни далавери---------------Станишко Сер/е/гей дето лобира за джендърите ли не е далавераджията, м? Смеех!пп. щом станишко и михов са срещу Нинова значи че тя е читава! Личи си че Станишко, Михов, Борисов, ... са готови на всички за пари! Техното е от лакомия!

114

Анонимен

преди 6 години

суджуци, Добрев и роднините, саниранеусвояване на наши фирминови данъцието ви евро, дай ни на нас резерва от 20 млрд. да го опукамевдигане на ДДСнакрая фалит

113

Анонимен

преди 6 години

До Amanи защо герб да е виновен? бсп и дпс от 30 години участват в управлението и какво направиха? сигурно тогава българия е била като швейцария, пък като дошъл герб на власт и опааа, изведнъж дошли огромна корупция, бедност и др! ако герб падне от власт, тая ли ще стане премиер и ще бори корупцията?! дето станишев я уволни точно за огромни далавери и даже беше похвален от ес за успешно започнала борба с корупцията! редовен номер на бсп, просто за нищо друго не ги бива!

112

Анонимен

преди 6 години

До ognyanzМного по-лесно е Путин да е виновен, от колкото да търсим проблемите в нашите, които раздират държавата и нацията по всички параграфи. До кога ли ще продължава вътрешното разделение...

111

Пфу!

преди 6 години

КОРНИшонка иска да бъде забелязана и, ако може, да е в центъра на вниманието.Как да го постигне?Ами, както го правят в Крушовица - вдигаш истеричен скандал по махленски и околните ти обръщат внимание.Ако пък постоянно вдигаш врява, ще те запомнят!Та и тя така.

110

ognyanz

преди 6 години

И кое е рубладжийската пропаганда? "Нашите фирми" за обществените поръчки, "нашите" роднини и приятели - на общинска служба, кое? Или това всичкото Путин ни го е докарал. Хайде стига г'лупости.

109

Анонимен

преди 6 години

Аман от рубладжийска пропаганда!

108

Aman

преди 6 години

До големи усилияКак може да погледнете сънародниците си и да им го кажете това в очите? Според мен няма да можете, за това драскате тук. Но вие може би сте си добре, друга причина не виждам. Какъв ръст в икономиката, кви 5 лева. За 10 години трябваше да сме първенци на Балканите. Погледнете картинката на какво прилича. Излезте на улицата за да видите хората как живеят - нали, тези, които не карат Х5-ци, а обикновените. Безобразно е да защитавате ГЕРБ...

107

ognyanz

преди 6 години

До "големи усилия": Хибридните хватки са като хибридните автомобили - не са нова идея, но имат и голямо бъдеще. Според бившият посланик на САЩ у нас Нанси Макълдауни САЩ са вложили 8 (осем) милиарда долара за подкрепа на демокрацията у нас. Помислете си само в чии хибридни джобове са отишли тия пари и за какво.

106

големи усилия

преди 6 години

се полагат по линия на "вечна дружба" за хибридни хватки и всячески да се пречи на спокойното европейско съществуване на РБългария.Весела Лечева( защо не гледа болния си съпруг?), бившият съпруг на Деси Радева са на първа линия.Друг път беше и Е.Йончева.Грехота е да се получават заплати за правене на деструктивна политика за собствената си държава.Това трябва да е в полза на някого, който върло иска РБЪлгария да НЕ бъде в ЕС.

105

ognyanz

преди 6 години

До 114: Да, това е другата гербаджийска теза: Че вотът (въпреки че няма да успее да свали правителството) ще провали председателството. А това, че в ЕС знаят, и в медиите им го пишат и приказват, че сме най-корумпираната държава, нова не проваля председателството. И какво се оказва: За да си гербаджия, трябва да си оставяш акъла за домашна употреба, а иначе да приказваш това, което ти изнася.

104

Анонимен

преди 6 години

БСП винаги са работили срещу България, нищо ново. Въпроса е дали задачата да провалят европреседателството е дошла от русия или сами са го решили.

103

ognyanz

преди 6 години

До "Антун": Гербаджийските *** ли подканваш към действие? Та те се стараят, хората. Мъчат се да докажат, че корупция няма, а бордата с нея е само пушилка. Но нещо не са много убедителни. Хората вече знаят кой прибира суджука.

102

Антун Котев

преди 6 години

По смело другари!По смело!С тази активност изоставаме сериозно.

101

ognyanz

преди 6 години

Всеки вижда това, което му изнася. При десет страници мотиви за вота нито политическият номад Тома Биков, нито пишман-патриотът Борис Ячев са могли да видят мотиви. Но социологическите проучвания показват, че за разлика от тях мнозинството от хората виждат корупция. Дори и гербаджийският електорат не може да се лъже до безкрайност.

100

Анонимен

преди 6 години

Корнелия само се излага с опитите си да имитира дейност!