62

Анонимен

преди 6 години

Чичо Дончо вършее.

61

Феликс

преди 6 години

"Според последното допитване на Куинипиак 69 процента от избирателите смятат, че той е лишен от здрав разум, а 57 процента - че няма нужните качества да е президент. "- тоест 12 процента считат , че е здравият разум не е задължителен за обладателя на президентска длъжност! :))

60

Анонимен

преди 6 години

Аз лично не разбрах абсолютно нищо от тази статия. Празни приказки, демагогия и разтягане на локуми. Тръмп е човек на фактите. А какви са фактите - той е милиардер, а те не. Той спечели, те загубиха. Той е успешен президент, те са загубеняци. Спазва ли си предизборните обещания едно след друго...спазва ги. Върти ли ги на малкия си пръст както си иска...върти ги. Нарича ги фалшиви новини...ами фалшиви са! И сто книги да напишат все тая, накрая Тръмп пак ще ги бие...а те пак ще загубят!

59

ззз

преди 6 години

Съгласен съм с всяка думичка от тази статия, НО авторите не осъзнават, че на обикновенният човек му писна от политически лицeмeри и че всъщност всяка дума казана по-горе е ПЛЮС за Тръмп.Омръзнало ни е всяко изречение на политик да се анализира и да се разъждава какво всъщност е имал в предвид.Тръмп казва което мисли (в момента), било то вулгарно или превзето или емоционално, което не значи че след 1 ден няма да си смени мнението т.е. като обикновенните хора и това вбесява "истинските" политици

58

Анонимен

преди 6 години

Така става, когато наричаш нещата с истинските им думи. Веднага те изкарват невменяем..

57

ivailo

преди 6 години

ТРЪМП погази всички правила на лицемерието и лукавството...

56

ПАзете лидерите

преди 6 години

Този на снимката е в обемно манипулиращо ИЗЛАГАЩО човека поле на Жълт pidalПреди много години попаднах на симпозиум и бях облъчен от камера с вграден жълт манипулатор Ужас казах неща които не съм и помислял..ПАзете лидерите от нагли манипулации вкл он лайн

55

...

преди 6 години

Много е добре много е добре! И хамериканките си го избраха но и другаря путин удари едно рамо в тоя избор! Значи мое да се каже, че е долюбван от всички! А и на мен хоуто наречено хамерикански президент ми харесва от как тръмпчо е основен играч там! :)

54

Цензор

преди 6 години

Кухата тиква-преписвачка пак не ни изненада с поредната си словестна диapия.

53

Американ

преди 6 години

Поредният празнословен брътвеж...

52

Анонимен

преди 6 години

Всеки средностатистически *** може да бъде откровен и да говори прямо.Това не го прави добър президент.

51

Анонимен

преди 6 години

Да си откровен и да "казваш нещата с истиските им иемна" не е белег на добър държавник.

50

ДС

преди 6 години

Айде сега. Един човек с власт казва нещата с истинските им имена и взеха да го оплюват.

49

Анонимен

преди 6 години

51, Франция е пета икономика, има петата най-силна армия и са на трето място по брой на ядрени глави, ***. А що се касае до задни предавки, явно си доста запознат по темата. Другарите сте така. Все за третополови говорите, но вие сте най-големите. Не може да съдиш за една нация от един момент в историята (ВСВ). Всички *** си живеете още във и с представите от ВСВ, а хората на Запад се обединиха. Вашата любима Русия освен да плаши съседите си с анексация, никакъв прогрес не е постигнала.

48

Пепо

преди 6 години

Много глупави коментари на ***!!!Някои пишат такива глупости,че ми е чудно откъде толкова много неграмотност в малките им главички???Статията много правилно описва състоянието на трагизъм на рижия перчем, загубата на доверие в него, и нарасващата политическа , донякъде скрита, донякъде открита ненавист към него. Твърде много отрицателни и негативни страни си спечели, още от първия си ден,и за жалост на него, продължава да трупа този негативизъм.

47

Анонимен

преди 6 години

И снимката и "статията" подбрани с вкус. За "интелигентни" хора:)

46

Анонимен

преди 6 години

САЩ и Русия ще наритат всеки изпречил се на пътя им не разбирам защо се карат вместо заедно да строят в две редици всички.

45

Анонимен

преди 6 години

Франция да внимава щот Тръмп и САЩ ще ги правят ритан чайник. Всички знаем,че френския танк има само задна предавка.

44

Анонимен

преди 6 години

Погази правилата на психясалите либерали .

43

Анонимен

преди 6 години

До Офф ,да се омитаВсички ще се съобразяват с Тръмп особено пуделите му от Германия,ЮК,Франция и т.н. иначе ще им покаже кой е шефа.